Transfer kapandı mı ?

Cevap: Transfer kapandı mı ?

Bu arada laf söylemek istemiyorum ama bu Rijkaard Hoca çok soğuk duruyor yahu. Benim bildiğim Hollandalılar sıcak insanlardır. Surinam kanından mı acaba.

Rijkaard diğer Hollandalılar gibi değil. Kendisine tam Hollandalı diyemeyiz. Mesela Hollanda ile Almanya arasında tam bir kan davası vardı. Bu Almanya - Hollanda milli maçlarında ayyuka çıkıyordu. Neredeyse tüm Hollandalı oyuncular Almanlara nefret kusarken Rijkaard bu tür muhabbetlere girmiyordu. Kargaşayı sevmiyordu. Völler - Rijkaard kapışmasında bile diğer Hollandalı oyuncular kargaşa yaratırken Rijkaard bu olayın üzerine gitmemişti. Hatta Hollandalılar söz konusu atışmayı kutsallıklarına hakaret olarak görebiliyorlardı. Hollandalılara göre Almanlar ırkçı, kendileri iyiydi. Tabii Hollandalıların ülkelerinde yaşayan bir çok yabancıya nasıl davrandıkları malumunuzdu o zamanlar. Bu tür düşünceleri Hollanda Antilleri kökenli olanlar da düşünüyordu.

Misal Ruud Gullit de Surinam'lıdır ama Rijkaard'a göre daha Hollandalı gibi davranmıştır. Almanlara çok kan kusmuştur. Rijkaard ise Almanları ırkçılıkla suçlamamıştır. Gullit tam bir Hollandalı gibi düşünebiliyor ve hareket edebiliyordu. Çünkü annesi Hollandalı, babası Hollanda Antilleri'ndendi. Ruud Gullit ettiği bir laf yüzünden Hollanda Antillileri çığırdan çıkarmıştı: Kendisini bizzat Hollandalı olarak hissettiğini iletmişti. Ruud Gullit'in ten renginin siyah olduğunu 10 yaşında öğrendiğini söyleyenler bile vardır. Ama Rijkaard en başından beri ten renginin farkındaydı. Hem annesi hem de babası Hollanda Antilleri'ndendi. O yüzden Rijkaard'ı tam Hollandalı olarak düşünmemek lazım. Zaten kökene gidersek değil. Sadece Hollanda'da yaşadı diyelim. :)

Bir de ciddiyet iyidir. Laf dinlesin keratalar. :)

Kleve maçını izledin mi ? Mustafa'nın nasıl oynadığını gördün mü ?? Adam Xavi gibi top dağıtıyor. Bir tek orta saha'ya adam alsak yeter..

mustafa sarp ve xavi:) sağ bek kim oynayacak? 1.5 senedir oynamayan uğurmu? yoksa sabrimi? ya stoperde? sık sık sakatlanan g.zan ve emrelere ne kadar güveniyorsun? ya solbek? hakandan başka kim var? galatasarayda görmeye bile tahammül edemediğim volkanmı? yada kısacık boyuyla solbek oynamaya çalışan aslında sol açık olan alparslanmı? ya forvet? baros her maç sarı görüyor sık sık cezalı olucak sakat olucak kim oynayacak? nondamı:) yasermi:) özgürcanmı:)

bunları bi düşün istersen!

Yönetim gerçekten transferi kapattıysa bu intihar demektir! geçen sene ligi 5. bitirmiş takım neye dayanarak transferi kapatır? meira gitti g.zan geldi! de sanctis gitti leo franco geldi lincoln gitti keita geldi m.sarpı saymıyorum çünkü bana göre gereksiz bir transfer!! yani takıma takviye yapılmadı!!! takımda sağbek yok! solbekte hakandan başka adam yok! stoperler yetersiz! orta sahaya 2 yönlü bir oyuncu şart! forvette barosa alternatif şart! başkan 38 oyuncu var demiş işe yaramadıktan sonra 50 oyuncu olsa ne olur? takımdan gönderilmesi gerekli çok oyuncu var! eğer transfer gerçekten kapandıysa bu senede başlamadan biter!!!

