Trabzonspor'dan Sörloth Açıklaması

ekuban yetenekli ama zirt pirt sakatlaniyor

full sezon oynasa en az 8-9 eder
Bakalım işte bu sene sakatlanmazsa iyi okuturlar onu da. 8-9'dan daha yükseğe satarlar. Trabzonspor dediğim gibi çok iyi pazarlıyor futbolcularını. Ayrıca dediğin gibi Ekuban yetenekli ama yeteneğinden ziyade çok seri ve hızlı. O yüzden Süper Lig'in bugı gibi bir adam. Nwakaeme solda, Abdulkadir sağda, Guilherme forvet arkası, santrafor Ekuban bu Süper Lig'e fazla bile.

Norveçli bile bunu yapıyorsa bizim mağripler adamın ham maddesiymiş resmen

Bakalım işte bu sene sakatlanmazsa iyi okuturlar onu da. 8-9'dan daha yükseğe satarlar. Trabzonspor dediğim gibi çok iyi pazarlıyor futbolcularını. Ayrıca dediğin gibi Ekuban yetenekli ama yeteneğinden ziyade çok seri ve hızlı. O yüzden Süper Lig'in bugı gibi bir adam. Nwakaeme solda, Abdulkadir sağda, Guilherme forvet arkası, santrafor Ekuban bu Süper Lig'e fazla bile.
Ekuban tek forvet oynayamıyor kaç maç izledim daha çok tamamlayıcı rolünde etkili oluyor. Ekuban bizde olsa gözümüz kapalı 4-4-2ye dönerdik

Trabzonspor: “Futbolcumuz Alexander Sorloth için RB Leipzig Kulübünden resmi transfer teklifi gelmiş olup, yönetim kurulumuz tarafından kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu teklif değerlendirilmektedir.”

Bunlar neyin nesini degerlendiriyor?
Oyuncunun tapusu C.Palace da degilmi

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı tutabilseler şaşırırdım zaten. Trabzonspor'a fazla olduğu belliydi. Milli takımda da iyi oynuyor. Sözleşme detaylarını falan hep sakladılar bugüne kadar. Muhtemelen saçma sapan bir anlaşma yapıldı.

maclarin yüzde 50 oynayinca 6m alma opsiyonu oluyor ts´nin ve 9m eski takimi geri alabiliyor yani dedigin gibi sadece 3m kazaniyor.. baya degisik bir sözlesme olmus
Evet bence şu anda da %60 - %40 gibi bir paylaşma gündeme gelebilir yani 25e gitse 15 Palace 10 Ts alır. TS direk 10 kağıt kar etmiş olur.

tamamda c.p ts´ye neden 3 yerine 10 versin ki? baya karisik bir olay. Hamsiler 10m kar etse yarin yollardi ama durum karisik.
Şöyle.
Şu an satılacaksa kira sözleşmsi feshedilmeli. Bunu TSnin kabul etmesi için sus payı vermeleri lazım.

Eğer TS satmazsa sene sonu 9a geri alabilir Palace ama ya performansı düşer ve sakatlanır, o teklifi de alamazsa ne olacak?

Şöyle.
Şu an satılacaksa kira sözleşmsi feshedilmeli. Bunu TSnin kabul etmesi için sus payı vermeleri lazım.

Eğer TS satmazsa sene sonu 9a geri alabilir Palace ama ya performansı düşer ve sakatlanır, o teklifi de alamazsa ne olacak?
dogru ama 10m verecegini sanmiyorum... 3m + 3m daha verir ts´ye yolla sörlothu der

Geri
Üst Alt