Trabzonspor'da Ünal Karaman'nın Sözleşmesi Feshedildi!

Son zamanlarda formsuzdu takımı doğru 6-2lik galibiyet hariç hep geriye çekiliyorlardı bizim son dakikalar gol yememiş halimiz gibi toparlarlardı yani niye böyle yaptılar ünal hocadan başkası bu takımı kurtaramazdı yine kendi ayaklarına sıktılar

Uel'de yedeklerle çıktığı vakit kovulmalıydı Konya maçında defans oynattı diye kovulduysa mallık ki maçı da kazandılar her maç hücum edeceksin diye bişi dünyada yok bırak tr'yi

Hamsi kafalılar. Ünal Karaman gibi hoca size fazlaydı zaten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

doğru karar Ünal kadroyu mundar ediyor oyuna müdahaleleri fiyaskodan da öte. Ts ben şampiyon olacağım diyorsa mutlaka daha iyi hoca bulması lazım.

1 numaralı şampiyonluk favorisi olduklarını düşünüyordum inanılmaz bir hata

Midyattaki pirince giderken eldeki bulgurdan da olur bunlar tıpkı bizim 2013 deki halimiz gibi

Sen 2013 dersin ben 2017 aralık derim. Ünal'ın backgroundu ne ki güvenip şampiyonluk kadrosunu buna emanet edecekler. Maçları biraz takip eden yaptığı taktiksel hataları rahatlıkla görebilir. Ts eğer şampiyon olacağım diyorsa daha iyi hoca bulması şart oğlu şart. 3-4 olsam yeter diyorlarsa kalsın tabi onda problem olmaz herhald.

Artist başkanları çıkar aciklama yapar yine Kurtuluş savaşı gencecik çocuklar bilmem ne Ünal Karaman inanılmaz bir hoca değil ama taş yerinde ağırdır diyerek o camiaya yakışan bir arada tutan bir yapısı vardı bunu korumaları mantıklı olurdu ...

ben olsam varya getiririm tony pulisi herif bunlari samp yapar eminimki

1577643459362.png

Ts kimi getirirse getirsin şampiyon olamaz Ünal'la da olamazlardı zaten ama kovulması güzel oldu büyük ihtimal daha leş birini bulurlar

Sen 2013 dersin ben 2017 aralık derim. Ünal'ın backgroundu ne ki güvenip şampiyonluk kadrosunu buna emanet edecekler. Maçları biraz takip eden yaptığı taktiksel hataları rahatlıkla görebilir. Ts eğer şampiyon olacağım diyorsa daha iyi hoca bulması şart oğlu şart. 3-4 olsam yeter diyorlarsa kalsın tabi onda problem olmaz herhald.
Futbolu sadece taktiksel açıdan değerlendirmek doğru olmaz bence hele ki türkiyede hiç olmaz öyle olsaydı her analizciden çok iyi hoca çıkardı. Bukadar sorunlarla boğuşan bi kulüpte takımı toparlayıp 2 abdülkadir, 2 yusuf ve uğurcan gibi gençlerden verim almak taraftarın camianın güvenini kazanıp iyi bi lider olmak kolay iş değil.

Futbolu sadece taktiksel açıdan değerlendirmek doğru olmaz bence hele ki türkiyede hiç olmaz öyle olsaydı her analizciden çok iyi hoca çıkardı. Bukadar sorunlarla boğuşan bi kulüpte takımı toparlayıp 2 abdülkadir, 2 yusuf ve uğurcan gibi gençlerden verim almak taraftarın camianın güvenini kazanıp iyi bi lider olmak kolay iş değil.

yok kardeş hepsinde asgari miktarda olmadan olmaz. Ünal şampiyonluk için yeterlilik arz etmiyor. Hani diğer özellikleri 10'da 9 olur anlarım başka bir konu da yetersizliği ama öyle bir durumda yok. Şampiyonluk potansiyeli taşıyan bir hoca görmüyorum ben çok net.

yok kardeş hepsinde asgari miktarda olmadan olmaz. Ünal şampiyonluk için yeterlilik arz etmiyor. Hani diğer özellikleri 10'da 9 olur anlarım başka bir konu da yetersizliği ama öyle bir durumda yok. Şampiyonluk potansiyeli taşıyan bir hoca görmüyorum ben çok net.
Ünalda bu lig için o asgari bilgi var diye düşünüyorum.Trabzon zaten camia olarak şampiyonluk potansiyeli taşımıyor ünal gidip kim gelirse gelsin bu seviyeden yukarı çıkamazlar bence.

Ünalda bu lig için o asgari bilgi var diye düşünüyorum.Trabzon camia olarak şampiyonluk potansiyeli taşımıyor ünal gidip kim gelirse gelsin bu seviyeden yukarı çıkamazlar bence.

Böyle bir hedef koydularsa en iyi elemanları toplamak zorundalar. 500 yıldır şampiyon olamıyorlar diye yetersiz hocalarla çalışacaklar diye bir kaide yok.

Trabzonspor’da Ünal Karaman’ın istifa etmesi ya da tecrübeli teknik adamla yolların ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. (TRT Spor)
Geçen hafta Ersun bu hafta bu

Geri
Üst Alt