Trabzonspor'a Para Nereden Geldi Konusu

devletten gelmedikçe nereden gelirse gelsin beni ilgilendirmez ama Trabzonun anormal harcama yaptığı ortada. sadece ödediği bonservis değil maaş yükleride oldukça arttı. eğer başarı gelmez, eldeki futbolcular satılamazsa Trabzonun 2-3 sene sonrası kötü gözüküyor.

Bence fazla abartılıyor. Adamların kasasından 15-16 milyon çıktı sadece. Çünkü sattıkları oyunculardan da bir hayli para kazandılar. 15-16 milyon, Trabzon gibi bir kulüp için anormal bir para değil.

O değilse yıllardır Cem Uzan'a hapis şoku olmasaydı şuan ihya etmişti bizi.

Abartmaya gerek yok, sattıkları cöplerden iyi para kazandılar, gerisi icinde borclanmıslardır.

Fm oynasan bu kadar hızlı kadro yeniliyemessin. Adamlar cok iyi is cıkardı.

Pardonda borsada işlem gören bir şirkete kim nasıl ne karşılgında çıkarıp 20 milyon euro hibe ediyor ?

Yapılan her işlemler açıklanırken hibe gelen parayı nasıl açıklayacaklar ?

Herkese selam. Son günlerde takip ettiğim kadarıyla bazı konular bazı mesajlar gscimbom'u antu havasına bürüyecek neredeyse. Yok oradan para, geldi yok şuradan para geldi, Reza Trabzon'a çalışıyor. Hacıosmanoğlu illuminati, Burak Gürdal mason falan... :)

Ha Reza Trabzon'a para verse bu kimi ilgilendirir ayrıca ? Millete ne yahu

Ben de bunun üzerine bu konuyu açmak istedim. Kısa keseceğim.

Bu para Trabzonspor'a nereden geliyor. ?

Trabzonspor Sadri Şener döneminde yüksek faizli kredi çekip borcun bir kısmını kapattı diğer kısmıyla transfer yaptı.

Yeni yönetim de düşük faizle aynı krediyi çekip kalan borcu kapattı ve ellerinde sıcak para kaldı. Futbolcu satışlarından gelen parayı da bunun üzerine eklediler.

Yahu Sadri Şener döneminde yapılan transferler çok daha pahalıydı kimse bu kadar konuşmuyordu.

Olcan'a, Adrian'a, Henrique'ye, Zokora'ya ne verdi Trabzonspor ?

Trabzonspor 2011 şampiyonu olan kadrosunda 2008de yine böyle yatırım yapmıştı. Gökhan Ünal'a 6.250 verildi. Falan filan

Sadri Şener harcarken bir şey yok, IHO harcarken ve kağıt üzerinde daha iyi bir kadro kurmuş gibi gözükürken ovvvvv

Neyse sözün özü şu;

Hacıosmanoğlu düşük faizli kredi çekti yüksek faizli kredinin kalan kısmını kapattı artan kısmını transfere ayırdı. Futbolcu satışından geleni de üstüne ekledi ve Sadri Şener'in 2011-2012 senesinde harcadığından daha az para harcadı.

Umarım bilgilendirici olmuştur

Ne yalan söyliyim şu tarz yorumları hiç görmedim, nerden geldi nası geldi alakadar da etmiyor bizi diye düşünüyorum. İyi transferler yaptı Trabzon ama muhtemel başarısız olacak TD'den dolayı.

Neyse bilgilendirme için genede teşekkürler.

Rezanın basın sözcüsüyüm.Gelecek yıl onu TS başkanlığında görmek istiyorum.

Amacım bu

Daha yeni gördüm, bu pazartesi üye olmussun.

Ben senin amacini aciklayim:

A) Fenerlisin Trabzon a olan öfkeni ve kin'i buraya kusmaya geldin.

B) AKP ve Erdogan'in basarisini hazmedimiyorsun ona olan öfken ve kin'i buraya kusmaya geldin.

Satilan oyunculardan gelen bonservisleri niye belirtmiyorsun? Bu soruya niye cevap vermiyorsun? 28 milyon diyip duruyon da kasaya giren o büyük miktarda ki paralari niye hesaba katmiyorsun?

Iki yildir Trabzonspor transfer'e para harcamamis! Birakin da 3 yilda Trabzonspor gibi bir kulüp 15-20 milyon euro biriktirmis olsun.

gelenler için 50,012,350 euro bonservis + maç başı+ yıllık garanti ücret, gidenlerden bonservis + maç başı+ yıllık garanti ücret toplam 19,122,067 euro gelir, fesih ücreti olarak 1,805,000 euro ödemiş, fesihlerin yıllık garanti ücretleri için 7,441,742 euro tasarruf sağlamış takımdır.

basit bir hesapla (50,012,350+ 1,805,000 ) - ( 19,122,067 + 7,441,742 ) = 25,253,540 euro fark ödemiş/ödeyecek klüptür.

bence trabzon cephesini susturmak ıcın diye yapıldı alın size stad alın size oyuncu yeter şikeyi deşmeyi kupayı unutun olurmu olur burası türkiye

50 milyon kredi çektiler diye biliyorum

Bir Trabzonlu bir Fenerbahçeliyle Galatasaray forumunda tartışıyor.. Fıkra gibi

Türk futbol tarihinde 28 milyon euro transfere harcayan takım var mı?

Risk alıp kredi çektiler birde sattıkları oyunculardan 16m euro civari gelir elde ettiler.

Trabzonun şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurması güzel oldu. Bu sene şanslı bir Trabzon ligde şampiyon olabilir bence.

Adamlar kaç yıldır futbolcu satıyorlar ve yüksek ücretli futbolcu almıyorlar.Zaten bu sene de Henrique,Adrian'dan falan da iyi para geldi.Ts bu sene 10 küsür milyon harcamıştır transfere bu da normal bi para avrupaya giden bi takım için.

Geri
Üst Alt