Biz gecen sene zaten bu ligin en iyi kadrosuna sahiptik. Ama maalesef hepsi kalitelerinin cok altinda performans gösterdi. En büyük transferimizi zaten hocayla yaptik. Eger kadrodan maksimum verim alabilirsek bu sezon, sistem de bir an önce oturursa bu ligin acik ara favorisi biziz! Barcelona da ona bakarsaniz son Rijkaard sezonunda hemen hemen gecen seneki kadroyla mücadele etti. Hatta Deco ve Ronaldinho vardi! Bunlari gönderip Keita, Alves gibi oyuncular aldilar. Yani kagit üzerinde daha gücsüz bir hale geldiler, ama sonuc ortada!

Ki ben en az 2 oyuncu alinacagina eminim, Adnan Polat'i izleyenler de tavrindan transferin henüz kapanmadigini anlamislardir!

Selamlar..

Transfer kapandi mi kapanmadi mi bilemiyorum..Ama bircok arkadasimiz UEFA kupasi aldigimiz donemin ruh hali icindeler..

O kupanin ne anlama geldigini cogumuz cok daha sonralari anladik..Cok fazla zamanim yok foruma girmek icin ama yazilanlari gorunce ben mi yanlis dusunen taraftayim diye de dusunmeden edemiyorum..

Renktaslar son 2 yilda aldigimiz futbolcularin isimleri benim icin Frank geldikten sonra onemini yitirimistir...Bizim son 8-9 yildir yaptigimiz en iyi transfer Riijkard transferidir..

Bu transfer devrim gibi bir transferdir..Bunu cogumuz anlayamadik ve hala seneye sampiyon olamaz-olur kisir dongusu icindeyiz.Keita yi begenmeyenlere zaten soylenecek soz yok..Sanirim GS formalarindan 1000 er tane almislar evlerinde duruyor arkadaslar messi falan bekliyorlar..Transfer bugun bitseydi Keita hic gelmeseydi..Benim icin yapilan bu koklu vizyon bir kac yili kurtarmis olurdu..Keita geldi bal oldu, kaymak gelir mi diye hesap yapiyoruz..5 yil once yemekte recel yoktu unutmayalim..

En onemli hususu ise herkes atliyor bir kac arkadas disinda..Her konuda FB yle rekabet icindeyken..Gidip 40 milyona bugune kadar orjinal forma almadiysaniz..Gs Mobile a 8 Ytl verip gecis yapmadiysaniz..Bu yil o stada ulan 1 kere de butcemi zorlayayim KUCUK mac olsa da gideyim demeyecekseniz..

Yine Keita formasi bir Kewell formasi daha bir atki herhangi ufacik bir anahtar onemli degil almayacaksaniz..Bu transferler bu kriz ortaminda tas catlasin 1-2 yil daha surer..GS mizin en buyuk eksigi taraftarinin maddi-manevi destegidir son 4-5 yildir..

007 Haldun, begenmediginiz A.Sezgin, A.Polat Riijkard i getirerek devrim yapmistir..daaa DEVRIM tek basina yapilmaz..Elinizden geleni nacizane tavsiyem yapin..Hocanizin Riijkard yardimci hocanizin FB yi calistiracak kapasitede bir T.D oldugunu unutmayin..Bunlarin onemini hep birlikte gorecegiz..2 yil sonra sol kanatta Serdar Eylik G.Gonulu pesine taktiginda bunun ne demek oldugunu anlarsiniz..Emre Colak i saymiyorum bile..

Sevgiler..

