Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Size helal olsun...delikanlilikdan bahseden arkadaşlar kac kişisiniz birisi de cikip demiyor ki...ayip ediyosunuz diye

Bu kayıp balık nemo hala gitmedi mi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sen sabri sarioglu yapsana hem ben isim soyisim.bildirdim....harbiden burnunuz cok havalarda

Seni döven iyi dovmüş ama akıllanmadın bu belli....neden genelleme yapiyosun sen normalmisin?

30 ay gecti sözde imparatorunuz konuşacakti.....

Dogru konuş bak agzimi bozdurma

Senin derdin ne kardesim? Sen internetden adamlık mi tasliyosun? Senin gibi cocuk mu saniyosun beni? Hamsi yaziyosun ya kendi kafana göre dalga geciyosun...antu veya 12 numara dan farkin yok beyin olümün gerceklesmis....

Bu arada ben gurbetciyim...evet tuna köse arkadaşimiz cok hakli !! Bu memlekette cok mal adam var lan (!)

Biz kendi baskanimiza gereken tepkiyi koyduk zaten....burasi forum degil mi? Fatih terimin rte ye yaptigi yalakalik cok mu zorunuza gitti? Sizi satip gitmedi mi?

Nedir bu kuyruk acisi merak ediyorum

Şu yazdıklarına tek tek cevap verecektim de baktım herkes gerçek adını kullanırken senin seçtiğin nick bile karikatür gibi neyse dedim boşver ama şunu söylemeden geçemeyeceğim şu yaptığın provakasyonun ve hakaretlerinin 10'da 1'ini bizden bir arkadaş yapsaydı ya konudan atılırdı ya da 3 5 gün ceza yerdi sen yine konuya yapılan genel bir uyarıyla yırtmışsın. Böyle adamları foruma doldurdukça gerçek Galatasaraylılar buradan uzaklaşacak, uzaklaşıyor da zaten.

Bu Trabzonlularin İstanbul kompleksi hiç bitmeyecek. İstanbul'da Trabzon'dan daha çok Trabzonlu var. Burada biz İstanbul yalakasi oluyoruz. İstanbula Bizans diyorlar. Trabzon'da Pontus Rum ozaman. Yazmayacakmiş daha. Sen GS la ilgili mesnetsiz şeyler yazarsan saldirirlar tabi. Trabzon forumunda Naber diyorsun ban atiyorlar. Birdaha dolanmazsin burada umarim.

Cok komik...Trabzonspor hicbirzaman paranin takimi olmamiştir...PARAYA KARŞI EMEGIN SAVAŞINI VERMIŞTIR

Ulan kupanızı elinizden alan adamların paçasını kurtaran kişiye stadın ismini verdiniz daha ne be ahahahhahah

Şu yazdıklarına tek tek cevap verecektim de baktım herkes gerçek adını kullanırken senin seçtiğin nick bile karikatür gibi neyse dedim boşver ama şunu söylemeden geçemeyeceğim şu yaptığın provakasyonun ve hakaretlerinin 10'da 1'ini bizden bir arkadaş yapsaydı ya konudan atılırdı ya da 3 5 gün ceza yerdi sen yine konuya yapılan genel bir uyarıyla yırtmışsın. Böyle adamları foruma doldurdukça gerçek Galatasaraylılar buradan uzaklaşacak, uzaklaşıyor da zaten.

layk tuşu nerde :D

Bilmeden konuşuyosun....yonetici ye ismimi yazdim zaten...kendisi degistirecekmis...pek ön yargilisin

Yarın öbürgün basketbol voleybol için salon yaparsanız adını aziz yıldırım falan koyarsınız muhtemelen

Hatta 1461 trabzonun adını değiştirip 1907 falan yapın

Bu Trabzonlularin İstanbul kompleksi hiç bitmeyecek. İstanbul'da Trabzon'dan daha çok Trabzonlu var. Burada biz İstanbul yalakasi oluyoruz. İstanbula Bizans diyorlar. Trabzon'da Pontus Rum ozaman. Yazmayacakmiş daha. Sen GS la ilgili mesnetsiz şeyler yazarsan saldirirlar tabi. Trabzon forumunda Naber diyorsun ban atiyorlar. Birdaha dolanmazsin burada umarim.
Ban yap ozaman...ben konu Trabzonspor olunca yorum yazdim...siz provokasyon yaptiniz...bizim forumumuzda gs başligi yok...Trabzonlulara bukadar düşmanlik besliyorsaniz ozaman neden başlık aciyosunuz anlamadim?

Ahmet davutoğlu antrenman tesisleri

Geri
Üst Alt