Transfer kapandı mı ?

Cevap: Transfer kapandı

Sürpriz dediyse tamam 1 kişi daha alıyoruz :)

Transfer olmazsa olmaz lıncoln giderse başka takıma o zaman 3 tane yabancı hakkı oluyor diger takımlara yabancı sayısı yetmezken bızde3 tane bos olmaz bence transfer kesın yapılır :D

Servet Gökhan yan yana oynarsa işimiz zor. Serveti satsaydık yerine oyun kurabilen hızlı bir stoper alırdık ama olmayacak gibi. Zaten ben yıllardır söylüyorum, takımdaki futbolcular orta yollu olsa bile önemli olan inanç ve takım ruhu. Sivas bunun en yakındaki örneği. Bülen Uygun çok mu taktik ustası. Kabaca takımı gaza getirmesini biliyor. Beşiktaş inönüde taraftarın gazıyla liverpoolu yendi deplasmanda 8 yedi. inanç ve takım ruhu önemli olan ama tarnsferde olmazsa olmaz tabi

Haldun Üstünel'i ortalıkta görmediğiniz sürece transfer bekleyin. :)

Ben sadece şöyle bir şey diyeyim. Geçen yıl Galatasaray kötü yönetildi, çok sakatlık yaşadı, koşma ve pres anlamında sorunlar yaşadı, ideal 11 ile sürekli oynayamadı, güç ve kondisyon sorunları da oldu.

Şimdi çalışmalara bakıyoruz da reçete ortada. Artık takım güç ve kondisyon depoluyor. Daha özel ve ayrıntılı bir çalışma programı söz konusu. Ayrıca sürekli klasik 4-3-3 oynamayacağımız belli oldu gibi. En azından Rijkaard'ın demeci bu yönde.

Fener ve Beşiktaş'ın Galatasaray'dan tek ama tek üstünlükleri Edirne içini bilen bir hocaya sahip olmalarıdır. Başka bir şey de değildir. Türkiye'de en iyi kadro Galatasaray'dadır. Fenerbahçe isterse bir kaç oyuncu daha alsın. Daha fazla oyuncu almaları ve bunu ilk 11'e monte etmeleri demek onların da zamana ihtiyaçları olacağı demektir. Hücum anlamında diğer takımlarla kıyaslamak bile istemem bizim takımı. Bunu söylerken Rijkaard ve ekibinin oyuncularımıza güç, kondisyon ve farklı bir mantalite yerleştirme fonksiyonunu kastediyorum.

Geçen yıl onca sıkıntıyı yaşamış takım, bu sıkıntılardan iki üç tanesini yaşamadığı sürece bu geçiş sezonunu iyi değerlendirecektir. Ben bu sezondan ziyade 2010-2011 sezonuna daha fazla önem veriyorum. Çünkü o zaman bir çok şey değişecek. Kim ne derse desin Galatasaray'ın yeni bir kimlik ile geçen yılki ölü toprağını üzerinden atacaktır.

Son olarak umarım Rijkaard bir kaç gencimizi değerlendirir ve bir değer haline getirebilmek için pay sahibi olur. Uğur Uçar ve Linderoth'un muhtemel sağlıklı dönüşleri ise hiç düşünmeksizin yepyeni transferler demektir. Bu iki adamdan geçen yıl yararlanamadık bile...

Minik dahi olsa korkum ve çekincem yok. Peş peşe 2-3 maç puan kaybetsek dahi.. Çünkü inanıyorum ki biz bir takım olacağız. Bu ruhu başardığımız sürece bizi kimse durduramaz zaten.

Haldun Üstünel'i ortalıkta görmediğiniz sürece transfer bekleyin. :)

Ben sadece şöyle bir şey diyeyim. Galatasaray kötü yönetildi, çok sakatlık yaşadı, koşma ve pres anlamında sorunlar yaşadı, ideal 11 ile sürekli oynayamadı, güç ve kondisyon sorunları da oldu.

Şimdi çalışmalara bakıyoruz da reçete ortada. Artık takım güç ve kondisyon depoluyor. Daha özel ve ayrıntılı bir çalışma programı söz konusu. Ayrıca sürekli klasik 4-3-3 oynamayacağımız belli oldu gibi. En azından Rijkaard'ın demeci bu yönde.

Fener ve Beşiktaş'ın Galatasaray'dan tek ama tek üstünlükleri Edirne içini bilen bir hocaya sahip olmalarıdır. Başka bir şey de değildir. Türkiye'de en iyi kadro Galatasaray'dadır. Fenerbahçe isterse bir kaç oyuncu daha alsın. Daha fazla oyuncu almaları ve bunu ilk 11'e monte etmeleri demek onların da zamana ihtiyaçları olacağı demektir. Hücum anlamında diğer takımlarla kıyaslamak bile istemem bizim takımı. Bunu söylerken Rijkaard ve ekibinin oyuncularımıza güç, kondisyon ve farklı bir mantalite yerleştirme fonksiyonunu kastediyorum.

Geçen yıl onca sıkıntıyı yaşamış takım, bu sıkıntılardan iki üç tanesini yaşamadığı sürece bu geçiş sezonunu iyi değerlendirecektir. Ben bu sezondan ziyade 2010-2011 sezonuna daha fazla önem veriyorum. Çünkü o zaman bir çok şey değişecek. Kim ne derse desin Galatasaray'ın yeni bir kimlik ile geçen yılki ölü toprağını üzerinden atacaktır.

Son olarak umarım Rijkaard bir kaç gencimizi değerlendirir ve bir değer haline getirebilmek için pay sahibi olur. Uğur Uçar ve Linderoth'un muhtemel sağlıklı dönüşleri ise hiç düşünmeksizin yepyeni transferler demektir. Bu iki adamdan geçen yıl yararlanamadık bile...

Minik dahi olsa korkum ve çekincem yok. Peş peşe 2-3 maç puan kaybetsek dahi..

Olay budur işte. Harika bir yazı ve yorum. Ne pesimist ne de optimist tamamen gerçekler yazılmış, portre çizilmiş. :005:

Nasıl kapanır ya daha,stoper,sağ bek ve orta saha ihtiyacımız var.

Takım süperdi ya o yüzden yeni transfer yok.Bu sene de bahane hazır:Dünyaca ünlü teknik direktör getirdik.Olmadı.Takımımız zaten türkiye liglerinin en iyi kadrosu diyenlere şaşıyorum.Biri bana sağbek problemimiz yok diyebilir mi?Sağ açık Keitayla çözüldü gibi ama oda kapalı kutu.Kaleciye gözüm kapalı güveniyorum diyebiliyormusunuz?Savunmada servet gökhan ikilisi cuk oturdu denebilirmi?Forvette Baroşun olası sakatlığında kim onun yerini dolduracak?Nonda mı?Oyun sıkışınca oyunu Nondamı açacak?Gülüyorum takım süper diyenlere.Çok iyiydikte niye 5.olduk?Sakatlıklar öylemi?Fenerde de sakatlık olmadı mı?Beşiktaşta da olmadı mı?Geçiniz beyler geçiniz.

bu oğuz serdar mıdır ne şarlatandır nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum ya site bu kuştayken bi güzel ağzının payını veriyorduk banlıyordu sana yakışan çok güzel cevaplar var ama sen uçmana devam et kuşum ;)

olursa 1 transfer daha iyi olur ama olmazsa da sorun değil kadromuz iyi zaten.

ayrıca her sene 5-10 tane adam almak iyi transfer yapmak anlamına gelmez. eğer oturmuş bir iskelet varsa (ki galatasaray'da mevcut) her sene 1-2 kaliteli adam alarak transfer bitirilebilir.

fenerbahçe'nin iskeleti yok ve bu yüzden bizden çok trasnfer yapmasından doğal birşey olamaz. bizim kalli zamanında, ts'nun da geçen sene yaptığı gibi.

bizde rijkaard'ın takkıma 4-3-3'ü aşılaması nasıl zaman alıcaksa fenerbahçe'de de bu iskeletin uyum sağlaması, tutması zaman alacak. bu umutsuzluk niye anlayamadım.

yani bence transferde asıl başarı, transferi her sene 1-2 adam alarak kapayabilmek.

kampta kewell ve keita'yla birlikte 38 oyuncu var. bu sayı 25'e indirilmeye çalışılacak. 13 oyuncu fazlamız var yani. serdar, emre, cem, semih gibi oyuncuları takıma monte etmek isterken kadroyu daha da şişirmeye gerek yok.

tabii ki orta sahaya veya stopere direkt 11 oynayabilecek kalitede bir oyuncu alınırsa hepimize hoş bir süpriz olur ama alınmasa bile kadromu gayet geniş ve kaliteli umutsuzluğa hiç gerek yok.

ayrıca teknik ekibimizi hiç saymıyorum bile.