Ehh sizin gibi taraftarlarında olduğunu bilmek ayrı bir umut konusu oluyor.Elinize yüreğinize sağlık...

mustafa sarp ve xavi:) sağ bek kim oynayacak? 1.5 senedir oynamayan uğurmu? yoksa sabrimi? ya stoperde? sık sık sakatlanan g.zan ve emrelere ne kadar güveniyorsun? ya solbek? hakandan başka kim var? galatasarayda görmeye bile tahammül edemediğim volkanmı? yada kısacık boyuyla solbek oynamaya çalışan aslında sol açık olan alparslanmı? ya forvet? baros her maç sarı görüyor sık sık cezalı olucak sakat olucak kim oynayacak? nondamı:) yasermi:) özgürcanmı:)

bunları bi düşün istersen!

Zaten daha transfer bitmedi,en az 1 oyuncu alacağımızı düşünüyorum..

Selamlar..

Transfer kapandi mi kapanmadi mi bilemiyorum..Ama bircok arkadasimiz UEFA kupasi aldigimiz donemin ruh hali icindeler..

O kupanin ne anlama geldigini cogumuz cok daha sonralari anladik..Cok fazla zamanim yok foruma girmek icin ama yazilanlari gorunce ben mi yanlis dusunen taraftayim diye de dusunmeden edemiyorum..

Renktaslar son 2 yilda aldigimiz futbolcularin isimleri benim icin Frank geldikten sonra onemini yitirimistir...Bizim son 8-9 yildir yaptigimiz en iyi transfer Riijkard transferidir..

Bu transfer devrim gibi bir transferdir..Bunu cogumuz anlayamadik ve hala seneye sampiyon olamaz-olur kisir dongusu icindeyiz.Keita yi begenmeyenlere zaten soylenecek soz yok..Sanirim GS formalarindan 1000 er tane almislar evlerinde duruyor arkadaslar messi falan bekliyorlar..Transfer bugun bitseydi Keita hic gelmeseydi..Benim icin yapilan bu koklu vizyon bir kac yili kurtarmis olurdu..Keita geldi bal oldu, kaymak gelir mi diye hesap yapiyoruz..5 yil once yemekte recel yoktu unutmayalim..

En onemli hususu ise herkes atliyor bir kac arkadas disinda..Her konuda FB yle rekabet icindeyken..Gidip 40 milyona bugune kadar orjinal forma almadiysaniz..Gs Mobile a 8 Ytl verip gecis yapmadiysaniz..Bu yil o stada ulan 1 kere de butcemi zorlayayim KUCUK mac olsa da gideyim demeyecekseniz..

Yine Keita formasi bir Kewell formasi daha bir atki herhangi ufacik bir anahtar onemli degil almayacaksaniz..Bu transferler bu kriz ortaminda tas catlasin 1-2 yil daha surer..GS mizin en buyuk eksigi taraftarinin maddi-manevi destegidir son 4-5 yildir..

007 Haldun, begenmediginiz A.Sezgin, A.Polat Riijkard i getirerek devrim yapmistir..daaa DEVRIM tek basina yapilmaz..Elinizden geleni nacizane tavsiyem yapin..Hocanizin Riijkard yardimci hocanizin FB yi calistiracak kapasitede bir T.D oldugunu unutmayin..Bunlarin onemini hep birlikte gorecegiz..2 yil sonra sol kanatta Serdar Eylik G.Gonulu pesine taktiginda bunun ne demek oldugunu anlarsiniz..Emre Colak i saymiyorum bile..

Sevgiler..

Zaten başka transfer yapmazsak ölürüz, biteriz diyenler, karamsar düşünenler muhtemel kötü gidişatta Rijkaard'ın en yakın zamanda gönderilmesini de isterler. Olumlu düşünmek ve dikkat edilmeyen noktalara dikkat çekmeye çalışmaktan çok yoruluyoruz ama bazıları görmek dahi istemiyorlar. Bu konuda Gayin-Sin'e uzun bir yazı yazmıştım. O yazıyı aynen buraya koymak isterdim ama arada kaynar gider yine.

