Transfer kapandı mı ?

Cevap: Transfer kapandı

Alan olursa satılır satılmazsa maaşını alır oturur. Bu hoyrat hareketleri yapmayıp sezon açılışında gelseydi Rijkaard'ın 1 numaralı adamı olurdu. Rijkaard Lincoln ile ilgili olarak, “Lincoln ile herhangi bir konuşmam olmadı. Kendisi aramızda değil. Çok iyi bir futbolcu. Doğrusunu söylemem gerekirse niye katılmadığını bilmiyorum” dedi basın toplantısında. Nasıl bir insan kendi kendini böyle harcatır anlamıyorum.

Bizde zaten herşeye rağmen tekrar Lincoln'ü destekleyecektik.Ama napalım adam için bitmiş :gs:.

Bence bundan sonraki transfer ya katılacağımız turnuvadan sonra ya da UEFA'da ki Tobol maçlarından sonra gerçekleşir.

Bu maçlarda hangi mevkiye ihtiyaç oluduğu belirlenir ve transfer yapılır.

Bundan sonra yabancı transfer ihtimali baya azaldı...Servet satılsaydı yerine yabancı bir stoper alabilirdik.Artık TSL içinden transfere bakacagız demek istemiş Adnan POLAT, çok kelepir bi fiyat olmazsa oyuncu almamız zor demek istemiş bence. 8.5 m euro ya Keita + Leo Franco + Mustafa S. + Gokhan Zan alındı bence bu bile iyi bir transfer donemidir. Ekstradan Aykut satılır yerine Ufuk Ceylan ve Sezer Öztürk alınırsa ekstra güzel olur...

Ya bırakın abi kimse Galatasarayımızdan büyük değildir...

Bir dönem gelir yine dibe vururuz ama Galatasaray büyük hemde çok büyük camiyadır.

Daha ne Lincolnler gelir gider bize kafasını kullanabilseydi Hagi olurdu...

Hagi geldiğinde bitmiş diyordu herkes bastonla değnekle oynar diye..

Sayesinde ligimizdekiler bel fıtığı oldu..Ama bu adam bizi fıtık etti kendisi zaten varlığında ne hayır geldiki yokluğu çok daha hayırlı..

Futbol kuralları içerisinde sahip olması gereken ahlak ve profesyonelliğe sahip olmayan bir insan harcatır. :)

Bunlar Brezilya'lı futbolcuların genlerinde var iş kaytarmak vs. benim merak ettiğim Lincoln'ün kafasının içinde ne var? Kovulmak mı istiyor? Güvencesi var kartlarını ona göre mi oynuyor?

bnce buda bir 007 taktiği keitadan daha bomba bir isim gelecek göreceksiniz

Bunlar Brezilya'lı futbolcuların genlerinde var iş kaytarmak vs. benim merak ettiğim Lincoln'ün kafasının içinde ne var? Kovulmak mı istiyor? Güvencesi var kartlarını ona göre mi oynuyor?

Kardeşim adam çocuktan beter hani küçük çocuklara yapma dersin inadına yaparlar.Onun gibi bir şey...şöyle düşün hacı müthiş bir kapasiten var bir şirkette müdürsün iş yaptınmı harika yapıyorsun ama alkoliksin...

Nereye kadar tahammül edilir.Adam bağımlı olmuş artık..Birisi bunu alıştırmış şımara şımara 30 yaşına gelmiş...Fifa bi verirse 2 yıl futboldan men cezası o zaman görür dicem ama adam çuvalla para aldı.. Haram zıkkım olsun

GS TV de altyazi gecti,1 yabanci oyuncu daha almayi dusunuyormus takimimiz,yani transfer kapanmadi.

GS TV de altyazi gecti,1 yabanci oyuncu daha almayi dusunuyormus takimimiz,yani transfer kapanmadi.

O zaman bomba her an patlayabilir... :D Haldun abi demiştir başkan sana transferi söylemedik diye gittin yok mok dedin (demedide gerçi) Sonrasında Gs tv bizim başkanı yalanladı...

ben eminim... adnan baba azize fenerin transferini açıklar açıklamaz bombayı patlatacak...

Kim söylemiş bunu, zira isimsiz kahraman gibi böyle alt yazılar geçmez GSTV de.

Kafasına göre malzemeci mi demiş, Başkan az önce Show TV de açıkladı.

Kime ait o altyazıdaki sözler ?

ben eminim... adnan baba azize fenerin transferini açıklar açıklamaz bombayı patlatacak...

