Transfer Dönemi mi, Lig Süreci mi?

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
sizce hangisi daha zevkli geçiyor forumda?

mod arkadaşlar anket ekleyebilirmi unuttum :(

Lig sureci ama gecen sene ki gibi lig surecleri omur kisaltiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekering Bey i de bu yüzden seviyoruz belki

çoğu haliyle bizim istediğimiz gibi oynatıyor ve yönetiyor

hayri cundun cevabı belli bu konuda konuya uğrayıb görüş bildirmesede olur kendisinin transfer nöbetinin adını bile duymak istemeyeceğini düşünüyorum. :( bunun tam terside sergen zeren yeğenim için geçerli.

transfer dönemi bitince forum sükunete gark oluyor

orası da ayrı bir durum

En basit hazırlık maçı bile,transferlerden daha çok heyecanlandırıyor beni.

hayri cundun cevabı belli bu konuda konuya uğrayıb görüş bildirmesede olur kendisinin transfer nöbetinin adını bile duymak istemeyeceğini düşünüyorum. :( bunun tam terside sergen zeren yeğenim için geçerli.

Cok dogru bir tespit
t donemi ortadan kaybolurum ztn

İkisinin de yeri ayrı bende

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben sizlere göre bir hayli yeni sayılırım ama gördüğüm kadarıyla senede bir ortaya çıkan şu meşhur güveler gibi transfer döneminde bir çok üye çıkıyor meydana.

işini bitirip sonra tekrar gömülüyorlar toprağa (artık suya mı bilmiyorum)

Eğer sampiyonluga oynuyorsak ligin son 4-5 haftasını hiçbir seye degismem

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben sizlere göre bir hayli yeni sayılırım ama gördüğüm kadarıyla senede bir ortaya çıkan şu meşhur güveler gibi transfer döneminde bir çok üye çıkıyor meydana.

işini bitirip sonra tekrar gömülüyorlar toprağa (artık suya mı bilmiyorum)

GSC den evvel başka bir forumda idim burada fenomen olan murat urhan benim takıldığım foruma her transfer dönemi uğrar 3 ay takılırdı sonra sene içinde hiç görmezdik burda idareci olduğu için biraz daha aktif takılıyor ama :D

Son dönemde samimiyetiniz gözümden kaçmıyor ne iş

yüce bağışlayıclığınızla tekrar foruma ilave ettiğiniz futbol profuna had bildirme hususunda benzer yargılar taşıdığımız için hayri bey ile diyaloğumuz gelişti son dönemde..

Geri
Üst Alt