O değil Frank bana da çok soğuk geliyor yahu. Sanki zorla bu işi yaptırıyormuşuz gibi. Tabi asıl suç bizde. Giderken ağlayan, stada bayrak diken hocalarla çalıştık, azıcık profesyonelinde yamuluyoruz. :D

Zaten başka transfer yapmazsak ölürüz, biteriz diyenler, karamsar düşünenler muhtemel kötü gidişatta Rijkaard'ın en yakın zamanda gönderilmesini de isterler. Olumlu düşünmek ve dikkat edilmeyen noktalara dikkat çekmeye çalışmaktan çok yoruluyoruz ama bazıları görmek dahi istemiyorlar. Bu konuda Gayin-Sin'e uzun bir yazı yazmıştım. O yazıyı aynen buraya koymak isterdim ama arada kaynar gider yine.

Attila Abi;

Okuyorum orda ki yazılarınızıda.Hatta Melih Abi size yeni bir kaşılaştırma görevi vermişti bugün :) Burada kaynayıp gideceği konusunda malesef haklısınız...

Rijkaard diğer Hollandalılar gibi değil. Kendisine tam Hollandalı diyemeyiz. Mesela Hollanda ile Almanya arasında tam bir kan davası vardı. Bu Almanya - Hollanda milli maçlarında ayyuka çıkıyordu. Neredeyse tüm Hollandalı oyuncular Almanlara nefret kusarken Rijkaard bu tür muhabbetlere girmiyordu. Kargaşayı sevmiyordu. Völler - Rijkaard kapışmasında bile diğer Hollandalı oyuncular kargaşa yaratırken Rijkaard bu olayın üzerine gitmemişti. Hatta Hollandalılar söz konusu atışmayı kutsallıklarına hakaret olarak görebiliyorlardı. Hollandalılara göre Almanlar ırkçı, kendileri iyiydi. Tabii Hollandalıların ülkelerinde yaşayan bir çok yabancıya nasıl davrandıkları malumunuzdu o zamanlar. Bu tür düşünceleri Hollanda Antilleri kökenli olanlar da düşünüyordu.

Misal Ruud Gullit de Surinam'lıdır ama Rijkaard'a göre daha Hollandalı gibi davranmıştır. Almanlara çok kan kusmuştur. Rijkaard ise Almanları ırkçılıkla suçlamamıştır. Gullit tam bir Hollandalı gibi düşünebiliyor ve hareket edebiliyordu. Çünkü annesi Hollandalı, babası Hollanda Antilleri'ndendi. Ruud Gullit ettiği bir laf yüzünden Hollanda Antillileri çığırdan çıkarmıştı: Kendisini bizzat Hollandalı olarak hissettiğini iletmişti. Ruud Gullit'in ten renginin siyah olduğunu 10 yaşında öğrendiğini söyleyenler bile vardır. Ama Rijkaard en başından beri ten renginin farkındaydı. Hem annesi hem de babası Hollanda Antilleri'ndendi. O yüzden Rijkaard'ı tam Hollandalı olarak düşünmemek lazım.

Bir de ciddiyet iyidir. Laf dinlesin keratalar. :)

Benimki tabi ki espriydi. :) Laf dinlesinler tabi ki keretalar. Karşılarında Skibbe yok artık. Kariyerse kariyer. Her şey var. Değil Galatasaray'ın, Barcelona'nın bile en iyi futbolcusu Rijkaard'dan kariyerli değil.

Bu arada transferle iligili sizin yorumunuzun altına Rijkaard'ın söylediklerini ekledim. Tercümanın çevirisi tam olarak ne demek istediğini yansıtmıyordu.

Herkesin merak ettiği kısım transfer konusu. Yani Rijkaard defanstan adam giderse yeni bir defans alırız. Bir de; diğer mevkiler için de şunu söylüyor. "Bana Henry'i getirdiniz de ben yok mu dedim."

Adnan Polat'ın söyledikleri ile birleştirirsek eğer. "Aman aman birisi gerekmiyor, Ama karşımıza taş gibi bir oyuncu çıkarsa da yok demeyiz."

