Trabzonspor’u Yenen Kayserispor’a Bakandan Prim Jesti

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
Kayserispor, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tüm takıma prim açıkladı.

Kuzeyanadolu.net'te yer alan habere göre, Kayserispor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından soyunma odasındaki kutlamalara bakan Mehmet Özhaseki de katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki, başkan Ali Çamlı ve tüm takımı görüntülü arayarak tebrik etti.

Tüm takımın primini kendisinin ödeyeceğini belirten Özhaseki, "Maça gelmek istiyordum ama kısmet olmadı. Hepinizi tebrik ediyorum. Şimdi orada yakışan neyse Ali hocam söylesin, ben ödeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kayserispor başkanı Ali Çamlı'nın açıkladığı 100 bin Euro'luk prim, bakan Mehmet Özhaseki'nin açıklamalarının ardından 125 bin Euro'ya yükseltildi. Haberi tüm futbolcular coşkuyla karşıladı.

Trabzonspor'u da mağlup etmeyi başaran Kayserispor, son 6 maçtaki 5. galibiyetini elde etti. Sarı-Kırmızılılar bu periyotta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde de 6 gol gördü.

Süper Lig'in 5. haftasında Çağdaş Atan'ın yerine Kayserispor'un başına geçen Recep Uçar, 10 karşılaşmada 6 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 20 puan toplamayı bildi.

Cebinden veriyor desek bir futbol maçı için cebinden milyonlarca lira veren bu parayı nereden kazanıyor?

Bazi seyler artık midemi bulandırıyor

Haseki Kayserispor'un fahri başkanıdır ve takımı destekler her zaman. Parayı cebinden mi neresinden veriyor bilmiyorum ama ailesi ticaretle uğraşıyor ve durumu gayet iyi. 100 bin euro çokta bir para değil onun için.

Düzeltme; euro değil TL imiş tutar. Çerez parası :)

Geri
Üst Alt