Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
O stat RTE olacak bakın görün. Teklifi de Belediye başkanı yapmış ayrıca. Reddetmelerinin imkanı yok. Olsa bile tepkinizi koyamazsınız. Koysanız şike davasında koyardınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen akcaabatlimisin ? Burada Trabzonlulara küfür edenlere laf söyleyemiyon mu? Sana eniste diyolar ve trabzon düşmanligi yapiyolar..Ooo akçabatlı gurbetçi laz kardeşim gelmiş.
Dur gitme biryere sana soracaklarım var.
Bana enişte dersen memnun olurum.
Lazkizu aldim burdaki lazların tümü bana "enüşte naabaysun da" diye hatır soruyorlar.
Nerdesin belki ekraba bile çıkarız
BlueTapa
Benden uzak dur...ben sana yazmiyorum uzak dur benden...Ahhahhaha
Ne bekliyosun adres falan mı verelim
Esenlere gel kardeş otogarda bekliyicem
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Benden uzak dur...ben sana yazmiyorum uzak dur benden...
Benden uzak dur...ben sana yazmiyorum uzak dur benden...
Gec bu ayaklari...biz kendi işimizi kendimiz getirdik buraya kadar tamam ben cahilim sen akillisin...Ön yargılı değilim de sen çok cahilsin, kendi kulübünden haberin yok. Galatasaray olarak sizin yanınızda yer almasaydık o konu 4 Temmuz 2011'de kapanırdı. Eğer hala birileri kupa lafını ağzına alıyorsa bizim emeğimiz sizin umut bağladığınız adamlarınızdan çok daha fazladır, mantıklı bulmadıysan bunu git şike konusuna bakan kendi kulüp avukatlarına sor. Ben en başından beri yazdım tekrar ediyorum, siz de şikecisiniz tek dileğim o kupanın Fener'den alınması ve o sezonun oynanmamış sayılmasıdır tabi sizin de avucunuzu yalamanızdır zaten hakettiğiniz de bundan fazlası olmayacak. Evinizde bile Fener'in cezasahasına giremeden maç tamamlıyorsunuz, burada şuursuzca atıp tutuyorsun. Neyse takıl bakalım nasıl olsa 5 gün sonra Fener yine güle oynaya handikapı koyar, kendinize getirir sizi.
Korkak hamsi seni
TT
Ya kardesim uzak dur diyorum...tamam ben korkakim tamam mi korkuyorum hepinizden...baksanaKorkak hamsi seni
TT

Tamam...Durmazsam ne olacağını merak ettiğimi senden gizleyemeyeceğim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sen akcaabatlimisin ? Burada Trabzonlulara küfür edenlere laf söyleyemiyon mu? Sana eniste diyolar ve trabzon düşmanligi yapiyolar..
he kendiniz getirdiniz uefaya belgeleri kim verdiGec bu ayaklari...biz kendi işimizi kendimiz getirdik buraya kadar tamam ben cahilim sen akillisin...
Burayi kirleten yok ama burda TRABZON düşmanligi masallah müthişKuşlarla hamsiler gelmiş yine.
Kardeşim, doğal faunanızda kapışmak varken burayı niçin kirletiyorsunuz?