Trabzonspor'da Ünal Karaman'nın Sözleşmesi Feshedildi!

bu karar ts'nin bi ihtimal şampiyon olabilme şansını da ortadan kaldırmak için alındı.

laz aklı kaz aklı ts taraftarı bunu görür mü bakalım.

Haysiyetsiz namussuzlar. Ünal Hoca'yi yediler.

Yeni hoca gelecek oyunculari taniyacak , oyuncular onu taniyacak , alisma suresi filan filan.
Birde iyi giden bir trabzonspor vardi iyi yoneten bir hoca vardi, kendi kendileriden sampiyonlugu verdiler gerizekalilar

Yerel gazetenin birisi golfcünün de istifa ettigini iddia ediyor.

Gitsin getirsin şimdi bir yabancı TD. Sezon sonu Trabzon'u 10.sırada görürüz artık. Gerizekalıca bir iş yaptılar Ünal hocayı yollayarak.

İşte futbolumuzu kepaze eden insan tipi örneği. Kötü de olsa işleyen ve daha iyi olma adına umut veren bir işi, kendi egosu uğruna harcadı

Bu egosu uğruna harcadı başkası menfaati için.

Kötü futbol oynuyorlarmış

Ulan mal değneği son 3 sezondur kim iyi futbol oynuyor.

yer sofrası fotoları ile gerekli övgü ve ilgiyi alamayınca başka bi yola başvurmuş olsa gerek solaryum reiz

Şenol güneş haricinde kim gelirse gelsin ağaoğlu yönetimi fazla dayanamaz. İlk mağlubiyette istifa sesleri çınlamaya başlar.

Ünal defansif hatalarına rağmen iyi puan topladı. Yani gitmesi okadar kotu olmayabilir. Her maçta bir sürü pozisyon veriyor trabzon.

Ünal Karaman: "Kayserispor maçından sonra yönetim tarafından görevimin son verildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum benim tarafımdan anlayışla karşılanmıştır."

vay be

Futbol fakiri teknik kadromuz kovuldugu gun Sergen’i getiremiyosak, Unal hoca gelsin.

Bu işin arkasında başka işler var bence Trabzon halkı hesap soracaksa yali cocugunu kıçından ayrilmayan baskanlarina hesap sorsunlar

Ağaoğlu Ts başkanlık koltuğunda oturamaz artık. Özellikle 2-3 maç kazanamasınlar ortalık karışır.

Unal Karaman :

Kayserispor maçından sonra yönetim tarafından görevimin son verildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum benim tarafımdan anlayışla karşılanmıştır."

Geldiğimiz bu noktada hadiselerin tafsilatını tartışmanın, gönül verdiğimiz Trabzonspor camiasına zarar vereceği kanaatindeyim. Meslek ahlakı anlayışım gereği bugün Ünal Karaman'a düşen, İsmail tevekkülü ve teslimiyetidir

"Şartlar ne olursa olsun bize yakışanı yapmak boynumuzun borcudur. Ahmet Ağaoğlu ve yönetime, teknik kadrodaki arkadaşlara, kulüp personeline ve tüm oyuncularıma teşekkür ederim."

Geri
Üst Alt