Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş Dönemi

Iyi oldu. Başka biri gelse fener maçına özel bilenmezdi

Bu resmi görünce aklıma aldığı icazetle geçen sezon başı bize şutursuzca çemkiren insan profili geliyor.Bütün karizması çizildi.Yolu açık olmasın.

GS ne alaka lan şimdi çakma filozof

bizim çaktığımız bel doğrultamazdı da bu kıl payı döndü ,

bundan sonra alakasız durumlarda bile "galatasaray"ı ağzına alan herkesin ağzına bir salatalık sokacağım..

başlıyorum

1740338931337.webp

zımbacının bize karşı nefreti oldugunu düşünmüyorum ama fatih hoca sebebiyle inanılmaz bir kıskanclıgı fesatlıgı var

ama fenere olan nefreti eskiden cok işe yaradı ama artık o da sökmüyor cünkü bunamış durumda

zımbacının bize karşı nefreti oldugunu düşünmüyorum ama fatih hoca sebebiyle inanılmaz bir kıskanclıgı fesatlıgı var

ama fenere olan nefreti eskiden cok işe yaradı ama artık o da sökmüyor cünkü bunamış durumda

senin topçun pozisyon gereği sakatlandı barışa kasti aşil tendonuna tekme atıldı ve basıldı sakatlanmaması Allahın lütfuydu. Şu ayrımı yapamayıp verdiği örneğe bak. Hatay meselesinde ki boş yapıp rezil olmasının üzerine tüy dökerek devam ediyor zekasız şenor. Volki tolki az bile yapmış bu şahsiyet eksikliği olan arkadaşa.

73-74 yaşında hala bir gün salıncaktaki Beşiktaş’a dönerim diye bu hallere girmesi üzücü.

O pozisyonda adamın futbol kariyeri bitebilirdi ki bence Barış hala ağrıyla oynuyor ve o maçtaki pozisyon sonrası da geriye gitti.

İnşallah şampiyonluk golünü size atar.

Geri
Üst Alt