trafik magandası

peki ne yapmislar adama?

Ehliyetsiz araç kullanmanın cezası 343 TL... Araç sahibine de 1407 TL... Eğer yetkisiz ehliyetse yine 1407 TL(tecil, ceza nedeniyle el koyma). Ayrıca hakim eğer ihtiyac duyarsa psikoterapi uygulattırır. İlk ihlal 6 ay ehliyete el koymayla sınırlı. Eğer ehliyeti yoksa sürücü sınavına da 6 ay beklemeli girecek. Ehliyeti olana katlamalı ceza var ama olmayana sadece 6 ayda bir oluyor. Eğer ehliyeti alırsa katlamalı cezaya giriyor. Komedi gibi ceza silsileleri...

Son düzenleme:
Para cezası + bir daha olmasın koçum denir yollanır... İnsanların canını tehlikeye atmaktan hapse atarlar falan demiş bazı renktaşlar, burayı isviçre ile falan karıştırdınız heralde.

Onbes yirmi yil sonra futbol sube sorumlumuz olabilir kendisi.

haha ne alaka ya?
bu kafa ile devam ederse azraille arkadas olur ancak..

☆$☆

Almanyada nasil boyle durumlar?
Almanya da olsa böyle birşey ilk olarak yolcular sessiz kalmaz. Anasını bellerler hep beraber. Ağır para cezası verirler , ömür boyu ehliyetini alırlar ve kodesi boylar. Almanlar gelmişini geçmişini... anlarsın ya.

Ama bunları geçtim böyle birşey yapamazsın Almanya da.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Almanya da olsa böyle birşey ilk olarak yolcular sessiz kalmaz. Anasını bellerler hep beraber. Ağır para cezası verirler , ömür boyu ehliyetini alırlar ve kodesi boylar. Almanlar gelmişini geçmişini... anlarsın ya.

Ama bunları geçtim böyle birşey yapamazsın Almanya da.

I am the one who knocks!

Yolcu olsa bizimkilerde adamın anasını beller. Yolcu olduğunu düşünmüyorum otobüste. Diğer gelişmiş ülkelerde böyle saçma sapan aptalca hareketleri görmüyoruz tabi. İnsanlarımız iyice mallaştı.

Yolcu olsa bizimkilerde adamın anasını beller. Yolcu olduğunu düşünmüyorum otobüste. Diğer gelişmiş ülkelerde böyle saçma sapan aptalca hareketleri görmüyoruz tabi. İnsanlarımız iyice mallaştı.

Evet doğrudur yolcu ya yok ya da az sayıda. Çünkü video ya ceken oğlan amca amca diyor arkaya doğru.

Bu hareketlerin hiç bir mantıklı açıklaması yok. Dediğin gibi iyice mallaştı insanlarımız.

I am the one who knocks!

Adamın ehliyeti de yokmuş zaten güler misin ağlar misin

Ya bunların çözümü gerçekten çok basit.
İki üç tane bunları toparlayıp idam edeceksin bak toplum nasıl hemen dönüşüyor.
İnsanlar henüz gelişememiş hayvanlardır, o yüzden hayvanları anca böyle terbiye edebilirsin.

Ehliyetsiz araç kullanmanın cezası 343 TL... Araç sahibine de 1407 TL... Eğer yetkisiz ehliyetse yine 1407 TL(tecil, ceza nedeniyle el koyma). Ayrıca hakim eğer ihtiyac duyarsa psikoterapi uygulattırır. İlk ihlal 6 ay ehliyete el koymayla sınırlı. Eğer ehliyeti yoksa sürücü sınavına da 6 ay beklemeli girecek. Ehliyeti olana katlamalı ceza var ama olmayana sadece 6 ayda bir oluyor. Eğer ehliyeti alırsa katlamalı cezaya giriyor. Komedi gibi ceza silsileleri...

buda ceza ise artik ne diyelim, ozaman daha cok görürüz trafikte böyle insanlari

Geri
Üst Alt