Bulut Umut
Yeni Üye
- 9 Eylül 2014
- 16
- 0
- 461
bende şimdi gördüm. yanlış bilgilendirme yaptığım için herkesten özür dilerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir hayiryani trabzonlu gibi bizden birisi gibi
..ama manisali demek istedim
Raporladım deme !
Adam seri cvp yazıyor bırak muhabbet edelim.
BlueTapa
O üçlüye git
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ne bileyim herhalde sow emenike nin nasil soktugunu iyi biliyosun diye ...sen misin diye sordum? Farkindamisin sana cevap vermiyorum ama kasiniyosun...trabzon duşmanligin nerden geliyo merak ediyorum
Eger benim 2 .hesabim ise namert şerefsizim...ispat edemeyen de olsun muBu bulut umut denen kişi allah bilir bordomavinin diğer hesabıdır. Mesaj sayısı 2 , ismi bulut umut![]()
ben olsam gider ayak gıcık olduklarıma küfrederdimEger benim 2 .hesabim ise namert şerefsizim...ispat edemeyen de olsun mu
Maalesef burak olcan selcuk istanbulun cazibesi icin gittiler sonucta istanbul da rahat yasiyolar ..trabzon kücuk ve sıkıcı...olcana misal 2.milyon teklif ettik siz de 1.6 ya oynuyor.....onur zaten gitmeziyi kaleci ha versenize bize ?
Size helal olsun...delikanlilikdan bahseden arkadaşlar kac kişisiniz birisi de cikip demiyor ki...ayip ediyosunuz diye
gsye söverse aynı cezadan sende alırsın zira karpuz kabuğu soktun adamın aklınaben olsam gider ayak gıcık olduklarıma küfrederdim![]()
Ben gayet güzel kullaniyorum senin gibi ahlaksizlik yapmiyorum...hakkaniyet sahipli arkadaşlar bunu görüyolarKardeş forumda son 2-3 dakikan güzel kullan
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Maalesef burak olcan selcuk istanbulun cazibesi icin gittiler sonucta istanbul da rahat yasiyolar ..trabzon kücuk ve sıkıcı...olcana misal 2.milyon teklif ettik siz de 1.6 ya oynuyor.....onur zaten gitmez
bende şimdi gördüm. yanlış bilgilendirme yaptığım için herkesten özür dilerim.
yok öylee karpuz kabuğu falan kabul etmiyomgsye söverse aynı cezadan sende alırsın zira karpuz kabuğu soktun adamın aklına
Ben gayet güzel kullaniyorum senin gibi ahlaksizlik yapmiyorum...hakkaniyet sahipli arkadaşlar bunu görüyolar
Gerek yokben olsam gider ayak gıcık olduklarıma küfrederdim![]()
![]()
:kiskiskis::kiskiskis::kiskiskis::kiskiskis: