- 29 Ocak 2023
- 14.872
- 8.463
- 1.203
sallai gittiği gün valla güzel bir viski açıp kutlayacağım şu sınırda mutlaka gitmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yol var ya cok cok iyi +4 kurali oyuncular alacaz ki ben bu ihtimali cok gormuyorum. hocamiz hep hazir oyuncular istiyor ya da yerli oyuncu olarak ust seviye oyuncu alacaz.Hakan Calhanoglu Can Uzun Ozan Kabak Deniz Gul gibi oyunculari alabilirsek kabul edilebilir.Aspirilla bence yeteri kadar sans bulamadi oynadigi maclarda da yasina gore etkili oynadi.Lang da bence iyi oyuncu.Sane Baris bence suan farkli klasman onlar suan oynadigi surece 11 de yer almalilar.Benim dusuncem yedek rotasyonumuzun Kaan Ahmet Kutucu Gunay hatta İlkay bile bize suan birsey katamayan oyuncularin yerine Lang Aspirilla yi elde tutmaya bakarim.Tabi bundan su anlam cikmasin iki oyuncunun bonservisine 53 milyon euro verilsin degilde Aspirilla yi alabiliyorsak ,12-13 Lang da 15 civari bonservisle tutarim.Baris ve Sane ciktigi zaman ya da uzun lig temposunda yerine girenin de kaliteli ayaklar olmasi lazimBoklaniyorlar. Lang butun devre hayalet gibiydi bir macta oynadi hemen alalim deniyor. Sanenin boyle 5-6 maci vardir ama onu satalim diyorlar mesela. Garip bir durum. Bi de langa 30m euro bonservis vericez. Asprilla niye isteniyor onu hic anlamadım. Devre arasinda maliyeti cok düşük olduğu icin almis olmak icin alindi simdi gidecek. Yolu açık olsun.
Osimheni ister kesin bu.Drogba tarzi bir oyuncu oldugu icin.Tarihlerinin en kötü kararı bence...
senin listede genç Stam var mı?Estagfurullah hocam kusura bakma ne demistiniz
Hocam ben Lautaro di lollo ve sadibou sane istiyorumsenin listede genç Stam var mı?
Bir sus beDaha fazla kıvranma bence. Yoksa ismini "Furkan Y. Sever" olarak görebilirsin.
Not: bir dost
3.dünya savaşının fitillersinsane'yi erokspora kiralayacağız
ah benim kirkor ağabeyim bir tanesin3.dünya savaşının fitillersin
Hocam ben Lautaro di lollo ve sadibou sane istiyorum
Jakops yerine mats rots..10+4 gibi düzende İcardi gibi Sallai gibi Jakobs gibi adamlardan çıkmak lazım. Ve mümkünse 1-2 kaliteli Türk almak gerekiyor en az
Jakobs gibi ortalama performans veren üstüne sakatlık sorunu yaşayan adamlar zarar bu tabloda.