Manevi destek kadar maddi destekte önemli. Yurt disinda yasamama izine gidememe ragmen gidenlerden siparis ediyorum storeden birseyler. Bu konu gercekten cok önemli. Kücükte olsa storelerden alisveris yapmaliyiz.

O değil Frank bana da çok soğuk geliyor yahu. Sanki zorla bu işi yaptırıyormuşuz gibi. Tabi asıl suç bizde. Giderken ağlayan, stada bayrak diken hocalarla çalıştık, azıcık profesyonelinde yamuluyoruz. :D

Takımla biraz daha çalışsın, her şey yerli yerine otursun, birlikte güzel günler geçirmeye başlasınlar Adnan Polat ile kol kola rakı bardağını çarptırırken görürüz zamanla. :) İşin o tarafını düşünmeyin. Adam işi ile haşir neşir. Samimi. Yalandan gülücükler savurmuyor. Daum gibi yalaka laflar etmiyor. Adam işini yapıyor işini.

Oradaki yazın gerçekten çok güzeldi abi.Bence koy okuyan okuyor.

Benimki tabi ki espriydi. :) Laf dinlesinler tabi ki keretalar. Karşılarında Skibbe yok artık. Kariyerse kariyer. Her şey var. Değil Galatasaray'ın, Barcelona'nın bile en iyi futbolcusu Rijkaard'dan kariyerli değil.

Bu arada transferle iligili sizin yorumunuzun altına Rijkaard'ın söylediklerini ekledim. Tercümanın çevirisi tam olarak ne demek istediğini yansıtmıyordu.

Herkesin merak ettiği kısım transfer konusu. Yani Rijkaard defanstan adam giderse yeni bir defans alırız. Bir de; diğer mevkiler için de şunu söylüyor. "Bana Henry'i getirdiniz de ben yok mu dedim."

Ama işe başlarken ekonomik durumu bilerek geldi. Adnan Polat da iyi bir oyuncu alırsak teknik ekip hayır demez dedi. Sonuçta peşpeşe transfer bombası patlamaya benzemiyor bu durum. Doğal olarak ne kadar üst düzey oyuncu o kadar ekstra işler demektir ama bunlar da bir an önce olmaz. Ekonomik durumu tartmadan hareket edilemez. Her şey sırayla.

Adam palyaçolukmu yapsın ya Skibbe gülüyorduda noldu allah askına ?

Oradaki yazın gerçekten çok güzeldi abi.Bence koy okuyan okuyor.

Peki, madem öyle koyalım canım.

(Atilla selam. Bu metini Marcel Proust’inkilerle karşılaştırsan, neler derdin bize?. Sevgiler. Melih)

Merhaba Melih Bey,

u-topie dostumuzun paylaştığı tüm güzel çağrışım ve betimlemelerini zevkle takip ediyoruz. Arkadaşımızın yazdıklarının sonucunda böyle bir soru sordunuz bana.

Derinlerden geliyor sorular.

Eğer yazdıklarına bir başlık gerekseydi “De Profundis” ismini koyardım.

Kaba taslak bir şekilde Marcel ile kıyaslama yoluna gitseydik, fark cümlelerin uzunluğunda belirirdi. Dostumuz kısa kısa cümlelerle derin sorular soruyor, düşüncelere sevk ediyor. Her kısa cümlesi paragraflar nispetince incelenmesi gereken anlamlara yelken açıyor. Eğer Marcel Proust’u mezarından kaldırabilseydik, herhalde u-topie dostumuzun yazdıklarını tek bir cümle ile anlatmak için çok ter dökerdi diye düşünüyorum.

Önemli benzerlikler var Marcel ile. ‘Ortak hafızalarımız mı’ diye sorulduğunda Marcel üstad geliyor aklıma. Büyükçe bir adamken önüne çay ve madlen koyulduğunda onların kokusundan yola çıkıp yıllar öncesine giderek, ufacık bir çocukken içtiği çay ve yediği madleni hatırasına getirerek yaşadığı şehri, evini, çevresindeki önemli insanları ve de hayatlarımızın bitmek tükenmek bilmez çağrışımlarını en ufak enzimlerine kadar gözlemleyen hassas bir beyin, nazik bir düşünce yapısı söz konusuydu.

