Trabzonspor'da 7 Kadro Dışı

tarık nasıl balonsa bu turgut da öyle balon...

emre güral da potansiyel var aslında ama çok lazım da değil..

emre güral ı genç zannediyordun ama 25 yaşındaymış. Şöyle 20-21 falan olsa bize gelmesini isterdim. Yinede ucuzq alınacaksa bir denenebilir.

Forvetlerimiz umut ve burak iken her forvete messi muamelesi yapmanız normal. Emre güral bugüne kadar ne yapmışki bundan sonra ne yapsın

İçlerinden birisini almak gibi bir saçmalık yapmayız inşallah. Elde ki tüm bütçeyi adam akıllı bir santrafora yatırsınlar kafidir. Kadroyu şişiren adama ihtiyaç yok artık. Daha eldekileri bile gönderemiyoruz.

Bu Vahid yabancı kuralını biliyor mu? Gerçekten bunu sormak lazım. Sezon başlayınca benim haberim yoktu bundan diyerek kaçıp gitme olasılığı var gibi. Trabzon yönetimi taklaya gelmesin.

Celustka iyi oyuncu bence.Defansın her yerinde oynayabiliyor.Barış ve Kadir PTT 1.Lig'e geri döner herhalde.

emre güralı alın :D burak ile umutun olduğu takımda beğenmemek saçma olur :D

emre güralı geçen sene defalarca izledim. bazı yetenekleri var ama son tercihleri hep kötü, aşırı bencil, şutları iyi değil ve fizik olarak zayıf. mbatdala benziyor diyebilirim. sadece topu az buçuk tutabiliyor diye bize istenmesine hayret ediyorum.

Celutska iyi ve saglam topcu. Muhtemelen yabanci kontenjanindan kaybediyor.

Turgut dogan sahin anadolu takimlarinda ilk 11 oynar. Cift forvetli sistemde de faydali olur. Alternatif olarak kalmaliydi bence.

Digerleri gereksiz bence de. Sol bamba zaten cop. Zamaninda gitmesine musaade etmedikleri icin colman da bitti artik.

emre güralı alıp deneyelim

diğerleri çöp

emre güral galatasarayın işine yaramaz. alır ancak ha türkiye kupası maçlarında oynatır yada yedek kulübesinde bekletip durur.

Geri
Üst Alt