Trabzonspor Yeni Hocasını Açıkladı!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ersun Yanal ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

hacıosman bundan sonra sikeeee diye aglamasın

Teknik açıdan iyi,etik açıdan kötü...

Müthiş hamle yaptılar. Ersun'la birlikte çıkışa geçerler yakında. Trabzon ilk ikiyi zorlayabilir.

herif tam da milli takım arasında geliyor 10 günü var bizim maça kadar, pek de milli takıma giden oyuncusu yok yerliler bakımından

22sinde sıkıntı çıkarmaz umarım bize

Biz hala prandelli. Bizim çapsız yönetime yazıklar olsun ne diyim.

Bu Yalan Ersun'a büyük bir ders verirsek kimse sasirmasin. Su forumda bu sikeciyi abarttiklari kadar kimseyi abartmadilar.

Trabzon gelecek sezonun en büyük şampiyonluk adayıdir. Yanal; Prandelli, igıl ismail ve bilic gibi kekolarin arasından rahatlıkla sıyrılır.

Trabzon gelecek sezonun en büyük şampiyonluk adayıdir. Yanal; Prandelli, igıl ismail ve bilic gibi kekolarin arasından rahatlıkla sıyrılır.

Bu üçünden en az ikisi gelecek sene takımlarının başında olamayacağı için biraz zor sıyrılır.

Bu üçünden en az ikisi gelecek sene takımlarının başında olamayacağı için biraz zor sıyrılır.

Fener bu sene şampiyon olacağı için ismail kalır. Prandelli aponun kuklası olduğu için apo onu göndermez o da kalır. Biliçi bilemem. Seneye ömrümüz yeterse görürüz bakalım.

Ne abarttiniz ya bunu :asd:, bizim taraftar hakikaten bitik durumda.

Fener bu sene şampiyon olacağı için ismail kalır. Prandelli aponun kuklası olduğu için apo onu göndermez o da kalır. Biliçi bilemem. Seneye ömrümüz yeterse görürüz bakalım.

Şampiyon olamazsak Prandelli'nin kalma ihtimali yok.Beşiktaş şampiyon olamazsa Bilic'in de suyu ısınır.Ayrıca grupta 4.olup lige odaklanırsak şampiyon olabiliriz.Biz şampiyon olursak Prandelli'nin kalma ihtimali var ama bu seferde igıl gider.3 takımdan ikisinin hocası değişeceğini düşünüyorum seneye.Ersun seneye çıkış yakalar ama şampiyon olması çok zor.

Bence biz Lucescu'yu düşünüyoruz yoksa bu Prandelli'ye katlanılması mümkün değil.

Bu Yalan Ersun'a büyük bir ders verirsek kimse sasirmasin. Su forumda bu sikeciyi abarttiklari kadar kimseyi abartmadilar.

2 hafta sonra Yanal'lı Trabzonu yensek bile bu Yanal'ın Prandelli'den çok daha iyi bir hoca olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yanal şampiyonluğa oynayan takımları oynaması gerektiği gibi oynatır, yönettiği takım baskı kurar 90+4'te de olsa golü bir şekilde bulur. Türkiye liginde şampiyon olma yolu da budur.

Bordomavi.net'e baktım.Tepki gösteren kişi yok gibi.Ben istemeyenler olur diye düşünmüştüm.

Geri
Üst Alt