Bir bakış atarız; herhangi bir çiçeğe, bir dostumuza, aşığımıza, yoldaki bir taşa, ağacın dalına konmuş bir kuşa… Kabaca, düşünmeksizin bakanlar için o bir çiçektir, dosttur, aşıktır, taştır. Ama Marcel gibi bakanlar için öyle değildir. Sayfalarca ve saatlerce anlatabileceği önemli çağrışımların ilham kaynağıdır. Hayat ve hayata paralel derin tespitlerin kaynağıdır. Hatıratların temel taşlarıdır. Her bir insan için ayrı hatıratlara karşılık gelir. Şu an ayaklanıp kalemi kağıdı eline alsaydı, taşın yerde duruşundan bile hayata dair öyle paralellikler çizerdi ki bunca şeyi nasıl düşünebildi ve gözlemleyebildi diye kendimizi şaşırırken bulurduk.

Şöyle cümleler kurmuş bir insanın nasıl bir düşünce mekanizmasına sahip olduğunu anlamlandırabilir miyiz ya da tasavvur edebilir miyiz?

“Sevdiğimiz zaman, aşk o kadar büyüktür ki bir bütün olarak içimize sığmaz; sevdiğimiz insana doğru yayılır, onda kendisini durduran, başlangıç noktasına geri dönmeye zorlayan bir yüzey bulur; işte karşımızdakinin hisleri dediğimiz şey, kendi sevgimizin çarpıp geri dönüşüdür; bizi gidişten daha fazla etkilemesinin, büyülemesinin sebebiyse, kendimizden çıktığını fark etmeyişimizdir.”

Bizlerin Galatasaray’a duyduğu karşılıksız sevgiye ne demeli peki? Galatasaray’a öyle büyük bir aşk duyuyoruz ki onun adına forumlar, bloglar açıyoruz, bir araya geliyoruz, üzerine sayfalar dolusu yazıyoruz. Ama Galatasaray hep orada bir yerde. Galatasaray’ın bir kurum olması nedeniyle bireysel anlamda belki bize karşı hisleri yok ama sevgimizle onu büyütmek istediğimizi biliyor. Bizim sevgimiz Galatasaray’a çarpıyor ve Galatasaray’ı temsil eden bireyler de bu sevginin karşılığını vermeye çalışıyorlar.

Galatasaray belki de aşkların en büyüğü. Çünkü kaç kişi sevgilisi, yareni ve aşkı için forumlar, bloglar ve platformlar açmıştır?

Yüzlerce, binlerce kişi o yaren hakkında düşüncelerini paylaşmış mıdır?

Diğer takım sevenleri için de durum aynı aslında. Ama iş Marcel Proust gibi kıvrak ve hassas düşünmeye gelince işte orada durmak lazım. Genel taraftar profilimizle olaylara bakışımızın Proust hassasiyeti taşımasını isteriz.

Galatasaray içerisinde gerçekleşen, yaşanan olaylara ve alınan tek bir karara bakarak kimselerin göremediği, derinden ve içten gözlemlerimizi yapabiliriz. Bu öyle bir bakış olmalıdır ki “bu taştır”, “bu kuştur”, “bu çiçektir” diyerek geçiştirmemeliyiz. Hepimizin ortak sevgilisi olan Galatasaray daha derin, geniş, anlamlı ve aklıselim fikirleri hak ediyor.

Peki bu güzel oluşumda, yani Gayın-Sin’de sizin, bizlerin yaptığı nedir? Yapılan bir çok yoruma ve açılan yelkenlere bakınca bir spor yazarının bakışını değil, Marcel, Shakespare, Milton gibi değerli kalemlerin derinliğine çağrışım yapabiliyoruz. Bizlerin bu ortamda yaptığı budur. Karşılıksız ve içten gelen bir sevgiyle, uzun uzun, en ince enzimlerine kadar her konuyu ayrıntılı bir şekilde paylaşmak ve diğer insanların kabaca baktığı ‘şey’lere çok farklı bakışlar atarak değerli ‘şey’ler haline getirmektir.

