Trabzonspor'da Deprem!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Trabzonspor'da Erkan Zengin,Marko Marin, Özer Hurmacı, Fatih, Sefa ve Cavanda süresiz kadro dışı bırakıldı, bu futbolcular takımdan ayrı çalılşacak.

Bordo-Mavili camiadan özür dileyen Onur Kıvrak, takımda kalacağını açıkladı.

TRTSPOR

Adam sandık madam çıktı Onur'da.

onur onur onur

kontratı gece uyurken rüyasına girdi herhal :D

bizde kimse kadro disi degil 40 oyuncuyla idmana devam hatta 5. olmalari icin extra prim aliyolar

Ya bu Onur yalama oldu iyice, gidiyorum diyor sonra özür diliyor.

bu trabzon seyircisi ciddi anlamda mal.arkadas okadar kinlendiniz madem heriflere 3 yıldır sacma sapan tepkilere koyacagınıza adam akıllı birşey yapın

mallar hakeme saldırıyor in sahaya ayının kafasında kır sandalyeyi yada levyeyle yapıştır kaval kemigine 3 yılın intikamını almıs ol

akıl denen şey zerre yok bunlarda

Bu gerizekalilar bile kadro disi birakiyor oyuncularini, bizde daha para cezasi bile yok.

Tam aksine 5.olsunlar diye prim veriyor bir de Allahin ilerizekali Dursunu.

Cavanda ile geçen hafta görüşme şansımız oldu ankara da tesadüfen kuzenin dükkandaydım foto çekilmeye gelmiş ,keşke Galatasaray da oynasan demiştim çat pat türkçe biliyor çok isterim dedi trabzon çok küçük garip bir yer vs diyordu yüksek ihtimal kalmaz orada..

Onur hanımdan fırça yemiştir akşam bu maaşı nerede bulacaz diye

Hepsi cop. Bakiyorum da Onur yok aralarinda, sasirmadim.

Onur soyadının hakkını vermiş. Gerçekten onurlu bir oyuncu bulabilmek zor bu zamanda.

şu Cavanda'dan yol olur mu acaba. Sürati çok iyi. Tekniği de fena değil ama ağır saçmalıyor bazen

Geri
Üst Alt