Trabzonspor'da Onur Kıvrak 6 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
BzBO1gwIIAAR70u.png

Legia Varşova maçında sakatlanan Onur Kıvrak'ın sol diz ön çapraz bağlarından yırtık olduğu ve en az 6 ay sahaladan uzak kalacağı öğrenildi.

LigTV

Adamın dizi döndü resmen orda, belliydi böyle olacağı..

Çok yazik olmus. Çok sevdigim bir Karsiyakaliydi, cok uzuldum sakatligina. Umarim eskisi gibi döner sakatliktan, Ts nin işi cok zor artik bu sakatliktan sonra.

Üzüldüm cidden , geçmiş olsun , daha evvelde benzer sakatlığı yaşamıştı bu seferde aynı dizimi yoksa diğeri mi acaba ?

Off be çok kötü ya. Galatasaray'lı bir futbolcu sakatlanmış kadar üzüldüm en az.

Bize karsi oynamaz o zaman, gecmis olsun Onur. Simdi Terim düsünsün insallah Ceklere karsi de en az 3-4 Yerler.

bu sakatlıktan sonra volkan ayısı kesin alınacak milli takıma

Geçmiş olsun.Yedek kalecileri de çok övülüyordu.İnşallah Onur kadar iyi kalecidir.

Owwww.. Çok kötü. Büyük geçmiş olsun, çok yazık olmuş.

Büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sahalara döner. Adamı futboldan soğutmuşlardı.

Geçmiş olsun. Tez zamanda döner inşallah.

GT-I9300 Tapatalk

Onur, Başakşehir maçı sonrası "Futbolu bırakacağım" deyip isyan etmişti. Dün sakatlandı ve 6 ay oynayamayacak. Tesadüfün böylesi!

Büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sahalara döner. Adamı futboldan soğutmuşlardı.

İbb maçında çaresizliğini gördük.Çalınan kupayı,yapılan haksızlıkları içine sindiremiyor belli.Psikolojik olarak sorun yaşamaz İnşallah

Yazik ya. Üzüldüm gercekten. Gecmis olsun, insallah kisa sürede eskisinden de saglam geri döner sahalara.

Geri
Üst Alt