Trabzonspor'a 6 Maç Ceza

Trabzon'un cezası 5+1'miş..

Bu hafta işler kesat..yaklaşık 1,2 milyon ceza kesilmiş..

saçmalık ödül verilmesi lazım TS'ye fbye kazasız sakatsız cezasız temiz 3puan verdiniz diye yanlış karar

bursa ceza aldığı maçta bayan ve taraftar yüzünden tekrar ceza aldı peki o cezalı karşılaşmada tribünde kim olacak? deli sorular...

Kupayı çalan takım cirit atıp yürüyüşler yapıyor hakkını isteyen takım ceza alıyor sizin ben adaletinizi eleştireyim !!!

Bizde sınırdayız Kayserispor maçında taraftarlar tek bir küfür etmemeli, aynı şekilde konya deplasmanı gerekirse taraftar götürülmesin fener maçı mutlaka taraftarımızla oynanmalı.

Aslinda bu kadar gerizekali olduklari icin bi 6 daha ekliyeceksin. Ben düsünüyorum düsünüyorum bu yaptiklarina anlam veremiyorum. Ulan Fenerli taraftarlar bile bu kadar gerzek degil. Sen Fenerin ve böylece TFF'nin sana karsi neler düsündügünü bilmene ragmen böyle manasiz ve gereksiz seylerle ugrasiyorsun.

Insan bir düsünür. Fenere karsi en son ne zaman kazandiniz? Sikeli sezonda. Niye kazandiniz? Taraftar olarak takimin arkasinda oldugunuz icin. O sürecten beri takima yarar yerine ZARAR verdiniz hiyarlar. Biz de bunlari adam yerine koyup Fenerden belki puan koparirlar diye cok kücük de olsa umut bagladik bunlara.

Vallah kendiniz ettiniz kendiniz bulursunuz böyle. Günler önceden bir de heryerde konusuluyor böyle birseyin olabilecegi. Siz de mis gibi bu hiyarlarin (FB+TFF) eline koz veriyorsunuz.

az anasini satim ,sattiniz gupegunduz maci

4 maça düşürürler tahkimde.

Normal bide puan bekliyodum trabzondan hamsi kafalilar sayesinde 30 dk da 3-0 verdiler maci

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 maclik ne olmus o stadda? Saha yabanci madde atildi ve kufur edildi. Saha dalan malan kimse yoktu.

Bizim bjk macinda tüm tribun sahaya inince kac mac ceza almislardi?

6 maclik ne olmus o stadda? Saha yabanci madde atildi ve kufur edildi. Saha dalan malan kimse yoktu.

Bizim bjk macinda tüm tribun sahaya inince kac mac ceza almislardi?

25263_367635903576_5238931_n.jpg

geçmişte şikeciler ve ekürisi kaç maç ceza aldılar da ts a 6 maç veriyorsunuz,bir de olan olayları karşılaştırın.Ayıp ya karaktersizler

Bjk bizim maçtan kaç mac ceza almisti. 4 diye hatirliorm bu adamlar sahaya dalmisti üstelik. Ayip yahu

Geri
Üst Alt