GSC Anket Transfer Döneminin Geri Kalan Kısmında Transfer Yapılacağını Düşünüyor musunuz?

Transfer Döneminin Geri Kalan Kısmında Transfer Yapılacağını Düşünüyormusunuz

• 1 Transfer

• 2 Transfer

• 3 Transfer

• Hayır , kapatığımızı düşünüyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kapattilar maalesef.

Bizde böyle bekliyoruz.

1756899091263.webp

2 yabancı genç beklemekteyim. Muhtemelen mevkileri kanat ve stoper olacaktır.

Hem yerli hemde yabancı oyuncu gelir bence,yedek kanat mutlaka gelir zaniolo gidişine hoca izin vermezdi yoksa

1-2 transfer şart.

Sol ayaklı stoper ihtiyacımız hala devam ediyor mesela. Yabancı kontenjanında yer varken, bir solak stoper indirebiliriz. Olursa üstüne Çalhanoğlu da süper olur.

2 ekleme olacagini dusunuyorum ama endisem transfer edilip hocanin hic tercih etmeme oynatmama gibi duruma gitmesi isin.

Yani max jelert gibi isimler gelebilir yabanci olarak. Ya da yurtdisi turk isimlerden.

Ama beklentim minimum

Yusufu şutlayıp 4 transfer yapılması gerekiyor(yabancı)madem beceremeyip şampiyonlar ligine eksik gönderdiniz hiç değilse şampiyonlar ligi sonrasi oyunculari dinlendirebilecek kalitede isimler gelmeli

Yapılmak zorunda, şampiyonlar ligi maçları sonrası rotasyon yapacak yeterli kadromuz yok

Lig icin mecbur yapilmali sakatlik var üc kulvar var iki tane u23 getirmeseler yuh derim

kupada dogru dürüst yedeklerden cikaracak bir 11´imiz bile yok

baris´in durumuna göre 2-3 tane adam net gelmeli

sol stoper, defansif orta saha ve baris isi hallolmazsa bir de kanat SART

Şu u23 lere adam alsak iki tane yabancı q senede pişerler işte. Bu takım yaşlanıyor

Daha Gardi devreye girmedi, Şampiyonlar ligine yazamayacağımız 2 yıldız topçu daha getirir, ah vah eder dururuz.. Her sene aynı..

Opoku (sol stoper) 26 (ana yabancı kontenjanına)

Dennis (orta saha) 22 (u23 kontenjanına)

Patson Daka (santrafor) 26 (ana yabancı kontenjanına)

2 yabancı + 1 u23 boşluğu varken, yukarıdaki eklemeleri yapardım ben olsam.

Olması gereken

Laporte / Beraldo (U23)
Hakan
Lookman / U23 Forvet

Bunlar şart. Olursa Bertuğ da olur

Geri
Üst Alt