Trabzonspor'da Büyük Protesto Hazırlığı

Yasananlar tum Turkiye futbol seyricisine hakaretdir.Bir cok mercinin kabul etdiyi pisliye federasyon ceza vermiyor yada veremiyor.

olm sahin, icraat belli, ne diye amerikayi yeniden kesfetme derdindesin. Gidip hakkini Uefa'da Uluslararasi mercilerde arayacaksin, kafani bu kadar yorma, gören de sanki atomu parcalayacan sanar.

3 temmuz 2011 suan 25 ocak 2014

tam 3 sene gecti uzerinden bak buraya yaziyorum.hic bir ceza felan gelmeyecek.

Bu surectede ceza vermeyen kurum kalmadi bir tek TFF den baska.

Gitsin Uefaya Fifaya muracaat etsin bakalim.

3 temmuz 2011 suan 25 ocak 2014

tam 3 sene gecti uzerinden bak buraya yaziyorum.hic bir ceza felan gelmeyecek.

Bu surectede ceza vermeyen kurum kalmadi bir tek TFF den baska.

Gitsin Uefaya Fifaya muracaat etsin bakalim.

ceza gelmeyecek diye takimi ligden mi ceksin :D

trabzon takimi ligden cekerse tff de "cok ta tinn" der. Trabzonda yaptigiyla kalir.

ceza gelmeyecek diye takimi ligden mi ceksin :D

trabzon takimi ligden cekerse tff de "cok ta tinn" der. Trabzonda yaptigiyla kalir.

hele bir ceksin bak gor o zaman noluyor.bunada bir yeri yeten bir iki klupte destek ciksin bir tek Galatasaray cekilirim dese bile tamamdir.

Direk U donusu yapilacaktir.

Kesin düşecekler.Uefa nın gündeme almasına bakar.Şike hiç bir zaman cezasız kalmaz.

Trabzon taraftarına ve halkına helal olsun tebrik ederim..

Birde bizim yalaka Ultraslana bak, mert olmak dik durmak böyle oluyor

Önce murat özaydınlı lavuğu fenerbahçeye kimse bir şey yapamaz,kiğılı dallamasıda avrupada önümüz açık derken çok rahat konuşuyorlardı,yargıtay da kararı açıklamaz diye söyleniyorken ne oldu?Bundan kaçış yok.Bu ezikleri kanırta,kanırta düşürecekler.

Teşekkürler Sedat Görür.3 Temmuz dan beri aynı konuda ısrarla yazıyorum.

Teşekkürler Sedat Görür.3 Temmuz dan beri aynı konuda ısrarla yazıyorum.

Eyvallah , bazen tekrar gibi gelse de olacakları konuşmak ve okumak gerçekten çok zevkli oluyor . Ne şikeci Fener için ülke futbolu bitirilebilir ne de UEFA'ya direnebiliriz . Geçen gün paylaştım , UEFA'nın şikenin yeni patlak verdiği günlerde İstanbul'da yapılan kongresinde Infantino , ''TFF yapması gerekeni biliyor . önce onlar gereken cezayı verir sonra biz durumu değerlendiririz'' dedi . Yandaş medyada bile haberleri bulmak mümkündür , açıp okuyabilirsiniz . Aynı paragrafın sonunda kendilerine yapılan şike teklifini reddetmelerine rağmen UEFA'ya ispiyonlamayan hakemleri men ettik cümlesi de var . Son sözü UEFA söyleyecek , adamlar için teşebbüs bile yeterli diyoruz hala burada ''ama yeniden yargılanacaklar lanet olsun bu sisteme, adalete ühüü :'( '' diye ağlayanlar var :)

Suyun öteki tarafının dedikleri çıksaydı UEFA çatırdamış , kurulları off olmuş , fener görülmemiş bir tazminat alacaktı . Siz onu bunu bırakın UEFA'nın kıvılcımı yakmasıyla ülkede oluşacak paniği bekleyin . Çok eğleneceğiz . :lol:

Uefa 3 sene önceki şikeleri daha yeni karara bağladı.Beklemekten başka çaremiz yok.her zaman demoklesin kılıcını enselerinde hissederek yaşıyorlar.

ASLAN RUHU ‏@ASLAN_RUHU 3 sa.

SEN | Sabiha Gökçen'e gelenleri abartır, ama protesto eden yüzbinlere SADECE BAKARSIN #DuranMedya #DirenAhlak pic.twitter.com/qILm8U6kY1

Be2c0M4IAAA0jAV.jpg

[attachment=7119:Be1kIbvIIAA4sPB.jpg]

Ekli dosyalar

• Be1kIbvIIAA4sPB.webp
    Be1kIbvIIAA4sPB.webp
    184,2 KB · Görüntüleme: 43
abi bu ulke hepmi boyleydide biz gormedik Trabzon'un ermeni sehri ermeni takimi muamelesi gormesi nedir ya

TFF goz gore gore sike mike tanimiyorum kupa'yi vermiyorum der

Ayni TFF'nin hakeme Yunus Yildirim TS'nin hakkini yer içine eder

bunlar nasil utanmiyor ben utaniyorum olanlari izlerken

Türkiye'de yaşayan Galatasaraylılar bu haklı davaya bu adaletsizliğe destek verse keşke. Sözde Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğuyuz maalesef. Türkiye'de medini kurallar işlemez kodunmu oturtacaksın.

Geri
Üst Alt