Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

rte olmasa transfer yapamayacaktınız lan adamın stada ismini vermesi büyük lütuf olur hamsiler isyanda.

Konuyla ilgili fikrime gelirsek

Trabzon başkanını trabzonlular seçti tamam her trabzonsporlu ona oy vermedi

Her trabzon sporlu bu ismi istemez falan filan

Ama trabzonsporluların savundugu ve aslında olmayan bir şey var.Trabzonda birlik vs fasafiso bunlar.Trabzonspor taraftarı trabzona bile hükmede iyor ben bunu bilir bunu der uzaklasırım

Yoruldum iyi geceler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

her neyse umarım o isim verilmez ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz
iyi geceler

çünkü türk spor forumu bro her şeyden haberimizin olması lazım
Yeterince haberimiz oldu kardeş, sağ ol. Ama konu amacından sapmış durumda, rte muhabbeti mi ararsın, gurbetçi hamsinin burayı o hamsi aklıyla trollemeye çalışmasını mı ararsın... Maşallah yok yok bu konuda. Faydasızlık gırla gidiyor.

yaw sizin kulüp kbakma transfere 20-30 milyon euro haryacayak çapı yok. paranın nereden geldiği belli.

umarım iftira attığının farkındasındır. iftira atmak bir insana ve müslümana yakışmaz. büyük günahtır. böyle küçük muhabbetlerden boş yere günaha girme.

bizim harcadığımız bonservis ücreti 10 milyon euro gibi bir ücret. 10 milyon euro'da banka kredisinden geldi.

yahu son kez bişey yazcam

la fatih oğlum biraz akıllı olun la
kim ezik biraz araştır bakalım Galatasaray tarihini
bide trabzonspor tarihini araştır

etiniz ne budunuz ne sizin ? ne başarınız varda?
hamsi kolonyası dök uyu iyi geceler

Trabzonlular ilgilenen varsa ortak digitürkplay girebiliriz.Teklif aklınızda bulunsun. :tiphat:

Tabi balık av mevsimi açıldı modlar hemen hamsi avına çıkmışlar :D

Yeterince haberimiz oldu kardeş, sağ ol. Ama konu amacından sapmış durumda, rte muhabbeti mi ararsın, gurbetçi hamsinin burayı o hamsi aklıyla trollemeye çalışmasını mı ararsın... Maşallah yok yok bu konuda. Faydasızlık gırla gidiyor.
gurbetci olmasi veya Türkiye'de yasamasi ne fark ediyor?

bu trabzonlular o hamsi kadar beyinlerine bakmadan truva mı yapmış utannadan kötüleyip Galatasaraya küfür ediyorlar. birde bu forumda bunları savunanlar var Galatasaraylı mı trbzonsporlu mu belli değiller.

Şaka gibi görünce kahkahayı bastım

Geri
Üst Alt