Onlar transfer falan yapamıycaklar bu gidişle :D

Sahi Malex nerde yahu ??

$mre yi kurtarıcı yaparlar artık..Topuzdanda iniesta özerdende messi yaparlar..

daha poulsen midir nedir onu alamadı kepazeler... onlar anca verirler 1 damper para giderler topuz'u alırlar..

Kim söylemiş bunu, zira isimsiz kahraman gibi böyle alt yazılar geçmez GSTV de.

Kafasına göre malzemeci mi demiş, Başkan az önce Show TV de açıkladı.

Kime ait o altyazıdaki sözler ?

Haldun Ustunel e ait..

Ayrica baskan transfer kapandi diye net birsey soylemedi

Alan olursa satılır satılmazsa maaşını alır oturur. Bu hoyrat hareketleri yapmayıp sezon açılışında gelseydi Rijkaard'ın 1 numaralı adamı olurdu. Rijkaard Lincoln ile ilgili olarak, “Lincoln ile herhangi bir konuşmam olmadı. Kendisi aramızda değil. Çok iyi bir futbolcu. Doğrusunu söylemem gerekirse niye katılmadığını bilmiyorum” dedi basın toplantısında. Nasıl bir insan kendi kendini böyle harcatır anlamıyorum.

Transfere gelirsek şok bir isim gelmez Alparslan, Volkan kalibresinde 1-2 adam alırız en fazla.

en basından beri söylüyorum yine tekrarlıyacagım Lincoln cok yetenekli bir adam olabilir ama maalesef futbol karakterinden yoksun birisi idi !!!

Cenk Ergün'ü bilirsin. Yabancı oyuncularla yakından ilgilenir. Yabancı oyuncuların ne gibi sorunlarla karşılaştığını sormuşlardı. Lincoln'e dair şuna benzer bir ifade kullanmıştı. Elektrikler bir anlık gitse, su kesintisi olsa hemen beni arardı, sorun yapardı diye. Adam pimpirikli bir adam işte. Nasıl desem, ruhunda savaşçılık ve mücadele etmek yok. Arda gibi zorlukların üstesinden gelmek gibi bir hırsı yok. Arda her şeyi yapar. Çünkü bu takım onun için her şey demek. Yuva, aile, sevgili.

Ama ya Lincoln için?

Fark burada bence.

Kewell ve Baros neden çok sevildiler sence?

Sadece attıkları goller ve asistler için mi?

Olay sadece bundan ibaret olsaydı sevilecek çok topçu var. Ama bu iki isim takımın bir parçası gibi hareket ediyorlar. Galatasaraylı gibiler. Hırslılar, zorluklarla savaşmak gibi bir dirayetleri var. Kabullenmişler Galatasaray'ı. Kapris yapmamışlar.

Bu açıdan da değerlendirebiliriz belki.

Bkz. Adriano...

Latin ülkesi vatandaşları ailelerine çok ama çok bağlılar. Öyle böyle değil. Bir de aşırı duygusallar. Latinlerin aile kavramları filmlere bile konu olmuştur.

Misal bir filmde, The Closer olsa gerek dizinin adı, Amerika'da geçer olay. Yaşlı bir adam huzurevinde yaşamaktadır. Geleni gideni yoktur. Diğer yaşlılar da aynı dertten muzdariptir. Huzurevi ile ilgili bazı ölümlerden dolayı dedektiflerin çözmesi gereken bir sorun vardır. Latin olan dedektiflerden biri aynen şöyle bir laf eder:

"Şu insanları anlamak mümkün değil. Binlerce insanı alacak kadar kocaman evleri vardır ama bir babalarını çok görürler. Bizim evimizde bir garajımız ve yere sereceğimiz bir örtü olsaydı oraya tüm akrabalarımızı doldururduk şimdiden."

Adamların ailelerine bakış açısı bu. Duygusallıklarında ince bir nokta.

Ama iş hayatı ve profesyonelliğin söz konusu olduğu yerde duygusallık arka plana atılmalıdır. Kimse babasının hayrına çalıştırıp ücret ödemez. Bu kanundur. Bir hayat gerçeğidir. İnsanlar bu iş ahlakına sahip olmalıdır. Sahip değillerse herhangi bir iş yerinde barınamazlar.

Başlık "Transfer kapandı mı ?" olarak degiştirilse daha güzel olur :)

Kac kisi gördü bu alt yazi'yi?

Pek inandirici gelmedi bana, acikcasi.

Geri
Üst Alt