GSC Anket Transfer Döneminin Geri Kalan Kısmında Transfer Yapılacağını Düşünüyor musunuz?

Transfer Döneminin Geri Kalan Kısmında Transfer Yapılacağını Düşünüyormusunuz

• 1 Transfer

• 2 Transfer

• 3 Transfer

• Hayır , kapatığımızı düşünüyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kapatmışlardır, hiç ligi, Ocak sonrasını filan düşünmezler zaten.

Mümkün değil transfer filan yapamaz bunlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli genç bulabilirsek neden olmasın yabancı transferi beklemiyorum

yönetimin ne kadar beceriksiz olduğunu ayrı tutuyorum. fakat ben yapılacağına eminim. illaki kovaladıkları birileri vardır lig rotasyonu için.

1 adet 23 yaş altı yabancı transferi gelecek bence

hatta bu kadroyla pişecek 2 tane yetenekli genco yapmamız şart, çok zor olmasa gerek fransa 2 yetenek kaynıyor

Gidenler de olabilir. O yüzden 2-3 transfer daha olacaktır diye düşünüyorum. Maliyetleri görece düşük olacaktır. Yerli rotasyon oyuncusu veya yabancı kiralık oyuncu gibi.

Ben yerli takviye yapılma ihtimali olduğunu ama çok ciddi bir fırsat olmadıktan sonra transfer yapılmayacağını düşünüyorum.

Orta sahaya adam yiyen bir U23 ve kanat oynayabilen biraz fizikli biraz pırpır bir U23 olabilir mesela.

Bakıyorlar mıdır bilemem.

Muhtemelen yapmayacaklar. Mevcut şartlarda Zanioloyu göndermiş olmaları büyük dangalaklık umarım Barış hayal kırıklığına uğratmaz. Avrupa listesinde olmayacak olmamasına rağmen Hakan Transferi elzem.

Kesinlikle 2 tane genç oyuncu gelmeli.

Biri kanat forvet olabilir.

1 tane yaparlar. Mevkisi kafalarına ne eserse o olur.

fırsat orta saha, sol stoper düşerse kiralarlar..

Şu an kadroda 31 futbolcu var, bunların 5'i kaleci. Normalde kadroda 3 kaleci olacağını varsayarsan aslında 29 kişisin. Bu 29 kişinin içerisinde forma giymesi imkansız olan Sıraçhan ve Eren Aydın da var. Bunları da çık 27. Bu ikisinin dışında forma giymesi imkansız olmasa da imkansıza yakın Kazımcan, Eyüp ve Gökdeniz var, bunları da çık kaldı 24. Yusuf, Ahmet, Metehan ve Berkan da ne kadar Galatasaray kalitesinde futbolcular tartışılır ki bunlar hakkında da transfer söylentileri var, takımdan ayrılabilirler.

Belki sayısal olarak değil ama realitede 20 kişilik rotasyon ile ligi ve Şampiyonlar Ligi' ni oynayacağız. Transfer yapılır mı bilmiyorum ama mutlaka yapılması gerektiği açık.

Geri
Üst Alt