Haber Trabzonspor’un Yeni Teknik Direktörü Thomas Reis Oldu

Bir takımın başına geçip daha sadece 9 lig maçına çıkmışken ve ortada hiçbir problem yokken başka bir takımla anlaşan bir karakter: Thomas Reis.

Profesyonel dünya, tabii ki “neden yapmasın?” diyebiliriz. Ama bana göre böyle bir hareket, kişinin karakteri hakkında bize çok şey anlatıyor.

Mesele başarı değil ki

İnsanlar sıkılıyor aynı teknik adamı ve aynı futbolcuları görmekten bir süre sonra

Farklı şeyler istiyorlar kulüpte
Bir PC oyununda tamam ama gerçekte uygulanabilir bir şey olduğunu düşünmüyorum. Zaten her dönem transfer ve yeni yüzler de oluyor ama bunu abartmak doğru değil.

Bir PC oyununda tamam ama gerçekte uygulanabilir bir şey olduğunu düşünmüyorum. Zaten her dönem transfer ve yeni yüzler de oluyor ama bunu abartmak doğru değil.
Herhalde mantıklı bir şey değil Hasan Bekir abi

Ben o transfer dürtüsünün sebebini açıkladım sadece

Adam görevde olduğu halde sırf para için takımını bırakıp Trabzon'a geliyor, bu tarz adamlara güven olmaz. Yarın aynı şeyi Ts'ye yapmayacağı ne malum?
Öte yandan bu adamın abartıldığını düşünüyorum. Küçük takımların büyük hocası bence. Ts'de baya papazlar var, onları yönetebilecek mi göreceğiz..
Bundan sonra Thomas Reis değil Thomas Price

1789499611889.webp

Bence kötü bir hocada degildi Senol Günes gibisini getirmek yerine Reis dogru hamle

Mutlaka etki edecektir Reis iyi hocaydı lakin Samsunspor kadrosu da çok iyi bir kadro idi. Hatta ileri gidiyorum Trabzon'un şu anki kadrosundan iyiydi. Salah almakla iş bitmiyor Trabzon 'un inanılmaz dengesiz ve kötü bir kadrosu var orta saha yok adamlarda.

Bir takımın başına geçip daha sadece 9 lig maçına çıkmışken ve ortada hiçbir problem yokken başka bir takımla anlaşan bir karakter: Thomas Reis.

Profesyonel dünya, tabii ki “neden yapmasın?” diyebiliriz. Ama bana göre böyle bir hareket, kişinin karakteri hakkında bize çok şey anlatıyor.
Ne alaka

Orada 1m aliyorsa simdi belki de 5m alacak, harika ülkede ve sartlar altinda calisacak

Kim olsa kabul ederdi bugünkü hayat sartlarinda karakter falan hikaye.

Mutlaka etki edecektir Reis iyi hocaydı lakin Samsunspor kadrosu da çok iyi bir kadro idi. Hatta ileri gidiyorum Trabzon'un şu anki kadrosundan iyiydi. Salah almakla iş bitmiyor Trabzon 'un inanılmaz dengesiz ve kötü bir kadrosu var orta saha yok adamlarda.
o kadar abartmayalım kadroları fena değil folcarelli ve batagov da dönünce

Geri
Üst Alt