Trabzonspor'dan Şike Süreci ile İlgili Resmi Açıklama

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden 'şike süreci' ile alakalı bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

2010-2011 sezonunda şike yapan şahıslar hala futbolumuzun içindedir. Onların görev yaptığı kulüpler ise hala küme düşürülmemiştir.

UEFA ve CAS, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe SK yöneticilerinin şike yaptığını belirtmiş ve ceza vermiştir. Fakat Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA ve CAS kararlarını uygulamamaktadır.

Türkiye Süper Ligi’nde 2014-2015 sezonu başlamadan evvel şike yapan şahıslar futboldan men edilmeli ve kulüpleri alt liglere düşürülmelidir. Şike yapan şahısları ve kulüpleri barındıran bir Süper Lig kabul edilemez, hukuka aykırı ve gayrimeşrudur.

Trabzonspor’un, uğradığı zararın tazmini için yetkili ulusal ve uluslararası kurum ve kurullara karşı Türkiye ve İsviçre mahkemeleri nezdinde talep hakkını saklı tuttuğunu, tüm futbol ailesine bildiririz.

Tüm futbol ailesi, şikeye karşı UEFA, FIFA, Europol ve Interpol ile işbirliği yapmalıdır.

Mümkünse şike mike hakinda konusmassinlar. Git önce şikeyi örtmeyi çalisana yüzde bilmem kac oy ver. Sonra kupa kupa diye agla. Ne güzel Trabzon beeehh

Trabzonspor , fenerbahçenin bu kaos dolu günlerini iyi kullanmalı yoksa bir daha hiç bulamazlar . FB en kötü 2 haftada toparlanır bir de süper kupada koyarsak hiç toparlanamazlar . Şu an herkesle savaş halindeler . TS bu işi bitirmeli artık .

UEFA dışında FIFA'ya da eş zamanlı dava açmalı . Belki de 16 Ağustos'u bekliyor olabilirler :)

Mümkünse şike mike hakinda konusmassinlar. Git önce şikeyi örtmeyi çalisana yüzde bilmem kac oy ver. Sonra kupa kupa diye agla. Ne güzel Trabzon beeehh

Hangisi şikeyi örtmeye çalışmıyor ki ? Bahçeli ve Kılıçdaroğlu Aziz yıldırım'a kumpas var diyor. Yani Trabzon %70 CHP'ye or verse şikeyi örten birine oy vermiş olacaktı yine ? Öyle değil mi

Valla Uzun Fenerbahçe'yi ligde tutuyor ama Bahçeli-Kılıçdaroğlu da "Fenerbahçe'ye kumpas kurulmuştur" diyorlar...

Mantıklı olarak yapmaları gereken boykot ama onu da yapmıyorlar...

Ne olursa olsun bu olayın peşini bırakmamaları, sürekli gündeme getirmeleri bence önemli bir şey. Bir şey olsun ya da olmasın, olması gerektiği için çabalamaları gerekir sonuna kadar.

Örnek veriyorum sadece... Devlet Bahçeli, "Trabzonspor'un hakkı yenildi bu ülkede şikeyi örtmeye çalışıyorlar" deseydi ve Trabzonsporlu gidip bu adama oy vermeseydi söylediğinde haklılık payı olabilir Ahmet Çoban.

Ama gel gör ki ortada öyle bir durum yok. 3 parti de aynı görüşte. Dolayısıyla çıkan oy oranını şikeyle bağdaşlaştırmak mantıklı değil.

Yanlış anlaşılmasın ben mesela MHP'ye veririm oyumu. AKP savunuculuğu yapıyorum gibi düşünülebilir diye söylüyorum. Ama şu şekilde düşünün.

Partiler ne dedi ?

CHP = Fener suçsuz, Aziz suçsuz.

MHP= Fener suçsuz, Aziz suçsuz.

AKP= Fener suçsuz, Aziz suçlu.

Yani AKP hiç değilse Aziz'e kumpas kuruldu demedi. Buradan bile diğer partilere göre daha öndeler.

3 partide şikeyi örtmeye çalışıyor.Kılıçdaroğlu 17 Aralık operasyonu için üstüne gidilmeli derken diğer taraftan Fb için suçsuz deyip siyasi parti lideri fb lileri yanına çekmek için ziyarete gidiyor.Azize paralel yapıdan bahsediyor.T.Erdoğan eğer şike olayının üzerine gitseydi Fb diye birşey kalmazdı kapalı kapılar ardında dikkat çekmeden Rıdvan la felan görüşmeler oluyor.D.Bahçeli etliğe sütlüğe fazla konuşmadan gidiyor.Kısacası siyasetçilerin hepsi fb yi kurtarmak için uğraştı.Kılıçdaroğlu herşeye muhalefetken fb olayının en ufak üzerine bile gitmedi.Ülkemizde adalet değil çıkarlar konuşuyor.Liberal biri olarak hiç bir partiyi desteklemiyorum.

Durup dururken böyle bir açıklama yapmaları garip.

Demek ki Uefa ve Tff nezdinde işler istedikleri gibi gitmiyor.

Özelikle demirören direniyor gibi geldi bana.

Umarım hak edenler cezalarını en kısa sürede alırlar.

Trabzonspor’un, uğradığı zararın tazmini için yetkili ulusal ve uluslararası kurum ve kurullara karşı Türkiye ve İsviçre mahkemeleri nezdinde talep hakkını saklı tuttuğunu, tüm futbol ailesine bildiririz.

işte cok merak edilen transfer paralarının kaynağı.

işte cok merak edilen transfer paralarının kaynağı.

Kac tane oyuncu sattilar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kac tane tane oyuncu sattilar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hatırlamıyorum ama onuda tükettiler heralde artık

bir yere kadar kaynak oyuncu satışlarıdır diyordum ama aştı adamlar artık. gece en son toure haberleri vardı

ve bu adamların ne stad ne doğru düzgün lig gelirleri var.

Transfer kaynağı için bu değirmenin suyu nereden geliyor diye soruyor millet hala

Yahu çok ezber konuşuyor bu millet. Zokora, Adrian, Henrique, Olcan alınırken bunlardan çok daha fazla para harcandı ama kimse bir şey söylemedi.

Trabzonspor daha para harcamadı bile yahu kendi oluşturduğu transfer bütçesinden

Bu paralar satılan futbolculardan ve Passolig ödemesinden

Geri
Üst Alt