Trafik Canavarları ile Müthiş Savaşım

Muzaffer Sutcuoglu

Cimbom Old Boys!
Parçalı Üye
Böyle muazzam bir galibiyetin üstüne size geçen hafta yaşadığım olayı anlatmak istiyorum.

Geçen Hafta arkadaşlar ile kahveye giderken, lamba kırmızı oldu diye durdum. Bir anda aşırı hız ile gelen bir araba oldu ve arka arkaya kornaya bastı. Bende adama lamba kırmızı olduğunu gösterince, adam dahada kudurmaya başladı. Adamın hareketleri ve sürüş stili zaten bir tuhaftı, sonra çözdük ki alkollüymüş.
Bir baktım adam arabadan inip bana doğru geldi, bende camı indirdim ve nazikçe lamba kırmızı dedim. Adam sonra ağıza alınmayacak küfürler etti ve bir anda arabasına gidip, sopasını aldı ve bana saldırmak istedi. Neyse ki bizde adama zarar vermeden, sopasını yere attık ve nazikçe uyardık. Tam arabaya yine bindim adam arabamın üstüne sopayı fırlattı ve bağıra bağıra küfür etti. Bu arada lamba yeşil yanmış ve trafik felç..
Bu sefer bende sinirlendim ve adama doğru yürüdüm, şerefsiz annama bacıma söverken 2 tane yumruk attım ve yere yatırdım. Sonra sinirlendim ve arabama binip gittim..

Sonra neler oldu falan haberim yoktur, haber mektup falanda gelmedi.

İyi yumruklarını sayabilmişsin Muzo renktaşım.Geçmiş olsun.

"Nazikçe lamba kırmızı dedim", bu noktadan sonra okumadım.

Sopasını yere fırlatıp nazikçe uyardığın kısmı biraz daha açar mısın Muzocum.

Trafik lambasını adama monte edeydin reyiz

batman-looking-the-bat-sign.jpg

Özlemistik.

Her zamanki gibi yine büyük gecmis olsun dileklerimi iletirim :hat:

35 yaşıma geldim senin yaşadığın olayların onda birini yaşamadım çok şanslısın renktaş

Muzaffer, kurşun döktürmeyi falan düşünelim derim artık yavaş yavaş. Seni bulmayan bela türü kalmadı yahu.

Adamın verilmiş sadakası varmış, iki yumrukla yetinip canını bagislamissin. Uyma şu dangalaklara renkdaş, bir gün kendini tutamayıp bir tanesini dört kolluya bindireceksin diye korkuyorum. Seni parmaklıklar arkasında görmek bizi uzer. Seviliyorsun.

İyi yumruklarını sayabilmişsin Muzo renktaşım.Geçmiş olsun.
Sağ olasın reis, marketler burada akşam 8de kapandığından dolayı, kahveye gitmeden eve bir kaç eşya gerekliydi diye uzatmadım..

Muzaffer bey yine mi olay?
Ne yazık ki.. Ama suçlusu ben değilim :D

Sopasını yere fırlatıp nazikçe uyardığın kısmı biraz daha açar mısın Muzocum.
Başkan adam sopayla sinirli gelince, bende lambaya bir bak dedim, adamda bakmadan saldırınca arkadaşlar ile adamı tutup sopayı fırlattık.
Amacımız adamı dövmek değildi, sadece suçumuz olmadığını anlatmaya çalıştık, anlamadı ama :D

Özlemistik.

Her zamanki gibi yine büyük gecmis olsun dileklerimi iletirim :hat:
ooo Sağ olasın kardeşim, senide çok özledik, bu ara pek giremiyorduk iş güç nedeniyle..

Adamın verilmiş sadakası varmış, iki yumrukla yetinip canını bagislamissin. Uyma şu dangalaklara renkdaş, bir gün kendini tutamayıp bir tanesini dört kolluya bindireceksin diye korkuyorum. Seni parmaklıklar arkasında görmek bizi uzer. Seviliyorsun.
Eyvallah bizde seni Seviyoruz renktaşım, amacımız şiddet değilde, bizde taş değiliz ne yazık ki..

Trafik lambasını adama monte edeydin reyiz
Haklısın başkan, ama biraz acelem vardı :D

Sağ olasın reis, marketler burada akşam 8de kapandığından dolayı, kahveye gitmeden eve bir kaç eşya gerekliydi diye uzatmadım..

Ne yazık ki.. Ama suçlusu ben değilim :D

Başkan adam sopayla sinirli gelince, bende lambaya bir bak dedim, adamda bakmadan saldırınca arkadaşlar ile adamı tutup sopayı fırlattık.
Amacımız adamı dövmek değildi, sadece suçumuz olmadığını anlatmaya çalıştık, anlamadı ama :D

ooo Sağ olasın kardeşim, senide çok özledik, bu ara pek giremiyorduk iş güç nedeniyle..

Eyvallah bizde seni Seviyoruz renktaşım, amacımız şiddet değilde, bizde taş değiliz ne yazık ki..

Haklısın başkan, ama biraz acelem vardı :D
Peki bir şey soracağım, nezaket ve şiddet kombinasyonu mu daha iyi, yoksa saf şiddet mi?

Peki bir şey soracağım, nezaket ve şiddet kombinasyonu mu daha iyi, yoksa saf şiddet mi?

Şimdi doğru söylemek gerekirse, şiddet hiç iyi değildir. Çünkü şiddet hiç bir şeyi değiştirmez.. Sonradan vurmam hataydı bu konuda
Biraz daha alçak gönüllü olmamız gerekir trafikte, yoksa ne şiddet biter ne kavga

İnş bir Muzaffer Sütçüoğlu konusudur siye girdim ama kolamı cipsimi alıp okumak istiyorum kenarda dursun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muzo sen ne muazzam 1 adamsın heis. :005:

"Oğlumla evimizin bahçesinde kavga ederken ikimiz de en sevdiğimiz boksörler olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Muzaffer Sütçüoğlu."

Rocky Balboa

Bu hikayeyi okuyunca trafikte beni sinirlendiren bir adama bağırmak için emniyet kemerini çıkarmadan camdan çıkmaya çalışmam aklıma geldi. Adam o halimi görünce çok da ciddiye almadı, korkmadı sanırım.

Bu hikayeyi okuyunca trafikte beni sinirlendiren bir adama bağırmak için emniyet kemerini çıkarmadan camdan çıkmaya çalışmam aklıma geldi. Adam o halimi görünce çok da ciddiye almadı, korkmadı sanırım.
Mideme gitme yolunda olan çayı püskürttüm.

Geri
Üst Alt