Trabzonspor'dan Olay Tişört!

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
fft104mm3095124.jpg

Trabzonspor'dan olay tişört! Bordo-Mavili kulübün resmi markası olan TS Club, "Adalet için Fener'i yak" tişörtlerini satışa çıkardı. Fenerbahçeli taraftarlar, tişörtlere büyük tepki gösterirken Trabzonsporlular'ın ise yoğun bir ilgisinin olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un tribün liderleri öncülüğünde başlatılan "Adalet için Fener'i yak" imza kampanyasını başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da desteklemiş, kampanya kısa sürede yüzbinlerce imzaya ulaşmıştı. Şimdi ise bastırılan tişörtler ve kulüp ürünleriyle destekleniyor.

FANATİK

bu trabzonda kendini bişey sanıyo gerçekten

biz olmasak fb avrupadan bile ceza almazdı çok net söylüyorum

Bu ülkede adalet dediğin tek bir kişinin elinde... Adalet için feneri yakacaklarına gitsinler önce o kişiyi yaksınlar :cool-96: Gerçi bunlar yine kefen mefen giyerler boşverin hiçbirşey yapmayın :redface:

"Fenerbahçeli taraftarlar, tişörtlere büyük tepki gösterirken..."

Allah Allah... Sebep ? Doğruları söyleyince suçlu oluyorsun bu ülkede , biliyoruz da... Bu kadar da yüzsüz olmamak lazım.

"Adalete Fener Yak" deyince hüloğğ hak özgürlük bilmem ne...

" Adalet için Fener yak" deyince " Uvvv ama ama hakaret ediyoo. "

bu trabzonda kendini bişey sanıyo gerçekten

biz olmasak fb avrupadan bile ceza almazdı çok net söylüyorum

Bizim bir katkımız oldugunu sanmıyorum. Neticede Uefa bu boru degil.

Biz 2 yıldır kontejan kaldırılsın diye bas bas bağırdıkta ne oldu. Takan var mı ?

Su anda hersey fb'nin elinde, medyası fb'li, siyaseti fb'li, federasyonda otomatik olarak fb'li.

Bizim bir katkımız oldugunu sanmıyorum. Neticede Uefa bu boru degil.

Biz 2 yıldır kontejan kaldırılsın diye bas bas bağırdıkta ne oldu. Takan var mı ?

Su anda hersey fb'nin elinde, medyası fb'li, siyaseti fb'li, federasyonda otomatik olarak fb'li.

şuan çıksa şike olayı demirören federasyonundan kimse uefaya bilgi falan vermezdi.

o dönem her ne kadar hain ilan edilselerde (işlerini yaptılar bence doğru olanı yaptılar) ebru köksalla lütfi arıboğan sayesinde ceza aldılar.

kontenjanla falan alakalı değil yani uefaya verilen bilgilerle alakalı

Once ampulu patlatacaksiniz ki fener yansin . Ampulun bi yerlerini yalayip feneri patlatmaya calismak ironik bir de utanmadan deniz feneri yapmislar keza deniz fenerini de yakmak icin ampulu patlatmak gerekiyor !

Geri
Üst Alt