Trabzonspor'da Büyük Protesto Hazırlığı

istanbuldaki protestoda ua da destek olmalı trabzona bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyelim adalet herkese lazım şikebahçe ile şiketaş nasıl birbirine destek çıkıyor hemde siyasetçilere iyi bir ders olmalı hiç kimse olaya trabzon yönünden bakmıyor

ne yapacagini soyleyim takimini ligden cekecek bu kadar basit.bak gor noluyor.

aynen öyle tanımıyoruz bu federasyonu diyerek çekilmeliler hatta buna biz bursa vs gibi takımlarda katılmalı bunların suratına tükürsen yarabbi şükür derler yoksa işi iyice ciddileştirmeliyiz

aynen öyle tanımıyoruz bu federasyonu diyerek çekilmeliler hatta buna biz bursa vs gibi takımlarda katılmalı bunların suratına tükürsen yarabbi şükür derler yoksa işi iyice ciddileştirmeliyiz

aynen oyle yapilacak bak gor o zaman noluyor.

haci sadece konusyor icraat yok ortada.ben hakli olup ve oyle bir konusma yontemi secsem o fenerbahce denilen klubu trabzon sehirine sokmam vallah.

TFF yi ve gorevlilerini sehire birakmam.

Takımı ligden çekerse 5 ay sonra kapıya kilit vururlar. Sıfırlanır kulüp oyuncak mı bu, o kadar gideri neyle ödeyeceksin.

Takımı ligden çekerse 5 ay sonra kapıya kilit vururlar. Sıfırlanır kulüp oyuncak mı bu, o kadar gideri neyle ödeyeceksin.

3-4 takim onunla tehdit etsin, bakin gorun o zaman nolur.iste onu yapacak yurek lazim.oda suanki hic bir klubun yoneticilkerinde yoktur.

Galatasaray felan Trabzonun hakkini korumayacak ki?

Hakki calinan Trabzonspor onlarda bir seyler yapmiyor.Hele sadri mali hic bir sey yapmiyordu.

Bu haci yine arada sirada zirvaliyor.

bekara karı boşamak kolay. Hem bunu yaparsaniz şikecilerin işine gelir bu.

işte orda hooop derler bu tüpçünün başka türlü gideceği yok akp chp mhp bütün partiler oy için hepsi fenerbahçeden yana sanki bizim oyumuz yok şuanki meclisteki partilerin hepsi yalaka

Fenerbahce taraftarinin verdigi tepkinin 1/100 ni trabzonlular vermediler.trabzonlularla birlikde temiz futbol severler.

Kapataydi her kes lig tv sini.

Yahu nasil olur bu?

Uefa,cas, mahkeme her kes sike oldugunu ispatliyor ama senin federasyon ceza felan vermiyor.

yani bu tek trabzonlulara degil hepimize hakaretdir.yani bunlari dusununce o digiturke verdigim parayi dusununce kendimi koyun gibi hiss ediyorum.

Be2FollIIAALryP.jpg

Allah'tan kulübü siz yönetmiyorsunuz arkadaşlar , şu ankinden daha beter bir futbol idaresine maruz kalabilirdik , durum o derece facia olurdu yani :asd:

Takımı ligden çekip sonra geri gelmek istediğinde kaldığın yerden devam edemiyorsun , amatörden başlıyorsunuz. Süper lige çıkması en az 5 yıl demek tabi maddi olarak bunu karşılayabilirseniz . Bunu da herkes bildiğinden ve kimsenin maçası yiyemeyeceği için '' takımı ligden çekerim haaa '' lafları işi bilen insanlar için pek bir tehdit unsuru olarak görülmez . Yapabilseydi Fener yapardı . Şimdi anlıyorum aynı arkadaşların ''başkan boş konuşmayı bırakıp icraat yapsın'' derken neyi kastettiklerini :D

ne yapacagini soyleyim takimini ligden cekecek bu kadar basit.bak gor noluyor.

aynen oyle yapilacak bak gor o zaman noluyor.

haci sadece konusyor icraat yok ortada.ben hakli olup ve oyle bir konusma yontemi secsem o fenerbahce denilen klubu trabzon sehirine sokmam vallah.

TFF yi ve gorevlilerini sehire birakmam.

boylede kupanin sapini alacaklar.

3-4 takim onunla tehdit etsin, bakin gorun o zaman nolur.iste onu yapacak yurek lazim.oda suanki hic bir klubun yoneticilkerinde yoktur.

Galatasaray felan Trabzonun hakkini korumayacak ki?

Hakki calinan Trabzonspor onlarda bir seyler yapmiyor.Hele sadri mali hic bir sey yapmiyordu.

Bu haci yine arada sirada zirvaliyor.

boyle susup oturursan elbetteki vermezler.ortaligin anasini aglatmasi lazim trabzonlularin.

Fenerbahce taraftarinin verdigi tepkinin 1/100 ni trabzonlular vermediler.trabzonlularla birlikde temiz futbol severler.

Kapataydi her kes lig tv sini.

Yahu nasil olur bu?

Uefa,cas, mahkeme her kes sike oldugunu ispatliyor ama senin federasyon ceza felan vermiyor.

yani bu tek trabzonlulara degil hepimize hakaretdir.yani bunlari dusununce o digiturke verdigim parayi dusununce kendimi koyun gibi hiss ediyorum.

Sacmalamada cigir acmissin resmen.

verilen tepkiyi anliyorum yasadiginiz yasadigimiz cemiyyet normal olsaydi aslinda bu tepkiyi vermeyecektiniz.duzen oyle yere getirmiski insanlarda bu pislik duzenin bir parcasi olmus.O zaman burada Tupcuye laf atanlarda affaedersiniz atistlik yapmis.Sadece havaya konusmuslar.Tupcude fenerbahce oplmazsa bu lig batar digiturk batar diyordu.

Eger pisliyin parcasi olmasaydik 3 temmuzda ligdeki tum klubler tepki koyardi.

Geri
Üst Alt