Transfer Nöbeti #1

Boklaniyorlar. Lang butun devre hayalet gibiydi bir macta oynadi hemen alalim deniyor. Sanenin boyle 5-6 maci vardir ama onu satalim diyorlar mesela. Garip bir durum. Bi de langa 30m euro bonservis vericez. Asprilla niye isteniyor onu hic anlamadım. Devre arasinda maliyeti cok düşük olduğu icin almis olmak icin alindi simdi gidecek. Yolu açık olsun.
2 yol var ya cok cok iyi +4 kurali oyuncular alacaz ki ben bu ihtimali cok gormuyorum. hocamiz hep hazir oyuncular istiyor ya da yerli oyuncu olarak ust seviye oyuncu alacaz.Hakan Calhanoglu Can Uzun Ozan Kabak Deniz Gul gibi oyunculari alabilirsek kabul edilebilir.Aspirilla bence yeteri kadar sans bulamadi oynadigi maclarda da yasina gore etkili oynadi.Lang da bence iyi oyuncu.Sane Baris bence suan farkli klasman onlar suan oynadigi surece 11 de yer almalilar.Benim dusuncem yedek rotasyonumuzun Kaan Ahmet Kutucu Gunay hatta İlkay bile bize suan birsey katamayan oyuncularin yerine Lang Aspirilla yi elde tutmaya bakarim.Tabi bundan su anlam cikmasin iki oyuncunun bonservisine 53 milyon euro verilsin degilde Aspirilla yi alabiliyorsak ,12-13 Lang da 15 civari bonservisle tutarim.Baris ve Sane ciktigi zaman ya da uzun lig temposunda yerine girenin de kaliteli ayaklar olmasi lazim

Alacaksa bi yerli kanat alak o da basar önal veya aral olsun

Solda berat lus var zaten

10+4 gibi düzende İcardi gibi Sallai gibi Jakobs gibi adamlardan çıkmak lazım. Ve mümkünse 1-2 kaliteli Türk almak gerekiyor en az

Jakobs gibi ortalama performans veren üstüne sakatlık sorunu yaşayan adamlar zarar bu tabloda.

Aziz Yildirim gelmeden Hakan Calhanoglu ve Can Uzunu cozmek lazim o kendi alamasa bile fiyati kaf dagina cikarir.

can denilen terbiyesiz veledi bu takımda kesinlikle görmek istemem ileride eğer bir şekilde olur da rams parka rakip olarak gelirse küfür şov yapacağım kendisine , Hakan da yuvaya dönmeli artık

Uğurcan
Singo konate vandijk ferdi
Bentancur khepren
Kudüs vlahovic tzolis
Osimhen

Zbam

Geri
Üst Alt