Transfer Dönemi Uzatılacak mı? TFF Kulüplerden Görüş Alacak

Oral Sever

Berlin Panteri
Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, ek transfer döneminin açılması için TFF'ye resmi başvuruda bulunurken konu hakkında federasyon da harekete geçecek.

Spor Toto Süper Lig'de transfer dönemi 1 Eylül tarihinde sonlanırken transfer döneminin uzatılması adına Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, TFF'ye talepte bulunmuştu.
TFF, transfer dönemini uzatacak mı? (10 Eylül Pazartesi)

TFF, Hakan Ünsal'ın başında olduğu TPFD'nin önerisine sıcak bakıyor. Geçtiğimiz günlerde konuyla alakalı açıklama yapan Hakan Ünsal, "Federasyon yetkililerine FIFA'nın özel maddesini söyleyince biz bu konuyu masaya yatıralım dediler. Milli maç arasının ardından verdikleri kararı bize bildirecekler" demişti.

TFF yetkilileri bu konuya sıcak bakarken kulüplerle bir görüşme gerçekleştirecek. TFF alacağı kararı milli takım arasından sonra Hakan Ünsal'a iletecek. TPFD, TFF'ye yaptığı yazılı açıklamada dünyadaki emsal örnekleri sunmuştu.

Kaynak: Transfer dönemi uzatılacak mı? TFF kulüplerden görüş alacak

Kısaltılsın ulan 2. hafta forvetinden olan başka kulüp var mı?

5. hafta kaleciyi mi satıcaz???

Millet kisaltiyor bizimkiler uzatmak istiyor, bence 365 gun acik tutsunlar bunlar nasil olsa yine transfer yapamayacak.

Uzatılmasın FB ve BJK'lıların ağlamasını görmek istemiyorum.

Forvetsiz silkeceğiz ikisini de çünkü.

sadece bonservissiz oyuncular icin uzaltilmali

bana kalsa hic kapali olmamasi gerek, salliyorum takimin en önemli bir iki futbolcusu pes pese sakatlik gecirse elinde onlarin yerine oyniyacak adamin yoksa sampiyonluk dahi gidebilir. veya her üc ayda bir bir haftalik acik olsa oda kafi olurdu.

ÖSYM bile ek tercih dönemi sunuyor. Bence çok mantıklı.

uzatmak nedir serbest oyuncu alma hakkı verin onuda sınırlandırın 1 yada 2 yeter..(tabi sadece yerli oyuncular için olcaksa hiç gerek yok)

Geri
Üst Alt