Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

O stat RTE olacak bakın görün. Teklifi de Belediye başkanı yapmış ayrıca. Reddetmelerinin imkanı yok. Olsa bile tepkinizi koyamazsınız. Koysanız şike davasında koyardınız.

Ooo akçabatlı gurbetçi laz kardeşim gelmiş.
Dur gitme biryere sana soracaklarım var.

Bana enişte dersen memnun olurum.
Lazkizu aldim burdaki lazların tümü bana "enüşte naabaysun da" diye hatır soruyorlar.

Nerdesin belki ekraba bile çıkarız :D

BlueTapa
Sen akcaabatlimisin ? Burada Trabzonlulara küfür edenlere laf söyleyemiyon mu? Sana eniste diyolar ve trabzon düşmanligi yapiyolar..

Bu klübün hiç mi efsanesi yok siyasinin ismi veriliyor stada saçmalık otesi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ön yargılı değilim de sen çok cahilsin, kendi kulübünden haberin yok. Galatasaray olarak sizin yanınızda yer almasaydık o konu 4 Temmuz 2011'de kapanırdı. Eğer hala birileri kupa lafını ağzına alıyorsa bizim emeğimiz sizin umut bağladığınız adamlarınızdan çok daha fazladır, mantıklı bulmadıysan bunu git şike konusuna bakan kendi kulüp avukatlarına sor. Ben en başından beri yazdım tekrar ediyorum, siz de şikecisiniz tek dileğim o kupanın Fener'den alınması ve o sezonun oynanmamış sayılmasıdır tabi sizin de avucunuzu yalamanızdır zaten hakettiğiniz de bundan fazlası olmayacak. Evinizde bile Fener'in cezasahasına giremeden maç tamamlıyorsunuz, burada şuursuzca atıp tutuyorsun. Neyse takıl bakalım nasıl olsa 5 gün sonra Fener yine güle oynaya handikapı koyar, kendinize getirir sizi.
Gec bu ayaklari...biz kendi işimizi kendimiz getirdik buraya kadar tamam ben cahilim sen akillisin...

klübün efsanesi hami mandıralı var şenol güneş var ama daha ölmediler
ölsünler sonra verirler

o değilde bu trabzonlular rizelileri hiç sevmezler rizesporluları hatta
bu adam hem fenerli hem rizeli hemde rizesporlu
mide var mide var

Kuşlarla hamsiler gelmiş yine. :money:
Kardeşim, doğal faunanızda kapışmak varken burayı niçin kirletiyorsunuz?

Sen akcaabatlimisin ? Burada Trabzonlulara küfür edenlere laf söyleyemiyon mu? Sana eniste diyolar ve trabzon düşmanligi yapiyolar..

Yok kardeşim ben cimbomluyum.
Laz kızı aldım ondan bana tüm lazlar enişte derler burda.
Bu arada bende gurbetçiyim.

Lazlara pek küfür yok burda aslında, feneri sevmeyiz ama sizde fenere her maç 3 puan verme huyunuz olduğu için sizide sevmezler.

Kafana takma hemen parlama senle maytap geçiyorlar ;)

BlueTapa

Trabzon büyük işler başarıyo beyler oyle demeyin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

attachment.php

Geri
Üst Alt