Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.379
- 3.037
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorloth'un yaptigi etik degil ama anlayisla karsilamak lazim. Bu transfer kariyerinin donum noktasi olacak. Trabzon'da kalmasi ona hic bir sey katmaz. Bu ligde yapacaginin maksimumunu zaten gecen sene basardi. Trabzon Sampiyonlar Ligi'ne gidebilse hadi neyse ama o da yok.
Almanya Ligi Sorloth icin cok ideal bir lig ve Leipzig tam ona uyacak cok iyi oynayan ve atak ustune atak yapan bir takim.
Oraya giderse basarili olur. Bundan hic kuskum yok.
CP'a geri donmesi soz konusu mu bilemiyorum ama Ingiltere Ligi Sorloth icin ideal degil. Orada basarili olmasi gercekten zor.
Acikcasi Galatasaray icin cok iyi gelismeler oluyor. Vedat ve Sorloth'un gitmesi ve yerlerinin doldurulmamis olmasi cok buyuk sans.
Şöyle.
Şu an satılacaksa kira sözleşmsi feshedilmeli. Bunu TSnin kabul etmesi için sus payı vermeleri lazım.
Eğer TS satmazsa sene sonu 9a geri alabilir Palace ama ya performansı düşer ve sakatlanır, o teklifi de alamazsa ne olacak?
Etik olmadigini yazdim zaten. Yani Sorloth haksiz, Trabzonspor hakli.Bizim takımda olsaydı ve yine böyle yapsaydı böyle yine böyle mi düşünürdün?
Tsyi günahım kadar sevmem ama bu süreçte haklı buluyorum tavırlarını
adamlar yusufu 18.5'a itelemişler sorloth u da en az 26 28e itelemek istiyorlar bunda yanlış bir durum görmüyorum
buy out yok diyorlar yav
![]()
9 milyon Euro veren her kulüp Sörloth'u alabilir mi?
Trabzonspor Alexander Sörloth haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Alexander Sörloth'un sözleşmesinde kilit bir madde yer alıyor. Peki bu madde de neler yer alıyor? Sörloth 9 milyon Euro'ya serbest kalabiliyor mu? İşte detaylar...ajansspor.com
Salim Manav daha güvenilir bariz.
24 full TSye gidecek olsa elli kere kabul ederlerdi.
Adamın bu sezon aynı performansı vereceğinin garantisi yok. 18 m kar edecekler, TSnin yıllık bütçesi 16 yav komik yani bu durum.6 palace a gidiyor işte bence o yüzden bırakmıyorlar 24 e
tuhaf işler ya anlam veremiyorum. 9a geri alma maddesi olsa ts nasıl sorloth u alıp leipzige satacakAdamın bu sezon aynı performansı vereceğinin garantisi yok. 18 m kar edecekler, TSnin yıllık bütçesi 16 yav komik yani bu durum.
Buy back option olmasa bu kadar dillendirilmezdi o mevzu zaten. Biri mabadından 9a gider diye sallayıp tüm basın haber mi yaptı yani
Yeni Şafağın bahsettiği buy out yok zaten o doğru, Palace için geçerli olduğu için.
Bu arada Sörloth 40 etmez. 30 maksimumu onun, şu anda da maksimumuna yaklaştılar. 30 üstünü EPL verir onlar da vermez geçmişte başarısız oldu diye.
Anlattım işte şu an 24lük teklif var seneye bu teklif gelmeyebilir. Ts ve Palace anlaşacak kira sözleşmesi feshedilecek, diyeceklerki bu bedeli paylaşalım. Palace kira feshi için 10 verecek TSye, kalan 14ü kendine alacak.tuhaf işler ya anlam veremiyorum. 9a geri alma maddesi olsa ts nasıl sorloth u alıp leipzige satacak
palace nasıl bunu kabul edecek. Masada palace in da olması lazım . Masada palaca olursa tsnin kazancı neredeyse yarı yarıya düşüyor.
9 a geri alma maddesi varsa ts'nin elindeki tek koz sorloth'u oynatmayıp piyasasını düşürmekle tehdit edebilirler palace'ı başka aklıma birşey gelmiyor
Anlattım işte şu an 24lük teklif var seneye bu teklif gelmeyebilir. Ts ve Palace anlaşacak kira sözleşmesi feshedilecek, diyeceklerki bu bedeli paylaşalım. Palace kira feshi için 10 verecek TSye, kalan 14ü kendine alacak.
Ts para harcamadan 10 m kemiksiz kar eder bu durumda.
Sörloth oldu da sakatlandı maçların yarısına çıkamadı o zaman opsiyon hakları bile olmayacak işin o boyutu da var.
Bence Ömür - 22 olayı da yalandı.üstat anladım seni.Makul olanı anlatıyorsun da bu hamsi kafalılar yanaşmaz bence bu işe
Sorloth'u piyasınını düşürmek belki de kadro dışı bırakmakla tehdit edecekler
Golfçü ömürü 22 ye monacoya bırakmadı sorloth u 10a bıraksa kendine gelemez
ben şahsen böyle düşünüyorum