trabzonspor

Yönetimden bir tane çıkıp açıklama yapacak adam yok mu Trabzon bizim artık kanlı bıçaklı düşmanımızdır diye bu adamlar nasıl bu kadar bize karşı semer biliyor

Uğurcan konusunda bize kinlenmeleri çok saçma. Madem büyük kulüpsün, satma o zaman. Zorla mı elinizden aldık? Yarın fener gelip bizden atıyorum Osimhen'i, Barış'ı parayla satın alabilir mi? Hayır. Bitti, bu kadar basit. Sıradan bir Anadolu kulübüsünüz. Ve asla da büyük olamayacaksınız!

Bunları her sahamiza geldiklerinde ezikleyeceksin. Dalga gececeksin dustluk filan yok

Gereksiz bir aksiyon yaptılar, artık ona göre hareket etmek lazım. Bizim için sempatik olan destek verdiğimiz bir camia idi. Herşeyi berbat ettiler. Bundan sonra hakkettikleri neyse onu göreceklerdir

Fenere 6 puan bırakacan yavşak camia. 30 milyon euro saydık diye düşman oldular bize. Tam bir aşağılık oluşum yaw

bu köpeklerden oldum olasi nefret ederim
. 2010 2011 sezonu icin bu soysuzlara actigimiz pankarti gordugum anda cilgina dönmüştüm. gercek su ki o sezonun şampiyonu yok. yok hükmünde o sezon. Allah sikecilerinde hamsilerinde belasini versin

bunlar nhaga için bu kadar yangın yapıyosa demekki nhaga büyük topçu olacak

Olayi icin 5 milyon daha çıkmamız icin başkanlarının nasil yalvardigini hatirlatsak bile yeterdi

Bit yavrularına bak yav çıldırıyorum arkadaş ağzının payını verecek tek yönetici yok bir de provoke eden biz olmuşuz :d

Tımarhane lan bu ülke

Şampiyonluk kutlamasında Okan hoca ananın … trabzon diye tezahürat edince ağlamayın ama kodumun hamsileri

Bit yavrularına bak yav çıldırıyorum arkadaş ağzının payını verecek tek yönetici yok bir de provoke eden biz olmuşuz :d

Tımarhane lan bu ülke

17 yaşında liseye giden velet kufur edince tahrik olmuyorda kaç yasindasın lan sen çırpi bacaklarina bakmiyonda bir camiaya kufur mu ediyon lise bebesi diyince tahrik oluyor he oda güzel hikaye

O çocuğun Abdülkerim e bulaşması tesadüfi değil, organize bi saldırı. Adamlar ellerinden gelen her türlü pisliği yaptılar.

Tımarhane lan bu ülke

Aponun bunu yaptığını düşünmüyorum. O pc kurusu bi halt yemediyse apo yapmaz. Şunlara cevapta vermiyoruz sessiz sessiz takılıyor yönetim. Yönetim bi halt mi yedi acaba bu kadar sinik takılıyorlar anlam veremiyorum

2 puanli sistemde bala göte sampiyonluklar almiş kasaba takimi

Geri
Üst Alt