Transfer Dönemi mi, Lig Süreci mi?

GSC den evvel başka bir forumda idim burada fenomen olan murat urhan benim takıldığım foruma her transfer dönemi uğrar 3 ay takılırdı sonra sene içinde hiç görmezdik burda idareci olduğu için biraz daha aktif takılıyor ama :D

tipik murh-hunt

GSC den evvel başka bir forumda idim burada fenomen olan murat urhan benim takıldığım foruma her transfer dönemi uğrar 3 ay takılırdı sonra sene içinde hiç görmezdik burda idareci olduğu için biraz daha aktif takılıyor ama :D
Lan adam buraya geldiğinde 13 yaşındaydı zaten daha yeni 18 falan oldu belki olmamıştır bile.

31 yaşında gibi yazma triplerine girmese kimse mal olduğunu anlamayacak he deyip geçecek.

Lig süreci evlilik, eş gibidir. Transfer dönemi ise kaçamak, metreslik :coffee:

Salı Çarşamba 21.45 maçları der susarım özledik seneye yine ait olduğumuz yere dönücez

Lig tabi ki ama ozan gibi çolun çocuğun milli olma arası sinir bozuyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Guşlar ve Gargalar yenildiği bizimde yendiğimiz zaman çok zevk alıyorum bunların trol taraftarları ve satılmış kalemlerine girince zevkin doruklarına çıkıyorum

Ligin 25.haftasından sonrası.

Ben transfer taraftarıyım transfer varsa varım yoksa yokum.

Ben transfer taraftarıyım transfer varsa varım yoksa yokum.

Takım mac oynayarak sampiyonluk kazanır. Ama transferler yanlış ise takımın maclarını izlemek ızdırarap olur, işkence olur. O yuzden transfer donemini çok önemsiyorum. Dogru yapılan nokta transferler ve kadro muhendisliği zevkli gececek bir sezonun mujdecisi olur.

Geri
Üst Alt