Trabzonspor'dan Açıklama: "Maçın skorunu hakemler belirleme cüreti göstermiştir"

Bizim yendiğimiz her maç sonu rakiplerden buna benzer açıklamalar bekliyorum
kayseriyi yenseydik onlarda açıklama yapacaklardı

mafyözün biri bunların yöneticisine demiştir ula gari bile soru sordi maçtan sonra erkek değil misiniz filan diye ondan yediremeyip böyle malca bişey yapma gereği duymuşlardır.

Önce oyunculariniza ayakta durmayi ögretin, hakem kolayca pozisyonlari kestigini anlayinca bunu kendine avantaja cevirmek istediler her pozisyonda yerde süründüler. Böyle futbol oynanmaz.

Şu maçtan sonra bunların yerinde ben olsam tek kelime etmezdim, edemezdim. Hiçbir şey oynamadılar, yerden de kalkmadılar, neyin şikayeti bu?

Bizde haksızın haklılardan çok daha fazla sesi çıkıyor. Daha 2. haftadayız. Nasıl bitecek bu lig?

Ülkede ahlaklı bir rakip yok işte. Hepsi aynı düzenin parçası. Kuşu biter hamsi si başlar zırlamaya.

forumda niye yok

atsana bakim
Açıklamayı Dursun'a karşı yapmışlar zaten. Okumadan yorum sallıyon Neco

Dursun başkan bu bayat hamsilere dostumuz demezse sevinirim. Bunların hiçbiri bizim dostumuz değil. Bunları bulduğun yerde kafasinı ezeceksin

lan bunların hocası gs hak etti demedi mi
ne sığır herifler bunlar yaw
kendileri berbat bir takım kurmuş hiç günahları yok hakem gs fln sürekli aynı muhabbet

Rezil bir takim kurmus taraftarina sirin gözükmek icin bize saldiriyor.

Dursun Özbek birde bu itlere kardeşimiz diyordu dün gece. Kardeşlerini görmüştür bu açıklama sonrası!,

TS düşman kulüp ilan edilmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan o i. hakem bir gol atmadı sizin için geri kalan herşeyi yaptı daha ne yapacak?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Lig 99-2000 dönemine benzemeye başladı. Herkes ittifak olmuş.

Geri
Üst Alt