trabzonspor

Cevabi çok basit, maçı satmayacaksin şerefinle onurunla oynayacaksın.
Böyle oynadığında hakem fenere 3 kere penaltı da kullandırsa 2 golünü de iptal etse kazanıyorsun, hakeme rağmen kazanıyorsun bu öyle bir balon

SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Apo hocam iyidir ama ben de boş değilim, kayseriyle bu fbyi parçalarım

receteyi derin analiz etmeye gerek yok. 2 mt forvetlerine şişirdikleri toplar ve şanslı günlerinde olmaları. beklediğimden yumusak oynadı ts savunması. fb nin puan kaybedeceğini belirtmiştim, ads maçı içinde aynı seyleri düşünüyorum. gene kaybederler aynı kadroyla.

Evet apo avcı açıklamadan önce herkes birer görüş yazsın

Fbyi yenmenin yolu neyden geçiyor?

Sahada ne yapmak lazım. Herkes futbol bişgisini konuştursun

Fred-ismail
Ferdi-djiku-becao-osai

böyle bir düzende fb hangi isim üzerinden savunmadan çıkıyor, sen iyi bilirsin @Emre Zeytinli

Evet apo avcı açıklamadan önce herkes birer görüş yazsın

Fbyi yenmenin yolu neyden geçiyor?

Sahada ne yapmak lazım. Herkes futbol bişgisini konuştursun

Bekleri cizgilere cekerek bek-stoper arasinda acilan bosluga oyuncu sokmaya calisiyorlar tek hucum planlari bu,iki 6 numara ile bu bosluklari kapattigin zaman pozisyon üretemez fener ve trabzon da bunu yapti

Hucum da ise ön alan baskisi gerekiyor trabzon bunu da yapti

fener yüzünden 2 eksik şampiyonlukları olup anca bize saran sahibinin sesi bi karadeniz kulübü.
Bu imajı bilerek verdiklerini düşünmüşümdür hep. Bizim için bir laf eder, sonra çok uzatmazlar; biz de pek cevap vermeyiz veya geçiştiririz, konu kapanır genellikle...

Sadece FB aleyhinde konuşmalarının ve GS ile sürekli dostluk mesajları vermelerinin bazı sakıncaları var, doğru da olmaz...

Bir de TS gücünü biraz reaksiyoner tavırlarından alır. İstanbul kulüplerinin hegamonyasını kıran kulübüz vs diye. Bundan taviz vermek istememelerini doğal karşılıyorum...

Geri
Üst Alt