Trabzonspor'da Euro Devri Bitti

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Trabzonspor’da yönetim transferde yeni bir dönemi başlattı…Yönetim yerli oyuncuların tüm sözleşmelerini artık TL üzerinden yapıyor.

Yaptığı çoğu icraat ile eleştirilen Bordo-Mavili yönetim, yeni sezon öncesinde transferde yeni bir sayfa açıp, yerli oyuncu transferlerinde tüm anlaşmaları TL üzerinden yapmaya başladı.

Daha öncesi dönemlerde döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak için bu yolu izleyen Trabzonspor yönetimi, şu ana kadar alınan tüm oyucular ile TL üzerinden anlaşma yaptı.

Günebakış Gazetesi - Euro devri bitti!

Keşke bizde de öyle olsa . Alt yapıya aldığımız oyunculara bile Euro cinsinden para veriyoruz . Sonra kulüp mali krizde .

Tabii ki de mali krizde olur .

Çok mantıklı bir hamle

TS transferde de akıllı hamleler yapıyor

eğer sabrederlerse gelecekte bunların meyvelerini toplar

yabancıya yapamazsın ama işe yaramaz yedek veya genç oyuncular için akıllıca bir hamle.

Trabzon sezon öncesinde en iyi durumda olan kulüp gibi görünüyor.

Satılan futbolculardan iyi gelir elde ettiler, neredeyse 0 maliyete bir sürü genç aldılar.

Bonservisi elinde olan Liverpool'lu Kolo Toure, Bibras Natko ve Milan'dan Emanuelson'u transfer edecekleri söyleniyor.

Yeni hoca Vahid Halilhodzic ise gelmeden kendisine hayran bıraktı. Tek sorun ön libero'lardan sonra oynayacak adamlar belirsiz.

Trabzon sezon öncesinde en iyi durumda olan kulüp gibi görünüyor.

Satılan futbolculardan iyi gelir elde ettiler, neredeyse 0 maliyete bir sürü genç aldılar.

Bonservisi elinde olan Liverpool'lu Kolo Toure, Bibras Natko ve Milan'dan Emanuelson'u transfer edecekleri söyleniyor.

Yeni hoca Vahid Halilhodzic ise gelmeden kendisine hayran bıraktı. Tek sorun ön libero'lardan sonra oynayacak adamlar belirsiz.

ilk 4'e zor girer mevcut kadroları mali sorunlar sebebiyle kaliteli transfer de yapamayacaklar bence durumları kötü

Cok cok cok yerinde bir hamel. TS'yi tebrik ederim. Aynisini bizim de uygulamamiz lazim. Kur firlayinca ayvayi yiyoruz.

Geri
Üst Alt