trabzonspor

Tsliler Tekke'ye sallıyor, Eren Mert'in istifa açıklamasında herkese teşekkür edip Tekke'den bahsetmemiş olması da garip.

Yaptığı işe inanan ve çalıştığı kurumla fikirlerinin uyuşmadığını düşünen insan davranışı. Utkucan gibi sünepe olup para cukkalamaya da devam edebilirdi.

Trabzon'un scout şefi görevinden ayrılmış kendisi Ertuğrul Doğan'ın adamıydı umarım bir şekilde bağlarız.

Bu adamı almamak inanılmaz hata olur mevcut scout ekibi gönderilip hak eden insanlara verilmesi lazım.

Sorunun kaynağı

“Eren Mert ile Fatih Tekke arasında sorun var. Fatih Tekke, ‘Her şeyi ben yaptım.’ düşüncesinde.”

Bizim scout ekibinin lobisi başkandan daha güçlü olabilir o yüzden eren mert ve ekibini alırlar mı çok düşük ihtimal.Olursa bayağı iyi olur şaşırırım.
Geçen ocak ayı gibi protokol yapma peşindeydik bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum belki yürürlükte bir anlaşmamız olabilir örnek veriyorum eğer trabzondan ayrılırsa bize gelir gibisinden.

Utkucan yüzünden ise bu adami kaptirin

Bu adam bize gelince ne değişeceğine inanıyoruz ki? Bizim pek scout dinleyen, TS gibi genç oyuncu bulup oynatıp satalım diyen ne yönetim ne de teknik ekibimiz var. Emre Utkucan benim de hoşuma giden bir isim değil ama buna tek taraflı bakmamak gerekiyor. Öyle bir arayışımız yok bizim, dün Okan hocanın dediklerini okumadın mı?

bu sene küme düşme hattına yakın bitirecekler

Van drongelen transferi yüzünden fatih tekke ile ters düşmüşler o yüzden istifa etti deniyor. Teşekkür mesajında da bir tek fatih tekke yok

Bence yarın sabah gelip bizim kulüpte ise başlamalı.

Geri
Üst Alt