Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic İle Yollar Ayrıldı!

Vahid Galatasaray'a hayırlı olsun :D

Vahid beni kovsunlar diye elinden geleni yaptı ama olan Trabzon'a oldu. Bu harcanan paralarla belleri doğrulmaz. Yeni hoca bu benim istediğim oyuncular değil derse o zaman görün cümbüşü.

Okadar transfer yap.... :D

* LG G2 Tapatalk *

ersun tsyi samp yapar

haftayada bizi yenerler,tsde ciddi kadro var

saka maka baya iyi kadro var tsde

Yalniz bu cok kötü olmus simdi, Trabzon Ersunla iyi gaza gelecek...Hafaya de TS'e karsi oynaycagiz....Berabere biter...

şimdi mesajla gelen teklife doğru yelken açsın halilo.olum bu adam hakikaten değişik biriydi ya :D

Ibrahim Haciosmanoglu Yönetimi gercekten rezil, bu adam'i ilk zamanlar nasil adam sandim!?

Bilmem kac tane transfer yap hoca gelmeden. Hoca gelsin yaptigin transferleri ve takimdaki futbolculari begenmesin, ve kendi istedigi futbolculari aldirsin tonla. Hoca gitmek istedigini her fisat'ta dile getirsin, ve sen git ona bir yillik maas'ini yatir :( Ya birak adam zaten kacacakti 1.6milyon'u niye veriyorsun....

Ekonomik durumlarina iyi darbe oldu bu son 3 ay... Belini zor dogrultur Trabzonspor...

Vahid kötü bir hoca değil. Adam dünya kupası sonrası 2 tane büyük teklif aldı ve ayrılmak istedi ama söz vermiş olduğu ve trabzon bırakmadığı için ayrilamadi.
Haliyle aklı orda kaldı ve nasıl sabote ederim derdine düştü.
Şundan eminim ki vahid gerçekten motive olsa ve isteseydi şu an trabzon lider durumundaydı.
Ersun malı ise gitsin kendine Amerikan futbolunda takım çalıştır sın, tek bildiği atakları faul ile kesmek.

Vahit hoca Türkiye ligine göre bir hoca değil. Şimdi trabzonspor daki çıkışı görelim. Kadro süper sistem kötü. Şimdi sistemi oturtma zamanı. Ersun Yanal da bunu becerirse o zaman uçuş vakti

Çok sabettiler.
Ruhsal problemleri var bu adamın.

Ben Vahid Halilhodzic'in çok iyi bir hoca olduğunu ve uzun vade hangi takımla olursa olsun gerçekten başarılı olacağını düşünüyorum.

Tabi ki bizim berbat ligimizde yerli hocalar , oynatmak zorunda olduğu belli yerli futbolcu grubu ile iyi iletişime geçtiğinden dolayı daha başarılı oluyorlar , birde hücum futbolunu benimser ve elinde ki yerliler şöyle biraz ortalamanın üstünde olursa takım direk şampiyonluğa oynuyor zaten.

Geri
Üst Alt