Ne güzel demiş Marcel üstadım, birazdan yazacağım inanılmaz betimlemeler, gözlemler ve perspektifiyle. Tek bir bakış hayatın en derin dehlizlerine ışık yakıyor.

“Andree’nin, o kendine has, zarif hareketlerinden biriyle, sokularak, başını Albertine’in omzuna dayayışını, gözleri yarı kapalı, boynunu öpüşünü görüyordum; ya da ikisinin arasında geçen bir bakışı yakalıyordum; ikisini tek başlarına denize girerken görmüş olan biri, ağzından bir laf kaçırıyordu; bu tür ufak tefek ayrıntılar, normal olarak bizi çevreleyen havada sürekli olarak uçuşur, insanların çoğu bunları gün boyu soluduğu halde, ne sağlıklar bozulur ne de keyifleri kaçar, ama hastalığa eğilimli bir insan için, yeni acılar yaratabilecek tehlikelerdir her biri.”

Analitik ve umutlu düşünceye uzak, karamsarlığa eğilimli taraftar profilleri için takımımızı çevreleyen önemli gelişmeler bile onlar için yeni hezeyanlar ve acılar yaratabilir. Tıpkı bu güzel ortamda karamsar bir çok mesaja rastladığımız gibi. Ama sizler gibi derin düşünenler için Rijkaard’ın çocuklarına tek bir bakışı, Neeskens’ın evladı yaşındaki Arda’sına tek bir gülüşü sadece bir ‘gülüş’ ve ‘bakış’ olarak ele alınmayacak değerde bir güzelliktir. Bu öyle güzel andır ki, tıpkı Marcel Proust gibi o bakışın ardından sayfalarca dolusu analiz, mutluluk ve ilhamlar çıkarabiliriz.

Selametle Melih Bey…

(Gerçekten çok teşekkür ederim Proust’tan yola çıkarak bizleri aydınlattığın için. Bu yazdığın çok kıymetli bir metin. Gerçekten. Muhabbetle. Melih)

Hocamizin kendi konusunada yazdim. Bugün bir spor programinda Hollandadan canli baglantiya katildi bir muhaberi ver orda herseyin gayet iyi gittigini söyledi.

Hocamizin arada "cok iyi, aferim" gibi türkce kelimeler kullandigini söyledi.

Ben soguk olduguna katilmiyorum. Basin mensuplari poz istemis toplantidan sonra

onlara özel poz vermis alin cekin diye. Seker gibi adam yahu :)

Ama işe başlarken ekonomik durumu bilerek geldi. Adnan Polat da iyi bir oyuncu alırsak teknik ekip hayır demez dedi. Sonuçta peşpeşe transfer bombası patlamaya benzemiyor bu durum. Doğal olarak ne kadar üst düzey oyuncu o kadar ekstra işler demektir ama bunlar da bir an önce olmaz. Ekonomik durumu tartmadan hareket edilemez. Her şey sırayla.

Bence Galatasaray'ın yurt dışı transferi de yurt içi transferine benziyor. Yurt içinde de almak istediğimiz futbolcular var ama; fiyatlarından dolayı şimdilik uzak duruyoruz. Ama o futbolcuya da, seni alacaz ama bu şartlarla değil diyoruz. Sanırım yurt dışında da aynısı oluyor. Yarın birgün bu görüşülen yerlerden talip olduğumuz futbolcu ya da kulübü "tamam gel 5 değil sezon sonu iidirimi sana 3'e verecez derlerse alacağız. Olmazsa halihazırdaki kadroyla devam.

Hayat biter transfer bitmez. :D Şaka bi yana biteceğini düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt