Fatih Birinci
Cezalı
- 27 Kasım 2013
- 104
- 0
- 586
Nerde kışkırttım ? Ayagım denk allaha şükür...Hangi ayıp ya? Sen gelip burda insanları kışkırtıyorsun sonra ayıp diyosun. Ayağını denk al.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde kışkırttım ? Ayagım denk allaha şükür...Hangi ayıp ya? Sen gelip burda insanları kışkırtıyorsun sonra ayıp diyosun. Ayağını denk al.
şaka yaptım etma zaten benide yakacanGerek yok
Seneye oynayacak insallahbiliyom 4 sene yaşadım trabzonda
belki Clde oynamak ister adam
Teşvikten ceza alırsın sen deben olsam gider ayak gıcık olduklarıma küfrederdim![]()
Reis ben ismimi yönetime bildirdim....kendileri degistireceklerSayin forum yonetimi bordomavi isim soyisim niye belirtmiyor kendisi ihonun yigenimi hayirdir yani
Nerde kışkırttım ? Ayagım denk allaha şükür...
hayırlısı be gülüm :nargile:Seneye oynayacak insallah
:beaten::hang:Yakışır ama Trabzon stadına Tayyip Erdoğan ismi.
Reis ben ismimi yönetime bildirdim....kendileri degistirecekler
Sagol..ama ben kimseyle degilim sadece Trabzonpor konusuna yorum yptim ola buraya kadar geldi..adamda iyi sabır varmış testi geçtin bordomavi artık bizimlesin orumda saygı duyulan bir üye olacaksın
gerçi bkpye biraz sövdün tai 1 gün myc ialdıktan sonra grş
Teşvikten ceza alırsın sen de![]()
Şu an mobildeyim. Bulut umut denen kişinin üyelik tarihi ne ? Buradan bakamıyorum da.Eger benim 2 .hesabim ise namert şerefsizim...ispat edemeyen de olsun mu
sa broSagol..ama ben kimseyle degilim sadece Trabzonpor konusuna yorum yptim ola buraya kadar geldi..