Transfer Komitesi ve Beceriksizlik

Gökhan Karaman

10 Numara!
Arkadaşlar yerli oyuncu almak için şu forumdan 3 kişi toplasalar ve o üyelerin teklifleri üzerinden oyuncu alsalar inanıyorum ki bu kadar berbat bir takım olmazdık.

Ey transferleri yapan Galatasaray'ın maaşlı çalışanları. Yahu bu kadar mı futbol cahilisiniz ?

Hiç mi oyuncudan anlamazsınız ?

Resmen önünde ki adama pas atamayan hödük takımı olduk.

Antep bile bizden hızlı geçiyor orta sahayı. Çıldırmamak elde değil.

Rica ediyorum bakın gidin Lucescu hocaya yıllık 1-2 m €uro maaş verin. Bize transfer için yerli ve yabancı oyuncu öner diyin. Ya da sizin almadığınız artıkları biz alalım diyin her sene türkiye liginde kupa + avrupa ligine katılmak garanti.

Arkadaşlar yerli oyuncu almak için şu forumdan 3 kişi toplasalar ve o üyelerin teklifleri üzerinden oyuncu alsalar inanıyorum ki bu kadar berbat bir takım olmazdık.

Ey transferleri yapan Galatasaray'ın maaşlı çalışanları. Yahu bu kadar mı futbol cahilisiniz ?

Rica ediyorum bakın gidin Lucescu hocaya yıllık 1-2 m €uro maaş verin. Bize transfer için yerli ve yabancı oyuncu öner diyin. Ya da sizin almadığınız artıkları biz alalım diyin her sene türkiye liginde kupa + avrupa ligine katılma garanti.

Son sözüm "OYUNCUDAN ANLAMAYAN ACİZLER ŞU TAKIMDAN DEFEDİLSİN. VERİLEN MİLYONLARIN HADDİ HESABI YOK. SONUÇ İKİ PAS YAPAMAYAN BİR TAKIM. ÜMİT KARANLI NECATİLİ TAKIMIN VER KAÇ YAPTIĞI SON DKLARDA KAZANDIĞIMIZ EFSANE MAÇLARI ÖZLEDİM. "

1 + 0 da olsa sen Galatasaraysın. Forman sadece gol atar.

Transferler zaten öyle tam mevkisine yapılmadı. Ya tutarsa diye alındı. O yüzden benim beklentim yok.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

Ligin açık ara en kötü takımıyız.

Geçelim bahaneyi.

6+0+4 gibi Fenerbahçe'yi direk sezon başında şampiyon ilan eden bir futbol yasası, bir futbol kanunu çıkarılmışken, hiç bir komite transferde başarılı fln olamaz.

Geçelim bahaneyi.

6+0+4 gibi Fenerbahçe'yi direk sezon başında şampiyon ilan eden bir futbol yasası, bir futbol kanunu çıkarılmışken, hiç bir komite transferde başarılı fln olamaz.

başkaları başarılı oluyor

onlar farklı kurallarla mı oynuyor ?

federasyonu savunduğum yok bizim başkan az sesini çıkarsın da yasayı konussun. azize arkasında ki kitleyi kullanıp hapisten cıkıyor bizim ki çilek derdinde.

bunlar ayrı meseleler yetenekli oyuncu bulmak bu kadar mı zor aklım almıyor...

Sorun hocada değil oyuncularda . Emirates Cup'dan beri oyuncular ruh gibi . FT varken de çok rezil maçlar çıkarıyorduk . bknz : Real madrid maçı .

Seneye acil bir revizyon yapılmalı kadroda . AB kuralı çıkması için bütün şartlar zorlanmalı . Olmuyorsa da transfer politikamız tamamen gurbetçi oyunculara yönelik olmalı .

Rica ediyorum bakın gidin Lucescu hocaya yıllık 1-2 m €uro maaş verin. Bize transfer için yerli ve yabancı oyuncu öner diyin. Ya da sizin almadığınız artıkları biz alalım diyin her sene türkiye liginde kupa + avrupa ligine katılmak garanti.

tulun gibi mallar bu kulüpte barındığı müddetçe, böyle menejer bozuntuları ceplerini doldurduğu müddetçe faydalı transfer bekleme..

Sorun hocada değil oyuncularda . Emirates Cup'dan beri oyuncular ruh gibi . FT varken de çok rezil maçlar çıkarıyorduk . bknz : Real madrid maçı .

Seneye acil bir revizyon yapılmalı kadroda . AB kuralı çıkması için bütün şartlar zorlanmalı . Olmuyorsa da transfer politikamız tamamen gurbetçi oyunculara yönelik olmalı .

Geçelim bahaneyi.

Hayır anlamadım bize türk oyuncu transfer yasağı mı vardı?kural bir sene öncesinden belliydi basıp parayı alsaydın derler adama.

Herkes o maçta skora aldanıyor ama ilk yarı fena top oynamamıştık. İkinci yarının başında Burak'ın kaçırdığı net pozisyon vardı o gol olmadı, top döndü adamlar ikiyi buldular ve maç koptu. 6-1 tabi ağır bir skor ama çok büyük teknik direktörler bile böyle hezimetler alabiliyor. Wenger, Fergie, Mourinho vs.

başkaları başarılı oluyor

onlar farklı kurallarla mı oynuyor ?

federasyonu savunduğum yok bizim başkan az sesini çıkarsın da yasayı konussun. azize arkasında ki kitleyi kullanıp hapisten cıkıyor bizim ki çilek derdinde.

bunlar ayrı meseleler yetenekli oyuncu bulmak bu kadar mı zor aklım almıyor...

Fenev Türkiyedeki kaliteli yerli oyunculari topladi ama..

Alper Potuk, Salih Uçan, Emre, Erkin, Egemen, Gönül, Topuz, Topal, Volkan gibiler sampiyon olabilirsin.

Geçelim bahaneyi.

Ne alaka F.Terim takımı sattı yazın. G.Töre'yi Olcay'ı Olcan'ı Alper'i, Tolga Zengin'i Oguzhan'ı vs. kaptırıp hatta ilgilenmeyip şimdi tutuşunca Salih vb. çok daha vasat yerlilere kaldıysan bu Galatasaray'ın ve F.T'nin hatasıdır.

Ligin açık ara en kötü takımıyız.

En kötü top oynayanlardan biriyiz desen doğru olur bence. Ama geçen sene de bunu gözüyle izleyen her taraftar 10 milyon kere söylemiştir. Yani iyi top oynayamıyor bi şekilde bu kadro. Terim gitti Mancini geldi ama aynı hala.

Olcan 2m euro Olcay 500bin euro Töre kiralık Tolga 2.75m euro, Egemen bedava, Caner 2,5m euroya alındı. Biz Amrabat'a 8.6m verdirdi FT:

Geri
Üst Alt