Trabzonspor’un Yeni Transferi Orsic Çapraz Bağları Koparttı

Geçmiş olsun, üzüldüm.

Geçmiş olsun.Ben çok ciddi katkı bekliyordum , yazık olmuş.

Bu sakatlığı yaşamış eski bir sporcu olarak ne zaman böyle bir haber duysam içim kan ağlar. Geçmiş olsun.

Bu kadar mı güçsüzdü bu adamın diz kas grubu yav.
Her maç olabilecek bir pozisyonda gitmiş herif.
Bu kulüpte bir cenabet var ama hayırlısı

2-3 sene once de Trondsen daha sezona baslamadan sezonu kapattiydi. Kotu sakatlik olmus. Diz sakatliklari cok tehlikeli. Gecmis olsun umarim daha saglam döner.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar mı güçsüzdü bu adamın diz kas grubu yav.
Her maç olabilecek bir pozisyonda gitmiş herif.
Bu kulüpte bir cenabet var ama hayırlısı
Ayak yerde sabitken diz eklemine burgu hareketi yaptıran denge bozucu darbenin kaslarla pek ilgisi yok. Adamın geldiğini görse belki refleks olarak ayağını yerden çekerek filan kendini korumaya çalışırdı; arkadan geldiği için farketmediği belli...

Ayak yerde sabitken diz eklemine burgu hareketi yaptıran denge bozucu darbenin kaslarla pek ilgisi yok. Adamın geldiğini görse belki refleks olarak ayağını yerden çekerek filan kendini korumaya çalışırdı; arkadan geldiği için farketmediği belli...
:asd: abi uzman değilim bendeki sadece bir fikirdi. Sanki dizi açıyla duruyor burada ondan olmuş gibi, benim bahsettiğim her maçta bunun gibi birebir aynısı oluyor, kerem bu sene 2-3 kere yaşadı ben çok korktum bağlar gidecek diye.

Yaş + zayıf kas grubu + belki de yükleme sonrası vücudunu çekememe ile oluşan bir durum olabilir diye dedim.
Yoksa uzman değilim elbette.

:asd: abi uzman değilim bendeki sadece bir fikirdi. Sanki dizi açıyla duruyor burada ondan olmuş gibi, benim bahsettiğim her maçta bunun gibi birebir aynısı oluyor, kerem bu sene 2-3 kere yaşadı ben çok korktum bağlar gidecek diye.

Yaş + zayıf kas grubu + belki de yükleme sonrası vücudunu çekememe ile oluşan bir durum olabilir diye dedim.
Yoksa uzman değilim elbette.
Nasıl bir pozisyonda sakatlandı ?

Pozisyonda ağır bişeyde göremedim valla görünmez kaza. Futbol hayatı bitti demek bence abartı olur oyuncuyu epey geriye atacak tabi.

Geri
Üst Alt