- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
Cevap: Transfer kapandı
Sürpriz dediyse tamam 1 kişi daha alıyoruz
Sürpriz dediyse tamam 1 kişi daha alıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haldun Üstünel'i ortalıkta görmediğiniz sürece transfer bekleyin.
Ben sadece şöyle bir şey diyeyim. Galatasaray kötü yönetildi, çok sakatlık yaşadı, koşma ve pres anlamında sorunlar yaşadı, ideal 11 ile sürekli oynayamadı, güç ve kondisyon sorunları da oldu.
Şimdi çalışmalara bakıyoruz da reçete ortada. Artık takım güç ve kondisyon depoluyor. Daha özel ve ayrıntılı bir çalışma programı söz konusu. Ayrıca sürekli klasik 4-3-3 oynamayacağımız belli oldu gibi. En azından Rijkaard'ın demeci bu yönde.
Fener ve Beşiktaş'ın Galatasaray'dan tek ama tek üstünlükleri Edirne içini bilen bir hocaya sahip olmalarıdır. Başka bir şey de değildir. Türkiye'de en iyi kadro Galatasaray'dadır. Fenerbahçe isterse bir kaç oyuncu daha alsın. Daha fazla oyuncu almaları ve bunu ilk 11'e monte etmeleri demek onların da zamana ihtiyaçları olacağı demektir. Hücum anlamında diğer takımlarla kıyaslamak bile istemem bizim takımı. Bunu söylerken Rijkaard ve ekibinin oyuncularımıza güç, kondisyon ve farklı bir mantalite yerleştirme fonksiyonunu kastediyorum.
Geçen yıl onca sıkıntıyı yaşamış takım, bu sıkıntılardan iki üç tanesini yaşamadığı sürece bu geçiş sezonunu iyi değerlendirecektir. Ben bu sezondan ziyade 2010-2011 sezonuna daha fazla önem veriyorum. Çünkü o zaman bir çok şey değişecek. Kim ne derse desin Galatasaray'ın yeni bir kimlik ile geçen yılki ölü toprağını üzerinden atacaktır.
Son olarak umarım Rijkaard bir kaç gencimizi değerlendirir ve bir değer haline getirebilmek için pay sahibi olur. Uğur Uçar ve Linderoth'un muhtemel sağlıklı dönüşleri ise hiç düşünmeksizin yepyeni transferler demektir. Bu iki adamdan geçen yıl yararlanamadık bile...
Minik dahi olsa korkum ve çekincem yok. Peş peşe 2-3 maç puan kaybetsek dahi..
Arkadaşlar Shaktar ve Kiev'in yaptığı transferlere bir bakın isterseniz, sen bir defa Keita - Kewell - Baros gibi adamlar alıyorsan, adamlar bunlardan sürüsüne bereket alıyor, hele Shaktar Brezilya'nın en klas adamlarını bastırıp parasını topluyor.
Ayrıca Diyarbakır, Eskişehir, Kasımpaşa, Manisa gibi takımlar kesinlikle yabana atılmamalı. Eskişehir 6 puan aldı geçen sene GS'den, Ümit - Youla hattı var bu sene de, Kasımpaşa Kalli devrini bitiren bir takım oldu evelki sene. Diyarbakır Fener'in belalısı.Adriano ile Diallo'yu almışlar bugün de.
Takım süperdi ya o yüzden yeni transfer yok.Bu sene de bahane hazırünyaca ünlü teknik direktör getirdik.Olmadı.Takımımız zaten türkiye liglerinin en iyi kadrosu diyenlere şaşıyorum.Biri bana sağbek problemimiz yok diyebilir mi?Sağ açık Keitayla çözüldü gibi ama oda kapalı kutu.Kaleciye gözüm kapalı güveniyorum diyebiliyormusunuz?Savunmada servet gökhan ikilisi cuk oturdu denebilirmi?Forvette Baroşun olası sakatlığında kim onun yerini dolduracak?Nonda mı?Oyun sıkışınca oyunu Nondamı açacak?Gülüyorum takım süper diyenlere.Çok iyiydikte niye 5.olduk?Sakatlıklar öylemi?Fenerde de sakatlık olmadı mı?Beşiktaşta da olmadı mı?Geçiniz beyler geçiniz.
Takım süperdi ya o yüzden yeni transfer yok.Bu sene de bahane hazırünyaca ünlü teknik direktör getirdik.Olmadı.Takımımız zaten türkiye liglerinin en iyi kadrosu diyenlere şaşıyorum.Biri bana sağbek problemimiz yok diyebilir mi?Sağ açık Keitayla çözüldü gibi ama oda kapalı kutu.Kaleciye gözüm kapalı güveniyorum diyebiliyormusunuz?Savunmada servet gökhan ikilisi cuk oturdu denebilirmi?Forvette Baroşun olası sakatlığında kim onun yerini dolduracak?Nonda mı?Oyun sıkışınca oyunu Nondamı açacak?Gülüyorum takım süper diyenlere.Çok iyiydikte niye 5.olduk?Sakatlıklar öylemi?Fenerde de sakatlık olmadı mı?Beşiktaşta da olmadı mı?Geçiniz beyler geçiniz.
Peki sen bana hiçbir yerde problemi olmayan bi takım söyle.
Melih abi birazdan blog'unda bu gelecek der..Yine oltaya gelirsiniz !!!
Dedigim gibi tatili yapın...Bosuna kafa yormayın..Ters köşe olursunuz..