Trabzonspor Yönetim Kurulundan Akyazı ile ilgili Açıklama

Ümit Karagöz

Sarı Üye
Trabzonspor’a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi’nin isim hakkı Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağıdır. İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu’na aittir. Trabzonspor Yönetim Kurulu, isim hakkı ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi’ni Trabzonspor’a kazandıran Sayın Cumhumbaşkanımız’ın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi’nin temel atma töreninde, “Kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin” diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur.

Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini rica ederiz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu

Önce tepkilerden ürkerek bir kaç cümle yazılmış.
Sonra RTE den korkarak bir kaç cümle daha yazılmış.

Benim anladığım: " Olabilir de olmayabilir de. Bakıcaz. Camia karşı çıkıp RTE ses çıkarmazsa koymayız. Yok RTE emrederse valla yapacak bişey yok. El mahkum"

Kolpasınız içine ettiğimin dünyasında ,
şu fener size az bile yapmış aslında , batıp amatörlere düşeceğiniz günleri görmek dileğiyle !

Taraftarınız olacak beyin terkler bize fenerden daha düşman !

Bence RTE yapmayacaklar ismi, zaten sabahki haber de Belediye tarafından alınan bir kararmış bunları bağlamaz yani.

Rte yapamazlar. Taraftarların çoğu hatta geneli istemiyor. Açıklamada yapabiliriz de yapmayabiliriz de denmiş. Yani hem taraftara hem de rte'ye yanlamışlar biraz. Ama olmaz o iş. Hem TS yaptığı açıklamada da bir gelir kapısı olarak görmüş tesislerin isim sponsorluğunu. TS'nin de zor dönemler geçirdiğini biliyoruz. Yapılan transferlerle ekonomik anlamda çöktü çökecek desek yeridir. O yüzden ihtimal bile vermiyorum.

Çok meraklılarsa Rize'ye koysalardı adını.

Belediye meclisinden onay aldı, geriye dönüş biraz zor artık. Siyaset çoktan kararını vermiş.

GT-I9300 Tapatalk

Yakisir Trabzona.

Kisiler ve kurumlar ayrilsin diyerek Feneri kurtaran trabzonun sampiyonlugunu geri vermeyen koyu fenerbahceli adamin ismini versinler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Belediye kararını verse ne olur. RTE isim hakkı trabzonsporun belirleyeceği bir isim verilecek diyor.

Trabzonun 70% inin zoruna gitmez bu olay. Türkler zannedildigi kadar futbola merakli degil. Halk'in 80% fazlasi futbolu takip etmiyor bile. Bir grup gerçek tutkulu taraftar var, o kadar.

Rte yapamazlar. Taraftarların çoğu hatta geneli istemiyor. Açıklamada yapabiliriz de yapmayabiliriz de denmiş. Yani hem taraftara hem de rte'ye yanlamışlar biraz. Ama olmaz o iş. Hem TS yaptığı açıklamada da bir gelir kapısı olarak görmüş tesislerin isim sponsorluğunu. TS'nin de zor dönemler geçirdiğini biliyoruz. Yapılan transferlerle ekonomik anlamda çöktü çökecek desek yeridir. O yüzden ihtimal bile vermiyorum.
[TABLE="width: 539"]
[TR]
[TD]TRABZON CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="width: 524"]
[TR]
[TD="class: t2"] [/TD]
[TD="class: t2, align: right"]Oy Oranı[/TD]
[TD="class: t2, align: right"]Toplam Oy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl"]1.[/TD]
[TD="class: pl"]
aday-RTE.png
[/TD]
[TD="class: pl"]Recep Tayyip ERDOĞAN[/TD]
[TD="align: right"]% 70,09[/TD]
[TD="align: right"]274.002[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl"]2.[/TD]
aday-SDT.png
[/TD]
[TD="class: pl"]Selahattin DEMİRTAŞ[/TD]
[TD="align: right"]% 1,18[/TD]
[TD="align: right"]4.594[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: pl"]3.[/TD]
aday-EKM.png
[/TD]
[TD="class: pl"]Ekmeleddin İHSANOĞLU[/TD]
[TD="align: right"]% 28,73[/TD]
[TD="align: right"]112.330[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ekli dosyalar

• aday-SDT.webp
    aday-SDT.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 29
RTE den başka isim yakışmaz o komplekse , TS yönetimide laf ebeliği yapmış stadın ismini pazarlayıp satarsın kompleksi değil ,
başkanları "kıl" , halk desteği %70 ,
daha ne olsun yahu !

Geri
Üst Alt