Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.810
- 4.525
- 1.468
yok artik bu 9 olayi gercekmi, vay be onu bilmiyordum bak, yazik olmus.Yazdığımı tam okumuyorsun bir de gelip iddia ettiğin şeye bak ya.
9a buy out var 6ya aldıkları an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artik bu 9 olayi gercekmi, vay be onu bilmiyordum bak, yazik olmus.Yazdığımı tam okumuyorsun bir de gelip iddia ettiğin şeye bak ya.
9a buy out var 6ya aldıkları an.
Ahmet Ağaoğlu: "Sörloth'un sözleşmesinde 9 milyon euro'luk buy out maddesi vardı. Dört tarafın mutabakatıyla çözülebilecek bir sözleşme. Özellikle Trabzonspor ve Crystal Palace kulübü anlaşmalı."
Ahmet Ağaoğlu: "Trabzonspor'un ciddi bir talebi vardı. Crystal Palace, aynı miktarı talep ettiği için yani 'Trabzonspor, bu transfer için bir alacaksa ben de bir aldığım takdirde bu transfere izin veririm' diyor."
Ahmet Ağaoğlu: "Leipzig kulübü bu paraları verecek noktada değil. Önümüzdeki 48 saat içerisinde bu konu çözülürse çözülür, çözülmezse ondan sonraki sürece bakacağız."
Hayır direk bölerler admirimBonservisin %50si Palace'a
%50si TSye gidecekmiş Ağaoğlu'nun açıklamasna göre.
6yı çıkarıp kalanı bölerler muhtemelen.
Ben onu yazdığımda Ağaoğlu açıklamamıştı, tahmindi yani.Hayır direk bölerler admirim
O değilde bu işin altından da Raiola şerefsizi çıkarsa şaşırmam. Böyle ayartmaları çok sever malum.