Trabzonspor'un Yabancı Futbolcuları

Ümit Karagöz

Sarı Üye
Jose Bosingwa

Essaid Belkalem

Abdul majeed Waris

Carl Medjani

Amraam Papadopulos

Mustapha Yatabare

Oscar Cardozo

Kevin constant

Trabzonspor devrim yapti resmen. Getirdiği yabancı oyuncuların hepsi kaliteli sayılır. Birde bir mevzu var trabzonspor yabancı kontenjanindan haberi yokmu diye yorumlar var. Ama trabzonsporun sadece 8 tane yabancı oyuncuları var.

Bosingwa hariç bütün yabancı oyunculariyla yollarını ayirdi.

Akyazı inşaatına gömü yığmışlar

para gani hamsicilerde

hadi maşallah

inşallah tutunurlar

Tek Bosingwa kalmış geçen seneden. En az 7 yabancı gönderebilmişler bence bu bile ayrı bir başarı özellikle bizdeki yabancıları görünce. Anca son güne bir hamle yapabildik işte ki Eboue gibi Avrupa'da piyasası olması gereken , 2M€ bonservis kazanabileceğimiz bir adam duruyor takımda ve biz 2M€ vereceğiz gibi duruyor..

PvjEY9.jpg

Yabancilarin en az 3'unu tazminatla yolladilar. Daha ilk buyuk transfer salvolarindan sonra hesaplayanlar vardi, o zaman gelen giden hesabi hemen hemen ayniydi, ama ondan sonra bir suru daha adam aldilar, sirf bugun birine 6m Euro vermisler, bir de ustune tazminatlar. Bu degirmenin suyu nereden geliyor bilmiyorum ama, bence Halilhodzic bunlari sampiyon falan yapamaz, hele hele kotu bir seri yasarlarsa istifayi basar kacar, tavri oyle bir izlenim veriyor bana, cok olumsuz.

Onumuzdeki sene basinda FFP teftisi olunca nasil bir durum ortaya cikacak bakalim.

bende daha fazla yabancı var biliyordum hatta çok çok fazla.

bravo ozaman nediyelim bukez bari fenerden puan alsınlarda

Jose Bosingwa

Essaid Belkalem

Abdul majeed Waris

Carl Medjani

Amraam Papadopulos

Mustapha Yatabare

Oscar Cardozo

Kevin constant

Trabzonspor devrim yapti resmen. Getirdiği yabancı oyuncuların hepsi kaliteli sayılır. Birde bir mevzu var trabzonspor yabancı kontenjanindan haberi yokmu diye yorumlar var. Ama trabzonsporun sadece 8 tane yabancı oyuncuları var.

Renktas profilindeki genc alman kim?

Trabzon a gelince, ilginc bir sekilde ilerliyorlar. Vahid hoca da garip adam. Yabancilari orta seker bence, hic biri bizde oynayacak seviyede degil mesela. Sampiyonlugu zorlayacak bir kadro degil ama hic belli olmaz

Profilimdeki kafa benim ama gövde mesut Özil'in. Yedekde bekleyecek yabancı oyuncular umarım kusmez. Hepsi ilk 11 de oynayabilecek oyuncular çünkü

Yabancilarin en az 3'unu tazminatla yolladilar. Daha ilk buyuk transfer salvolarindan sonra hesaplayanlar vardi, o zaman gelen giden hesabi hemen hemen ayniydi, ama ondan sonra bir suru daha adam aldilar, sirf bugun birine 6m Euro vermisler, bir de ustune tazminatlar. Bu degirmenin suyu nereden geliyor bilmiyorum ama, bence Halilhodzic bunlari sampiyon falan yapamaz, hele hele kotu bir seri yasarlarsa istifayi basar kacar, tavri oyle bir izlenim veriyor bana, cok olumsuz.

Onumuzdeki sene basinda FFP teftisi olunca nasil bir durum ortaya cikacak bakalim.

Bence de ffp de trabzon patlar daha bugün açıklama yaptı halido 2 tane daha forvet alacağız diye yuh dedim

Renktas profilindeki genc alman kim?

Trabzon a gelince, ilginc bir sekilde ilerliyorlar. Vahid hoca da garip adam. Yabancilari orta seker bence, hic biri bizde oynayacak seviyede degil mesela. Sampiyonlugu zorlayacak bir kadro degil ama hic belli olmaz

cardozo>bizim komple forvet hatti

Jose Bosingwa

Essaid Belkalem

Abdul majeed Waris

Carl Medjani

Amraam Papadopulos

Mustapha Yatabare

Oscar Cardozo

Kevin constant

Halholiczdir (midir nedir) sonra bahane üretemesin diye Haciosmanoglu'nun cabasi.

hesaplasanız en fazla 10m € zarardalar

yok batacak yok gömü buldular felan diye söyleniyosunuz

takım daha oturmadı. fenerin oturmuş kadrosu var. ilk etapda çok fazla başarı beklenilemez. Trabzonspor şükrü saraçoğlunda yeneri fener. devamlı berabere kalıyorlardı fenerin sahasında kaç yıldır.

Geri
Üst Alt