Trabzonspor'un Yeni Stadının Adı Değişti

Ben siyasete çekmiyorum, inkar etmeye çalıştığın gerçeği gösteriyorum sadece. İnsanların tercihi dediğin şeyin sonucunda oluyor bütün bunlar. Trabzon halkı böyle istediği için oluyor. Rakamlar olayı çok net anlatıyor. Bunun aksini kimsenin iddia etmesi mümkün değil.
Herkes bunu biliyor zaten.O yüzden siyasi tartışmadan uzak durmak daha iyi forum içerisinde.

Ben siyasete çekmiyorum, inkar etmeye çalıştığın gerçeği gösteriyorum sadece. İnsanların tercihi dediğin şeyin sonucunda oluyor bütün bunlar. Trabzon halkı böyle istediği için oluyor. Rakamlar olayı çok net anlatıyor. Bunun aksini kimsenin iddia etmesi mümkün değil.

Ya güzel kardeşim

En az senin kadar bilgisi ve bilincine sahibim bu konunun

Sadece senin yönteminle tartışmak istemiyorum

Burada her görüşten insan var

Anlatabildim umarım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya güzel kardeşim

En az senin kadar bilgisi ve bilincine sahibim bu konunun

Sadece senin yönteminle tartışmak istemiyorum

Burada her görüşten insan var

Anlatabildim umarım

Laf kalabalığı yapma kardeşim, ayrıca insanları kışkırtmaya lüzum yok. Argümanın varsa konuşursun, yoksa boş yapma.

Laf kalabalığı yapma kardeşim, ayrıca insanları kışkırtmaya lüzum yok. Argümanın varsa konuşursun, yoksa boş yapma.

Arkadaşım senin aklın almıyor sanırım

Ben iki gündür ne varsa bu baslıkta söyledim zaten

Sadece senin seçim sonuclarını falan koyman yanlış diyorum laf anla biraz

Fazla zaman kaybettirdin bana

Son düzenleme:
Arkadaşım senin aklın almıyor sanırım

Ben iki gündür ne varsa bu baslıkta söyledim zaten

Sadece senin seçim sonuclarını dalan koyman yanlış diyorum laf anla biraz

Fazla zaman kaybettirdin bana

Bana ne arkadaş senin ne söylediğinden? Benim ne söyleyeceğime sen mi karar vereceksin? Yanlış bir şey varsa modlar gereğini yapar. Boş yere polemik yaratma diyorum devam ediyorsun. Aklı almayan kim acaba?

Bana ne arkadaş senin ne söylediğinden? Benim ne söyleyeceğime sen mi karar vereceksin? Yanlış bir şey varsa modlar gereğini yapar. Boş yere polemik yaratma diyorum devam ediyorsun. Aklı almayan kim acaba?

Son soruna cevap verip yatıyorum

Sen

İyi yapmıssın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt