Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.485
- 106.094
- 4.738
Milli takımda Selçuk'u kadro dışı bıraktığı için az da olsa sempatim var. Tsde başarılı olmasını umuyorum. Cafercan,Kınalı,Serkan,Salih gibi gençlere şans verecek mi bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takımda Selçuk'u kadro dışı bıraktığı için az da olsa sempatim var. Tsde başarılı olmasını umuyorum. Cafercan,Kınalı,Serkan,Salih gibi gençlere şans verecek mi bakalım
En iyi döneminde saçma sapan şekilde kesmişti selcugu.
Basaksehir ile 2. Olmak basarisizlik mi senelerce sampiyonluga oynatti adamlari o kadar kotu bir td olsaydi Basaksehir surekli orta siralara oynayan bi takim olurdu .Okan ondan iyi Td mi degil mi tartisilir ama bence o kadarda kotu bir Td degil.Trabzon da basarili olabilir diye dusunuyorum
Gecen sene firsat değerlendiren bi takim olsaydi gene olamazlardi sampiyon 3 buyukler icin degil ama Trabzon icin iyi bir Td Trabzonlular 2.lik ilede yetinen bi klup bakip gorecegiz neler olacakBaşarısız ve çapsız.. Kazanmak için olmazsa da şampiyonluk için gerekli cesarete sahip değil. 2.lik için iyi adam ama asla şampiyon olamaz. Milli takımı çalıştırırken bir fotoğrafı var, neden bunca zaman vasatı aşamadığını gösteriyor. Başakşehirde 2. Olmak başarısızlık evet, çünkü çok iyi yönetilen, baskı olmayan, İstanbul’un tüm avantajını kullanan ve İBB tarafından fonlanan bir klüpte başarı zor değil; ki bu adam yerine başkası olsa en az 3 yıldır şampiyondu Başakşehir. Düşün son 8 maç kazanamayarak şampiyonluk vermiş adamdır Avcı, Sebebi de korkaklığı...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O olay cidden öyleymiş yav. Ben ilk duyduğumda millet taştaş geçiyor sandım.Kalan parayı da TJKden alacaktır.
TSden 5 TJKden 7 alırken TJKye koyarsa tinerci katliamı yaşanabilir.O olay cidden öyleymiş yav. Ben ilk duyduğumda millet taştaş geçiyor sandım.![]()
Selcuhu bitiren hareketti,kendiside bittiKral hareketti
Gecen sene firsat değerlendiren bi takim olsaydi gene olamazlardi sampiyon 3 buyukler icin degil ama Trabzon icin iyi bir Td Trabzonlular 2.lik ilede yetinen bi klup bakip gorecegiz neler olacak
Bjk’ye giderken ilk yarı içerisinde kovulacağını söylemiştim.
Trabzonspor ise daha da kötü bir kulüp kendisi için. Tek şansı Covid nedeniyle dünyanın belki de en kötü taraftarı olan Trabzonsporluların tribünde olmayacak olmaları.
ne zaman kovulur