Arkadaşlar Shaktar ve Kiev'in yaptığı transferlere bir bakın isterseniz, sen bir defa Keita - Kewell - Baros gibi adamlar alıyorsan, adamlar bunlardan sürüsüne bereket alıyor, hele Shaktar Brezilya'nın en klas adamlarını bastırıp parasını topluyor.

Ayrıca Diyarbakır, Eskişehir, Kasımpaşa, Manisa gibi takımlar kesinlikle yabana atılmamalı. Eskişehir 6 puan aldı geçen sene GS'den, Ümit - Youla hattı var bu sene de, Kasımpaşa Kalli devrini bitiren bir takım oldu evelki sene. Diyarbakır Fener'in belalısı. :D Adriano ile Diallo'yu almışlar bugün de.

hüseyin cimşir i alcak kiew ne dersin biz alalım mı birader:D komedi ya:D:D

Takım süperdi ya o yüzden yeni transfer yok.Bu sene de bahane hazır:Dünyaca ünlü teknik direktör getirdik.Olmadı.Takımımız zaten türkiye liglerinin en iyi kadrosu diyenlere şaşıyorum.Biri bana sağbek problemimiz yok diyebilir mi?Sağ açık Keitayla çözüldü gibi ama oda kapalı kutu.Kaleciye gözüm kapalı güveniyorum diyebiliyormusunuz?Savunmada servet gökhan ikilisi cuk oturdu denebilirmi?Forvette Baroşun olası sakatlığında kim onun yerini dolduracak?Nonda mı?Oyun sıkışınca oyunu Nondamı açacak?Gülüyorum takım süper diyenlere.Çok iyiydikte niye 5.olduk?Sakatlıklar öylemi?Fenerde de sakatlık olmadı mı?Beşiktaşta da olmadı mı?Geçiniz beyler geçiniz.

Peki sen bana hiçbir yerde problemi olmayan bi takım söyle.

Geçen sene yaşanan tüm dinamikleri dikkate bile almadan yapılan bu tür yorumlar dikkate alınmaz.

Sağ bek problemimiz var. Evet.

Ne kadar zamandır var?

Uğur Uçar sakatlandığından beri. Nasıl sakatlandığı malumunuz. Eğer o sakatlık yaşanmasaydı Uğur o formuyla Milli Takım'a girecek ve EURO 2008 kadrosunda bile kendine yer bulacaktı. Buraya çözüm bulmak için tazecik bir genç olan Serkan Kurtuluş da alınmıştı ama malum büyük bir takımda hemen müthiş işler başarmak ve 18'inde 40 yıllık sağ bek gibi oynamak kolay olmasa gerek. Serkan son maçlarda yer aldığı kadarıyla durmayı bilen ve iyi paslaşan bir görüntü sergiliyordu. En azından bu genç yaşında o kadar sıkıntı yaşayan bir takımda sırıtmadı.

Şimdi ne olacak?

Eğer sağ bek alınmıyorsa şunu bilelim ki Uğur Uçar geri dönüyordur. Eğer dönmeseydi ve oynayamayacak durumda olsaydı bunu bilirdik. Uğur'un kesinlikle bir sorunu kalmadığı daha yeni açıklandı. Ben eşşek yüküyle bonservis parası basıp sağ bek almaktansa Uğur Uçar'ın eski haliyle kaldığı yerden devam etmesini isterim. Olmadı üstüne koyacak Serkan Kurtuluş vardır. Olmadı Rijkaard eleğinden geçecek Sabri vardır.

Yok, ben Şampiyonlar Ligi'nde final oynamaya gidiyorum diyorsan diyeceğim bir şey yoktur. Şu an için bu. Ne sana ne de bize sordular bir oyuncu alacakları ya da bir karara varacakları zaman. Rijkaard'ın seçimleri yaptığı bir noktada bizlere izlemek düşer. Sonuçta futbolcuları kaç gündür takip ediyor. Yanında Neeskens da var. Bu iki futbol uleması 1 haftalık çalışma süresinde bile bir şeyleri görebiliyorlardır. Bir sorun olacaksa muhakkak uyarılarını yaparlar. Onlar bilmiyor da biz mi bileceğiz?

