trabzonspor

Bir Cardozo'ya davalarını satmış takım bunlar.

Trabzonsporluların ikinci takımı fenerbahçe'dir.

Bunlar saygıyı ve sevgiyi asla haketmiyorlar.

Video'da izledigim kadariyla sadece bir tane kendini bilmez it oglu it saldirmis. Diger TS'li taraftarlar korudu cocugu. Bir tane mal yüzünden tüm taraftarlari kötülemeye gerek yok bence.
Videoyu paylaşmıştım burda. Bir kişi fiziki olarak saldırsa da grubun içinden diğerleri de küfürler edip saldırmaya çalışıyor ve neyse ki ayırıp tepki gösterenler oluyor.

Ts taraftarının gs store yağmaladığını da unutmayalım içeride çalışanlar varken.

Küfür işine gelirsek u19 final maçında da etmezsin yani lig maçında derbi öncesi neyse gelenek gibi bir şey zaten.

Kısacası fb ve bjk'ye nasılsa bize de öyle tutumları. Bu yüzden ben de bir ayrıcalık yapılmasına sıcak bakmıyorum bunlara karşı.
Hele biz "dostça" yaklaştıkça daha düşman kesiliyorlar "bakın değiliz" dercesine.

Bunları 2 mactada hoplatacaksin aslanım. Acımak yok

bu genclerin yenilmesi iyi olmus, bir tane galatasarayli gurbetci galatasaray formasiyla maca geldi diye gecen gun dayak yemis. tamam ne isin var orada galatasaray formasiyla diyebilirsin ki bana gore de gereksiz ama dayak atmak ne? sonucta destek olmak icin gitmis.

boyle mallar varken gidip dost olmayacaksin kimseyle, tum rakipler ayni degisen birsey yok. o yuzden ayri bir konuya da gerek yok sozlukteki konuyla birlestirdim bu mac konusunu, bizi ilgilendiren bir husus degil.
İşte bu. Bizim kimseye ihtiyacımız yok reis

Bunlar bize küfür etmiş maçta.

Şimdi daha mutlu oldum. En azından dostumla kötü olmayım ağırlığı kalmadı artık üstümüzde.

Neredeyse herkes bize düşman. Böyle eze eze vura kıra gitmek daha zevkli. Kimsenin inisiyatifine ihtiyacımız yok.

fbliler az bile dövmüs bunlari

Ts-fb maçinda tribünde Galatasaray forması yakan kokuşmuş camia

Bizim maçta büyük ihtimalle Wakame, Savic, Zuban oynamaz gibi.

Sikan, Nwakaeme ve Visca'yi yollamaya calisiyorlarmis. Sikan daha yeni geldi 6M euro bonservis bedeli karsiliginda.

Her sene sifirdan takim kuruyorlar. Verdikleri kararlarla celisiyorlar. 35-36 yasinda kanat oyunculariyla oynayan takim kalmadi derken bir de sözlesme uzattilar Visca ile. Nwakaeme'nin tekrar getirilmesi zaten basli basina bir facia.

Cham, Mendy, Dragus ve Lundstram gibi oyuncular geleli daha cok vakit olmadan yok pahasina kiraya verildi/gönderildi.

Besiktas neyse de bir de Trabzonspor'un incelenmesi lazim. Bu kadar sirkülasyon olmasi kabul edilebilir bir sey degil. Kaotik bir kulüp yönetimi ve transfer stratejileri var. Bu sene Onuachu haric hep genc oyunculara yöneldiler ama transfer sezonu bittiginde eksikleri hala duruyor ise büyük tepki görecekler taraftardan.

Belki de simdi kadroda olsalar bir kac eski oyuncularini isterlerdi, eminim;

Sag Bek: Pedro Malheiro
Stoper: Marc Bartra, Taha Altikardes, Ahmetcan Kaplan
Sol Bek: Marlon
Orta Saha: Dogucan Haspolat, Berat Özdemir
Kanat: Nicolas Pepe, Theo Bongonda, Yusuf Sari
Forvet: Alexander Sörloth, Simon Banza

saçma sapan transferler yapmışlar. onuachu tek başına birşeyler yapmaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt