Trafikte Hamile Kadının Aracına Saldıran 2 Kişi

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Sosyal Medyada sadece bir yoruma hapis cezası verecek mahkemeler bakalım bu itliği yapanlara ne karar verecek

savcılarımız bu görüntüyü ihbar kabul edip kamu davası açmalı illa cezalandırılmalı bu trafik magandaları

bu iki öküz ünlü bir baklavacının sahipleriymiş ve akp teşkilatında çalışıyorlarmış. niye böyle pervasız hamile kadına saldırdıkları belli!!

Sabah ekşi sözlükte denk geldim. Namussuzlar. Ekşi sözlük, sosyal medyayı bu yüzden seviyorum. Magandaların kimlikleri tespit edildi. Ticari hayatları büyük darbe gördü. Umarım da silinirler. İsimleri:

Hüseyin Sel
Hasan Sel
Seydioğlu Baklava
Seydioğlu İnşaat!!!

Bu arada yine ekşi sözlükte saldırganlardan daha aşağılık namussuz birkaç kişiye denk geldim. Arabadaki adamın erkekliğine laf atıyorlar. Arabaya zarar adamlara saldırıp dövmeye kalkmak tamamen aptallıktır. Bunların belinde silah mutlaka vardır. Olmasa bile herkesten aynı barbarlığı beklemek o barbarlığı yapanlardan farkın olmadığını gösteriyor.

şerefsizler iyice matara olsunlar
bunlardan alışveriş yapmayalım

Açıklamaya bak bak.... milleti neden olsa keriz yerine koyuyorlar ve bu durum işliyor .... bakalım nezamana kadar

Geri
Üst Alt