Sizin gibi düşünen kişileri 11 dünya starı keser ancak. Galatasaray'a koşulsuz gönül verenlerin sürekli karamsar ve saldırgan tutum içinde bulunmaları söz konusu bile değil zaten.

Kadro anlamında kusursuz sayılabilecek az takım var dünya yüzünde. Barca, Manu gibi... Haa Ronaldo gitti diye eksiğimiz var derler, giderler başka bir oyuncu alırlar. O başka. Ama biz Barca ya da Manu değiliz ki kusursuz, %100 müthiş bir kadro ve sorunsuzluk bekleyelim!

Peki sen bana hiçbir yerde problemi olmayan bi takım söyle.

Hiçbir yerinde problemi olmayan takım dünyada yoktur,barca bile.Ama olayı doğru görelim,doğruları konuşalım.Takımızın daha çok transfere ihtiyacı var.Biz bu takımla geçen sene 5.olduk ala ala da Meirayı gönderdik gökhanı aldık,de sanctisi gönderdik Leoyu aldık,lincolnu gönderdik Keitayı aldık,hasanı gönderdik m.sarpı aldık bumudur transferler süper,takım süper?Gidenler gelenlerden belki de daha iyi.Nasıl oluyor bu iş.

şimdi keita kapalı kutu diye keita yerine adam mı alalım?

ne bu umutsuzluk ya anlamıyorum. rakip taraftarlar adamlar ne kadro kurdu bi de bizim kadroya bak diyorlar siz hala adamların kadroyu övüyorsunuz.

ligdeki sıralama kadronun iyiliğini mi gösteriyor? o zaman sivasta türkiyenin en iyi 2.kadrosu mu var? böyle istatistiklere göre değerlendirmeyin lütfen.

daha leo'yu, servet-gökhan ikilisini görmeden ne yorum yapılabilir ki?

bizim geçen sezon şamp olamamamızın nedenleri

1-sakatlıklar

2-takımda huzursuzluk yaratan kişiler

3-kondisyon eksikliği

4-otoriter teknik direktör eksikliği idi

bu sorunların çoğunun çözüldüğünü düşünüyorum.

komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş. sizin de aynı o hesap.

Sag beke garanti bir oyuncu alinmali!! sabri nin nasil oynadigini anlamamiza gerek yok galiba... Zaten hic sevmiyorum sabriyi... Futbol akil oyunudur. Bence Sabri Akilli oynamiyor(Varmi bilmiyorumdaaa:))

Başkan her zaman ne der..Galatasarayda hayat biter transfer bitmez..

Başkan bilerek açıklama yaptı..Dikkati baska yere çekmek için...Geçen senede çok açıklamalar yapılmşdı..

Hangi takım bizim kadar Avrupa'da ilerledi?Hangi takım yerli ve yabancılarıyla EURO 2008'e bizim kadar oyuncu verdi?Üstüne üstlük Skibbe'nin antrenman yaptırmamasıda var.Hal böyle olunca son 30 dakikada 2-0dan 3-2 olup UEFA'dan elenmeler,ligde en çok golü 60-90 aralığında yememiz normal oluyor.Yoksa bu takım çok rahat şampiyon olurdu.

Melih abi birazdan blog'unda bu gelecek der..Yine oltaya gelirsiniz !!!

Dedigim gibi tatili yapın...Bosuna kafa yormayın..Ters köşe olursunuz..

hocanın yaptığı acıklama 4-3-3 oynayacagız şeklinde buda demek oluyorki cok yetenekli orta saha oyuncularına ihtiyacımız var bana kalırsa barısla ayhanla olacak iş değil orta sahaya mutlaka iyi pas yapan bir adam gerekli aklımdan bile geçirmek istemiyorum ama yine 5.falan oluruz............

Melih abi birazdan blog'unda bu gelecek der..Yine oltaya gelirsiniz !!!

Dedigim gibi tatili yapın...Bosuna kafa yormayın..Ters köşe olursunuz..

Melih abi hangi transfer ismini önceden verdiki?Okumaya üşeniyorsun,bide arkadan sallıyorsun.

Geri
Üst Alt