Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic İle Yollar Ayrıldı!

10676122_774765665937670_129790600756703176_n.jpg

İnsan kıskanıyor, canı çekiyor. Darısı başımıza.

GT-I9300 Tapatalk

Yanlış ,
Vahid hoca'nın eleştirilecek çok tarafı var ama Trabzon için bir şanstı bence , orta vadede gerçek başarı gelebilirdi !

Ne Ersunu allahınızı severseniz. Gitsin Trabzona. 1 Sene Feneri şampiyon yaptı diye mi atlıyorsunuz hemen. Biz kötüydük ondan oldular. Yemişim Ersunu Ersuna kadar düşmedik. Koskoca Galatasaray hocasız mı kalacak. Başımızdakinden kurtulalım buluruz birini

Yanlış ,
Vahid hoca'nın eleştirilecek çok tarafı var ama Trabzon için bir şanstı bence , orta vadede gerçek başarı gelebilirdi !

Kesinlikle katilmiyorum abi. Bu Halil Hoca'dan bir yol olmayacagi belliydi. Cikardigi kadrolar ve oynattigi futbol ortada, bu adam olmasa UEFA'da 12 puanla birinciydi Trabzon, ligde de 7-8 puan fazladan hesabinda olurdu.

O değil de biz kovarsak bu yönetimle başımıa gelecek hocaları az çok tahmin edince Sneijder, Muslera, Melo ve Bruma gider diyorum ben.

buı arada Ersunu o kadar büyütüyorsunuz da ikinci yarı da fener ne kadar puan kaybetti, biz adam gibi oynasaydık fener şampiyon olamazdı

Vahid hocann cikardigi kadro ve oyuncuidaresinde problemleri olsada cok iyi bir takim olusturdu. Oyun mantalitesi, hirsi ve arzusu falan cok iyiydi tsporun. Bunlar ersn yanal icin bir sans cok iyi bir takm birakti vahid halilhodzic. Bu sefer basarili olur ersun.

Ersun transfer istemez heralde :D

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ersun yanal'i kacirdik. kacan balik büyük olur. basimizi cok taslara vuracagiz.

Baktılar ki Ersun bosta hemen kovdular hocayı. Ersun arada olmasa bence Vahid ile devam ederlerdi. Bakalım Ersun efendi ne yapacak..

Kendini Mourinho'dan üstün gören ego manyağından kurtulması iyi olmuş Trabzon'un.Sanki herif çok bi başarı sağladı da bu kadar ego yapıyo anlamıyorum.Alt tarafı Cezayir'i gruptan çıkartı Almanya'ya karşı kapalı savunmayla uzatmalara götürdün maçı.Trabzon'a tek kattığı şey savunma yapmayı öğretmesi onun dışında bişey göremiyorum.Ersun'un daha başarılı olacağını ve Türkiye'yi tanıdığı için Trabzon'u çıkışa geçireceğini düşünüyorum.Vahid gitsin şimdi o telefonuna mesaj gönderen kulüplerle anlaşsın.Kulübü tehdit ediyordu ya 2 tane takım daha az önce mesaj attı anlaşma yapmak için diye.Gitsin şimdi onları çalıştırsın gevşek herif.

Ersun Yanalı Mourinho yaptınız ya helal olsun size..

21 tane adam niye aldınız o zaman bu adamı yollayacaksanız? Gerizekalı bunlar yemin ediyorum,adamın her istediği adamı aldılar sonra daha 10 hafta olmadan yolladılar.

Bu başlığa bakınca ağzımın suyu akıyor. Keşke bize de nasip olsa böyle bir başlık. :(

Geri
Üst Alt