Fatih Birinci
Cezalı
- 27 Kasım 2013
- 104
- 0
- 586
Kars liya yakisiyor mu? Anadolu cocugu degil mi? Simdi ben kars ile ilgili dalga gecsem ayip olmaz mi?barış kardeşimiz karslıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kars liya yakisiyor mu? Anadolu cocugu degil mi? Simdi ben kars ile ilgili dalga gecsem ayip olmaz mi?barış kardeşimiz karslıdır
maybeKars liya yakisiyor mu? Anadolu cocugu degil mi? Simdi ben kars ile ilgili dalga gecsem ayip olmaz mi?
Kars liya yakisiyor mu? Anadolu cocugu degil mi? Simdi ben kars ile ilgili dalga gecsem ayip olmaz mi?
talimatı verdim renkdaş telefondayım iyi forumlar
admin o admin adamın ciğerini sökerAz konuş fazla yazmasin. Sanada iyi forumlar. İyi geceler Sayin Admin.:anlastik:
kesin olması için obama'nın mı açıklaması gerekiyordu? adam belediye başkanı tabiki lafına güveneceğiz
tşk renkdaşAz konuş fazla yazmasin. Sanada iyi forumlar. İyi geceler Sayin Admin.:anlastik:
o belediye başkanını ben seçmedim ya kardeş
ne dedin sen :beaten: ne dedin sen :beaten:telekomla sözleşmemiz bitsin bizimkide imparator fatih terim spor kompleksi olcak
ne dedin sen :beaten: ne dedin sen :beaten:
yapacaklar şimdi![]()